חדשות קולנוע וסרטים

הסתיימו צילומי "מהיר ועצבני 7"

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
שבעה חודשים ויום לאחר מותו של פול ווקר והטלטלה הנוראית, האישית והמקצועית שעברה ההפקה, דווין "דה רוק" ג'ונסון סוף סוף מסיים את צילומי הסרט השביעי והאחרון בסדרת "מהיר ועצבני", כאשר השחקן הכוכב בן ה – 42 והמתאבק לשעבר, פרסם תמונה באינסטרגם שלו בשבוע שעבר, נרגש, ביחד עם הצוות.

כך הוא כתב: "יום העבודה האחרון שלי על 'מהיר ועצבני 7', מרגשת אותי מאוד האהבה שהצוות שלי נותן לי. היה לי כבוד לעבוד עם צוות מבריק, שעובד כל כך קשה".

[*]

ג'ונסון, כיכב ב"מהיר ועצבני 5" וב"מהיר ועצבני 6" לצד פול ווקר, שכיכב בכל הסרטים, למעט "מהיר ועצבני – טוקיו דריפט". כאמור, ווקר, הלך לעולמו לאחר שנסע במכונית הפורשה בה נהג חברו, ב – 30 לנובמבר, 2013, כשזו התרסקה, עלתה בלהבות והרגה את שניהם.

המוות הפתאומי והמצער מאוד של ווקר, השאיר את אולפני "יוניברסל" והבמאי ג'יימס וואן פתאום ללא כוכב ראשי. ההפקה הושעתה במיידית והצילומים המשיכו רק לאחר 4 חודשים מהמקרה.

"מהיר ועצבני 7" אמור לצאת בארה"ב רק – 10 באפריל 2015.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Bob Trevino Likes It1בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.2
Out of the Nest2צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.4
The Teacher Who Promised The Sea3המורה שהבטיח את היםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.0
Cabaret Total4מופע טוטאלציון גולשים10 / 8.9ציון מבקרים5 / 4.3
Halisa5חליסהציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.6
Elioאליאו MI8 The Final Reckoningמשימה בלתי אפשרית: חשבון סופי Checkoutצ'קאאוט Black Dogכלב שחור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט