7.4/10
סרט נהדר, מותח, מרגש, מתוחכם... הוא סוחף אותך ישר אל העתיד. מתאים לכל המשפחה. מומלץ לאוהבי מציאות מדומה.
סרט לא ברור, משעמם, מעצבן, לא מתאים לאף גיל ולא מגיע לרמה של סרט ששווה את מחיר הכרטיס.
מעניין ויצירתי!!!
סרט פשוט מקסים! באמת שאחד הסרטים הטובים של ספילברג, לפחות מהזמן האחרון. הסרט מרגיש כמו סרט שנעשה פעם, רק עם אפקטים של זמננו. הסרט שונה מאוד מהספר המעולה, אבל אלו שינויים שהיו צריכים להיעשות כדי שהסרט יהיה יותר סינמטי. המשחק טוב מכולם, ובסוף יש טוויסט חביב ומפתיע. זה סרט שמתאים לכולם, והוא יוציא אותכם עם חיוך על הפנים.
מהומה רבה על לא דבר, סרט טכני ללא נשמה
פשוט נרדמתי ולא הצלחתי להבין מה אנשים אחרים מוצאים בסרט הזה. יכול להיות שמתאים יותר לבני נוער. לא התחברתי בכלל.
ילדותי, נאיבי, פשטני ומתאים יותר לבני נוער. אבל מעניין עשיר בפעלולים ומהנה...
פלאי משחקי המחשב עם אפקטים מעניינים לא הרשימו אותי.אכן מתאים לגילאים צעירים. מעייף ומונוטני אחרי זמן מה
טיי שרידן שחקן ממש חמוד סטיבן ספליברג ביים את הסרט בצורה מרשימה כל הכבוד לו ממד כיף לצפות היו כמה דברים עלובים שחזרו על עצמם מאז סרטים ישנים הכי בולט אצלי זה ענק הברזל מומלץ
סרט מגניב, הרבה קטעים משעשעים, שעות של מחשבה הושקעו בו. ללא ספק ראוי. יחד עם זאת, סרט נישתי.
מבחנה ויזואלית ואפקטים אין ספק שהסרט ברמה מאוד גבוהה. מבחינת דרמה ועומק הסרט מאוד רדוד ושטוח. הסרט לא משעמם אבל פשוט העלילה נורא שטחית. לא מכירים את הדמויות בכלל,לא מבינים עומק...שטוח סתמי, אמריקאי ואף קיטשי. אבל אין ספק שהאפקטים מטורפים ומושקעים ויש שם כמה סצנות מדהימות. לדמות הראשית אמורים להתחבר ולא הרגשתי שום חיבור לא הבנתי מי היא מה היא...לא היו הרבה סיבות או הקשרים. אם הסרט באמת היה מתעסק בחברה שלנו, על ההשפעה של המשחק עליה ואיך אנשים לא חווים כבר רגש או תקשורת זה היה סרט הרבה יותר טוב מבחינתי. בכל אופן סרט נחמד כיפי ובידורי שבהחלט אפשר להנות ממנו אם לא באים עם המון ציפיות עלילתיות.
בני 30+ שגדלו בשנות ה-80 וה-90 יכירו כל סרט שיש אליו קונוטציה בשחקן מספר אחד. סרט מד״ב נדיר המשלב מכל סרט מד״ב דאז הבא ליד, לתוך עלילה אחת מרתקת. מומלץ!
סרט חמוד וכיפי - מלא קישורים לתרבות הפופ של המאה ה- 20. סרט קלאסי של ספילברג על כל המשתמע מכך. מומלץ ביותר!
הספר היה טוב, אבל... רוב הסרט מתרחש בעולם הוירטואלי שנראה כמו משחק מחשב תזזיתי ומתיש.
הרפתקאות מדע בדיוני, מתוחכם ואפילו פילוסופי במידה.. עשוי היטב ומהנה גם לאלו שלא בהכרח חובבי הז''אנר..
לרוץ לראות, אפילו שאין חדש תחת השמש. נכון, אין חידוש מבחינת העתיד בסרט הזה, והעלילה היא הכי צפויה ומוכרת. וכבל זאת, חובב קולנוע אמיתי יאהב את הסרט. זה לא רק החיפוש אחרי הרמזים מטרון ועד בחזרה לעתיד, מקינג קונג ועד לשיחזור המדהים של "הניצוץ" (היה מקום לדחוף פה גם את ג'ק ניקלסון עצמו). הסיבה הבנלית היא שפילברג. כן הוא סיבה מספקת להתרפק על העבר. בכל מקרה, שווה את מחיר הכרטיס.
כמו וודי אלן כך ספילברג מבקש את עלומיו בסרט עם רעיון מעומעם ולא מיוחד ועם הרבה רעש והפקה. סרט למי שרוצה לראות את שם הבמאי ולהתפעל, אבל לא סרט
ילדותי, פשטני, ארוך ומשעמם. בשונה מסרטי מארוול המצויינים שהם בעלי הומור עצמי שנון ואירוני, ספילברג לוקח את עצמו ברצינות תהומית, מחדש נוסחאות שחוקות סטייל אינדיאנה ג''ונס בעזרת אפקטים עתידניים ולא מצליח להגיד שום דבר מעניין.
**מומלץ מאוד, במיוחד לקהל הצעיר ובIMAX/תלת מימד** השחקנים והסיפור עצמו עשה את הסרט טוב כמו שהוא (כמובן ביחד עם האפקטים הטובים) לכן גם המבוגרים יכולים להנות מהסרט. תשכחו מ''דמדומים'' או ''משחקי הרעב'' זה סרט מיוחד במינו. ** יש לציין שהלכתי לסרט במקום ''פסיפיק רים'' בגלל הביקורות הטובות, ולא התחרטתי.
הסרט השני הכי מטופש שראיתי השנה לאחר "ולריאן ועיר אלף הכוכבים". הלכתי לראות בגלל כל הביקורות החיוביות פה באתר, אך לא הצלחתי להנות. ההתחלה הייתה נוראית ואז זה השתפר, אך לקראת הסוף זה שוב נהיה קטסטרופה. בנוסף, גם האפקטים לא מדהימים, כי למעשה הרוב נראה כמו כל משחק מחשב בימינו.