חדשות קולנוע וסרטים

זוכי פסטיבל הקולנוע הברזילאי ה- 9

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: מערכת "סרט"

בסיומו של פסטיבל הקולנוע הברזילאי ה-9, נבחרו הסרטים הטובים ביותר בקטגוריות הבאות: הסרט העלילתי, הדוקומנטרי וחביב הקהל.

פרס הסרט העלילתי הטוב ביותר התחלק השנה בין הסרטים: "אולם הריקודים" של הבמאית לאיז בודנצקי, והסרט "מפת העיר" של הבמאי קרלוס אלברטו ריצ'לי. השנה החליט חבר השופטים לתת את הפרס לשני סרטים העוסקים בשרטוט דיוקן של חיים בעיר הגדולה (סאו פאולו) ובשניהם שיתפו פעולה בני זוג בכתיבה ובימוי הסרט.

"אולם הריקודים", של הבימאית לאיז בודנצקי והתסריטאי לואיז בולונזי מציג לילה אחד באולם ריקודים שרוב גיבוריו בני הגיל השלישי. בסרט "מפת העיר" בני הזוג קרלוס ריצ'לי ואשתו התסריטאית ברונה לומברדי התעסקו בנושאים לא קלים כמו הבדידות והחרדה שחווים אלה הגרים בעיר הגדולה.

בפרס הסרט הדוקומנטרי הטוב ביותר זכה הסרט "פרמננט פאן סינמה", של הבמאי קרלוס נאדר. הסרט עוסק בחייו ורעיונותיו של המשורר וואלי סאלומאו.

בפרס חביב הקהל זכה הסרט "הבית של טום" על חייו של היוצר והמוזיקאי טום ז'ובים.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט