חדשות קולנוע וסרטים

"מעל הגבעה" בפסטיבל קאן

23/5/2013
שלח לחבר+ הוסף תגובה
קאן זה כאן – הפרימיירה לסרטו החדש של רפאל נדג'ארי, התקיימה השבוע בפסטיבל קאן במסגרת שבועיים של במאים, בנוכחות הבמאי ושחקני הסרט: אורי פפר שהגיע עם אשתו יעל גולדמן, מוני מושונוב, מיכאלה עשת ומפיקי הסרט מרק רוזנבאום ואיתי תמיר.

[*]

הסרט מספר על שאול (אורי פפר), גרוש החיי בבדידות, אשר מנסה להיחלץ ממצבו הנפשי הקשה אשר בו הוא שרוי. שאול מחליט ללכת לבקר את אביו שמעון (מוני מושונוב) בחיפה, מאשים את אביו בכל בעיותיו ומתעמת איתו. שמעון ובת זוגו בטי (מיכאלה עשת), מחליטים לטפל בשאול בטיפול אלטרנטיבי בעזרת אבנים מאגיות ושמנים טיפולים. בעזרתם של שמעון ובטי עובר שאול ממצבו הקשה למצב הרבה יותר אופטימי.

[*]

זהו סרטו השלישי של רפאל נדג'ארי המשתתף בפסטיבל קאן (סרטו "תהילים" השתתף בתחרות הרשמית בשנת 2007 וסרטו "דירה 5C" השתתף במסגרת שבועיים של במאים בשנת 2002).
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
סרטים מומלצים ע"י הגולשים
Obsession
1אובססיה
ציון גולשים
9.3/10
ציון מבקרים
3.8/5
Michael
2מייקל
ציון גולשים
9.1/10
ציון מבקרים
2.8/5
Reminders of him
3מזכרת ממנו
ציון גולשים
8.7/10
ציון מבקרים
2.0/5
Colours of Time
4צבעי הזמן
ציון גולשים
8.6/10
ציון מבקרים
3.5/5
Passenger
5הנוסע
ציון גולשים
8.5/10
טריילרים חדשים
Ready or Not Here I Comeמי שעומד מאחורי 2,1... How to Make a Killingעשיר רצח One night onlyלגמור את הלילה The Odysseyהאודיסיאה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט