חדשות קולנוע וסרטים

מזל טוב להרצליינים, יש לכם סינמטק חדש

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: מערכת "סרט"

סינמטק הרצליה החדש נפתח לתקופת הרצה במתחם המרכז החדש של העיר. הסינמטק יכלול שני אולמות הקרנה (105 ו-170 מקומות ישיבה) ויפעל כמרכז אזורי לקולנוע איכותי.

בשנה הבאה ייחנך אולם נוסף, בו ייערכו מופעים ואירועים ממגוון תחומי האמנות עם דגש למתן במה ליוצרים צעירים. הסינמטק, שפועל במתחם קולנוע "סטאר" לשעבר, יהווה חלק מפרויקט "המרכז החדש" של הרצליה, במסגרתו שודרג המרחב העירוני. המרכז החדש כולל מלבד הסינמטק את בית אנסמבל תיאטרון הרצליה, ואת מוזיאון הרצליה לאמנות מודרנית.

סינמטק הרצליה יציג מגוון סרטי איכות של מיטב הבמאים מכל הזמנים (החודש יוקרנו, בין היתר, "זה ייגמר בדם" של פול תומאס אנדרסון, "רפסודיה באוגוסט" של קורוסאווה, "חוק התשוקה" של אלמודובר, "הכלה לבשה שחורים" של טריפו, "פסיכו" של גאס ואן סנט ועוד) וישולבו בתוכניתו האמנותית גם סרטים קצרים והרצאות.

במהלך ספטמבר במסגרת פעילויות ההרצה, ההרצאות והקרנות סרטים קצרים יוצעו בחינם. בספטמבר, יתמקד הסינמטק,בין השאר בקולנוע הישראלי: לקראת טקס פרסי ה"אופיר" יוקרנו חמשת הסרטים העלילתיים המועמדים לפרס: "ואלס עם באשיר", "איים אבודים" ובהקרנות טרום בכורה: "שבעה, "כמו אבא שלך" ו"אצבע אלוהים".

כתובת הסינמטק: פסז' הסינמטק, רחוב סוקולוב 29, חניה באזור ללא תשלום. ימי פעילות בתקופת ההרצה: ג'- שבת.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט