חדשות קולנוע וסרטים

האריסון פורד בפרנויה

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

הריסון פורד, גארי אולדמן וכוכב "משחקי הרעב" ליאם המסוורת', יככבו בעיבוד הקולנועי לרב המכר "פרנויה" מאת ג'וזף פיינדר שיצא ב-2004. רוברט לוקטיק ("לא רק בלונדינית") יביים על פי תסריט של ג'ייסון הול, שכתב את המותחן האירוטי בכיכובו של אשטון קוצ'ר, "התפשטות".

[*]

הספר, שתורגם גם לעברית, מספר את סיפורו של עובד צעיר בחברת היי טק גדולה (המסוורת') אשר נתפס כשהוא מועל בסכום כסף קטן. הבוס שלו (אולדמן) סוחט אותו ומציע לו עסקת חליפין בלתי אפשרית. או שהוא יישפט על פשעים חמורים יותר ממעילה בסכום פעוט, או שהוא ישמש חפרפרת בחברת היי טק מתחרה. העובד הצעיר בוחר באפשרות השנייה ומתקבל לעבודה בחברת היי טק גדולה שם הוא הופך לעוזרו האישי של מנהל החברה (פורד).

המותחן, שצילומיו יחלו במהלך הקיץ הקרוב, מתואר כ"אקשן מרהיב בעולם ההיי טק" ולא מעט משווים בין כתביו של פיינדר לאלו של ג'ון גרישם.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט