רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

פמלה אנדרסון: אמא שלי מעדיפה אותי לסבית
שלח לחבר הוסף תגובה
אוי פמלה פמלה, בדיוק ברגע שחשבנו שלא נשמע ממך יותר את יוצאת לעיתונות וזורקת איזו אימרה "חכמה" שמייד מגיעה לכותרות הצהובונים ואתרי האינטרנט. ומכייון שאני, כשליחת הציבור, חייבת לדווח, הצליח לך גם הפעם. אז אחרי שהודיעה לכל העולם שהיא לא נוגעת בבשר, או במעילי עור ופרווה, החליטה פמלה אנדרסון לשבור עוד מיתוס.
אנדרסון, שלא הצליח כל כך עם הגברים בחייה אמרה לאחרונה שאימא שלה הייתה מעדיפה לו הייתה לסבית. אנדרסון אומרת שאמא שלה הייתה מעדיפה לראות אותה לצד אישה, כבת זוג לכל החיים ולא לעבור עוד פעם את הסיוט של אחד המאהבים הגבריים שלה שנכון להיום היו בדרך כלל כוכבי רוק כבד שהצליחו להכות אותה ולהתייחס אליה לא בכבוד.
טומי לי, קיד רוק ואפילו ברט מייקלס הם רק חלק מהשמות של הגברים שיצאו עם גברת אנדרסון בתקופה האחרונה. כשהיה לי מישהו עדין יותר, כמו סטיבן דורף, או בזמנו דיוויד שארבט, העניין לא החזיק מעמד הרבה מאוד זמן.
"אמא שלי אמרה לי לא פעם אחת שהיא ממש הייתה מרוצה לו הייתי לסבית - אני לא חושבת שהיא אוהבת את הטעם שלי בגברים". אנדרסון, שהיא הטרוסקסואלית, אומרת שיכול להיות שהיא תחשוב פעם על רומן עם אישה וסיפרה שפעם אפילו מעריצה, שלא הייתה לסבית, השאירה לה מכתב בבית.
אנדרסון עשתה פני תמימה ואמרה לעיתונאים: "אין לי בכלל בעיה עם משהו כזה, אבל הייתי רוצה להכיר את האישה לפני שאני נותנת לה לגעת לי בשדיים".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו ! רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית פמלה אנדרסון
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
1עם הזרםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.6
4חליסהציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.6