חדשות קולנוע וסרטים

האחים (או האחיות) וושאבסקי וספיד רייסר

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

בשנת 2003 לא היה מי שלא ידע מי הם האחים וושאבסקי. השניים אחראים על טרילוגיית סרטי המטריקס שהיא אחת הטרילוגיות המצליחות בתולדות הקולנוע. אולם מאז נעלמו שני האחים והשקיעו חלק גדול מזמנם בהפקת הלהיט "ונדטה", הכנת סרטם החדש, "ספיד רייסר" ו...ניתוח קטן לשינוי מין.

אם נאמין לעשרות אתרי האינטרנט ברחבי העולם, מי שהיו פעם אנדי ולארי הפכו לאנדי ולאנה ויחתמו מעכשיו על סרטיהם לא כ"האחים וושאבסקי" אלה כ"הוושאבסקים". השמועות גורסות כי לארי עבר בשנים האחרונות תהליך הורמונלי שהושלם לפני כחודשיים והפך אותו רשמית לאישה.

[*]

אגב, מפיק הסרט, ג'ואל סילבר, שעובד עם האחים כבר שנים ארוכות, מכחיש את השמועות הללו בראיון שנתן לרשת פוקס ואמר שהן "פשוט לא נכונות".

"ספיד רייסר", המבוסס על סדרת אנימה מצליחה משנות השישים, מספר את סיפורו של ספיד, בחור צעיר, נהג מרוצים מצליח שמנסה להיכנס לנעליו של אחיו, רקס, שמת באחד המרוצים. כל המשפחה שלו מרוכזת בעולם מרוצי המכוניות, כולל אביו ואמו ומכונית המרוץ שלו, "מאק 5".

[*]

את דמותו של ספיד מגלם השחקן הצעיר והעולה אמיל הירש (איזו מין שכנה, אלפא דוג) את הוריו מגלמים ג'ון גודמן (ביג לבובסקי) וסוזן סרנדון. בסרט משחקים גם מתיו פוקס (אבודים) וכריסטינה ריצ'י. תושבי ארצות הברית יוכלו לראות את הסרט ב- 8 במאי 2008.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט