רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

קיילי מינו מציגה: הסוף
מאת: אלון רוזנבלום
02/11/2004
שלח לחבר הוסף תגובה
אומנם קיילי מינו והחבר שלה אוליבייה מרטינז, שמערכת היחסים שלהם נוהלה בתחילה על גבי דפי הצהובונים, הצליחו לשמור מרחק מהתקשורת בתקופה האחרונה, אבל זה כנראה לא עזר לייצב את בני הזוג שעל פי כל הסימנים לא יחגגו ביחד את חגיגות הסילבסטר בעוד פחות מחודשיים.
החברים של השניים מדווחים לעיתונות כי מערכת היחסים נמצאת בשלביה האחרונים. כבר חודשים שהשניים לא נראו ביחד, אם זה במסיבות, הופעות או טקסים שונים, וגם צלמי הפפראצ'י המתוסלכים לא הצליחו לתפוס את השניים ברגעים אינטימיים. נראה כי קיילי ומרטינז, שהחלו לצאת במרץ שנה שעברה, בכלל לא גרים ביחד בתקופה האחרונה.
חבר של קיילי אמר לעיתון "הסאן": "זה נכון שהם לא נפגשו בכלל אחד עם השני בתקופה האחרונה. נראה שהרומן הגדול שהיה ביניהם התקרר ולא ישרוד עוד הרבה זמן". בחודשיים האחרונים קיילי הסתובבה לה ברחובות לונדון בעוד מרטינז היה בצידו השני של העולם, לוס אנג'לס, שם הוא מצלם סרט בימים אלו.בניגוד למה שהיה בעבר, קיילי לא עלתה על מטוס ונסעה לבקר אותו או לשהות לצידו בימים בהם מרטינז לא עובד. "לקיילי יש כרגע חיים מלאים והיא מאוד עסוקה. היא גם מוציאה דיסק אוסף ויש לה מסע הופעות שמתחיל עוד מעט, היא מתרכזת בעיקר בעבודה ונהנית מכל רגע, היא בקושי חושבת על מרטינז".
בינתיים לקיילי יש צרות אחרות, החבר שלה לשעבר, הדוגמן ג'יימס גודינג, יופע במהלך החודש בתוכנית הטלוויזיה "אני סלבריטאי תוציא אותי מכאן", תוכנית חדשה שזוכה לרייטינג גבוה באנגליה. מפיקי התוכנית מקווים מאוד שהוא יפתח את הפה ויספר, בפרטים מדוייקים, על הרומן שהיה לו עם קיילי, מיותר לציין שקיילי לא ממש רוצה לשמוע מה שיש לחבר לשעבר שלה לאמר עליה.
"אנחנו מקווים שהוא יספר לנו מה קרה ביניהם מאחורי דלתות סגורות" אומר אחד המפיקים "אני יכול לדמיין שזה הסיוט הנוראי ביותר של קיילי אבל בשבילנו זה אוצר".מרטינז, שגם הקריירה הקולנועית שלו לא ממש מצליחה, ראינו השנה רק בסרט אחד, המותחן הכושל "לקחת חיים", הוא גם הופיע בשנה שעברה בסרט "ימ'מ - יחידת חילוץ" לצידו של קולין פארל.
לחצו על התמונה של קיילי כדי לראות את בני הזוג בזמנים טובים יותר.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו ! רלוונטי
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
1עם הזרםציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.9
2הטבעתציון גולשים10 / 9.0ציון מבקרים5 / 2.4