רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

ג'סטין ביבר חשוד בנסיון גניבה
מאת: בן חכים
14/05/2014 12:41:26
שלח לחבר הוסף תגובה
משטרת לוס אנג'לס חושדת מקרה גניבה, הכולל את ג'סטין ביבר, כך טוענת לפחות אישה מעמק סן פרננדו.
האישה סיפרה לאתר – TMZ ביום שני בלילה שהייתה בפארק שרמן, קומפלקס עם מיני גולף, שם גם איתרה את ג'סטין והפמלייה שלו משחקים מיני גולף וחובטים בכדור.
[*]
האישה מספרת כי ג'סטין וחבורתו נקלעה לקטטה עם חבורת גברים אחרת, בעוד ביבר שם לב כי האישה שלחה את ידה אל הטלפון כדי לצלם.
היא אמרה שג'סטין דרש לראות את הטלפון שלה כדי שיוכל למחוק את התמונות. כשזו סירבה, הוא ניגש אל הארנק שלה ופשוט חטף אותו.
האישה סיפרה שהחלה להיאבק בביבר, בנסיון לקחת את הטלפון שלה בחזרה. היא אמרה שהוא שלף לה אותה מהיד אבל לא יכל למחוק את התמונות כי המכשיר היה נעול.
היא אמרה שג'סטין נתן לה בחזרה את הטלפון כדי שתקיש את הסיסמא ותראה לו את התמונות כדי שיוכל למחוק אותן. היא הסכימה והראתה לו כי היא לא צילמה כלל. היא אמרה שהיא ובתה בת ה – 13 רק רצו לומר "שלום" וג'סטין צעק: "את משפילה את עצמך לפני הבת שלך. למה שפשוט לא תסתלכי מכאן?!" ובתה התחילה לצרוח.
בשלב הזה, לטענתה, ג'טסין פנה לאדם אחר והחל לצרוח עליו.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)