חדשות קולנוע וסרטים

ניקול קידמן ומל גיבסון יהיו הוריו של די קפריו

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
מל גיבסון יגלם את אביו של ליאונרדו די קפריו בסרט חדש "אלכסנדר הגדול" על חייו של מנהיג ומפקד מפורסם אלכסנדר מוקדון. זוכת האוסקר ניקול קידמן תשחק את אימו של די קפריו, למרות שהיא מבוגרת ממנו רק ב-8 שנים.תקציב הסרט עומד על 160 מיליון דולר ויביים אותו באז לורמן, בימאי ה"מולאן רוז'", שהעלה את ניקול קידמן למעמד כוכבת בינלאומית ולא רק "אשתו של". צילומי הסרט יתחילו בשנה הבאה באוסטרליה, ולא במרוקו כפי שהיה מתוכנן מהתחלה. לפי דיווחו של האתר Ananova.com, הצילומים הועברו לאוסטרליה בגלל החששות לפיגועי טרור. נכון להיום לורמן בחר עיר כורי הפחם ברוקן-היל בוולס הדרומית החדשה ומדבר הנמצא בקרבת המקום כאתר צילומים מועדף.
הבמאי פנה גם לראש ממשלת אוסטרליה ג'ון הווארד בבקשה מיוחדת לתת לו 500 חיילים ו-300 סוסים על מנת לצלם את סצינות הקרבות בסרט. הסרט מבוסס על שלושת הספרים של ולריו מנפרדי. על התסריט אחראי טד טלי, שכתב גם את התסריט של זוכה האוסקר "שתיקת הכבשים".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית ניקול קידמן
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.8ציון מבקרים5 / 3.5
Bob Trevino Likes It2בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.1
Irenas Vow3השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.3
Out of the Nest4צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 8.8
Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Supermanסופרמן Jurassic World Rebirthעולם היורה: חיים חדשים
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט