6.8/10
מותחן חכם מאוד עם הרבה דיאלוג, למי שאין הרבה סבלנות הסרט ממש לא מומלץ, ללא ספק בין הסרטים הטובים של רידלי סקוט בשנים האחרונות וכל השחקנים מביאים הופעה פנטסטית.
ראוי לצפייה ובהחלט מעניין אך גם ארוך מידי. פול גטי הוא נכדו של מיליארדר קשיש שנחטף ברומא במהלך שנות ה-70. החוטפים דורשים כופר של 17 מיליון דולר. אימו של פול מנסה להגיע לליבו הקר של הסב ולשכנעו לשלם את הכסף. הסבא,שהוא האב של אביו של פול, מסרב לשלם ומגייס למשימת איתור נכדו יועץ לענייני אבטחה.אותו יועץ ואימו של פול נהפכים עם הזמן לבני ברית בשעה שפול מוחזק בשבי וחייו בסכנה.כשהזמן דוחק צריך לחשוב מחוץ לקופסה. בסך בכל מותחן לא רע, ציון סופי 7.5.
סרט נחמד שקיבל יחסי ציבור בעיקר עקב החלפת אחד השחקנים הראשיים ברגע האחרון. הסרט עצמו מעניין ומותח לפרקים אבל לא איזו יצירת מופת. נחמד לצפייה בבית.
סרט מרתק ומותח. השחקנים נהדרים, הצילום מעולה, הפס-קול מוסיף המון (!) לאווירת הסרט, העריכה מרשימה, האקשן סוחף במיוחד ומדביק את הצופים למסך, הדיאלוגים די חכמים ועשויים היטב והתסריט והעלילה מקצועיים, מתוחכמים מלאי דקויות ואמצעים אומנותיים ומצליחים להציג את סרטי החטיפה בצורה שונה ומיוחדת יותר. אך עם זאת, התסריט והעלילה נמרחים מידי (היה ניתן לקצר את הסרט ב-15 דקות), לא תמיד מצליחים לשמור על אחידות בקצב הסרט ולעיתים רחוקות מנסה מידי להיות מורכב ומקורי. בקיצור, מומלץ.
העניין הכספי שולט בסרט הזה... הוא די נמרח ואפשר היה לקצר אותו קצת מתיש
סרט טוב המבוסס על סיפור חטיפתו של פול גטי... קצת מתח, קצת דרמה, הרבה מדי חורים בעלילה... סרט שמבוסס בעיקר על משחקה של מישל ויליאמס, שמשחקת טוב, אך לא יוצרת הזדהות אליה כאם. מומלץ - עם לא הרבה מדי ציפיות
אכזבה! ממש אכזבה! לא אמין בעליל.. דילגו על מלא פרטים בין לבין, אין חיבורים בין הסצנות, באיזה עולם אם הנחטף מגיעה לזירה, רק חסר שהיו נותנים לה נשק והייתה מסתערת חחח. בכלל לא ברור מה מארק וולברג עשה שם, מישל שיחקה מאכזב באותן מפתיע. בקיצור, תפל ומאכזב.
סרט טוב שחקנים טובים, מעורר מחשבה על הנושאים שמביא.
סרט פרווה!כדאי לנצל את הזמן לסרט אחר
סרט חזק, מבויים טוב. משחק נהדר של מישל וויליאמס.
ראשית כל, תודה רבה לאתר "סרט" על הכרטיסים. הסרט עצמו מהנה, אבל לא סוחף. לא תזכרו אותו אחרי יום-יומיים. לדעתי פלאמר עדיף על ספייסי שמזוהה יתר על המידה עם הדמות שלו ב"בית הקלפיים" - שהיא זהה בהרבה מובנים לדמות המיליארד בסרט. אהבתי מאוד את תצוגת המשחק של וילאמס -שחקנית שאני מחבב מאוד - רגישה ומהוקצעת כרגיל. סה"כ, הסרט משלב בצורה טובה בין דרמה למתח. 6.5/10
סרט מעולה. מרתק. עשוי בצורה טובה ומרתקת. מומלץ.
ראשית תודות לאתר סרט על זוג הכרטיסים. סרט מבית מדרשו של הבמאי רידלי סקוט, מאופיין במתח, צילומים המשקפים את התקופה, הרקע איטליה. העלילה מחזיקה את הצופה לאורך כל הסרט. מומלץ.
הפרומו מציג את הסרט כאילו זה איזה מותחן פעולה עם קצב מהיר. בפועל הסרט נמרח ואפילו קצת משעמם. אומנם נקודת המבט שלו מעניינת במיוחד שהוא מבוסס על סיפור אמיתי אבל אין במהלך כל הסרט משהו שריתק אותי לכסא
מפתיע
סרט אמין,צמוד לסיפור שקרה ב1971 חטיפת פול גטי ברומא איטליה.נדרשו מיליוני דורלים לשחרורו,אך הסבא המיליארדר שלו לא היה מוכן לשאת ולתת עם החוטפים,ונמנע מתשלום הכופר.האם האמיצה בתפקיד מופלא,כנגד כל הגברים ששלטו בחייה.מומלץ.
מותחן טוב בלי אפקטים ומניפולציות, פשוט כתוב טוב. כריסטופר פאלמר משחק מצוין את הדמות הבלתי נשכחת של גטי
מבוסס על סיפור אמיתי של חטיפת פול גטי ב 1971 ברומא.אמא שלו מוקפת במשך חודשים בהרבה גברים שמנהלים מו״מ,חוקרים,מייעצים,ללא הצלחה.סבא שלו,המילארדר,לא מוכן לשלם בעבור שחרורו.עצוב ומותח,ומשחק מצויין של מישל ווילאמס ושל כריסטופר פלמר.
סרט שמבוסס על דמויות ומקרה אמיתי.ממחיש את הדילמה של כמה שווים חיי בן משפחה. הסרט שונה בתוכנו מסרטי חטיפה קלאסים אמריקאים. שימו לב יש סצינה קשה, לא לרגישים מידי.
סרט די ארוך עם עלילה מסואבת. שחקן שהחליף את קווין ספייסי כסבא אמיד משחק טוב. אפשר לצפות לא חובה.