חדשות קולנוע וסרטים

חייזרים על מטוס

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

לא מספיק שתעשיית התעופה ספגה מכה ניצחת בגלל איזה הר געש באיסלנד, ולא מספיק שבמהלך שנותיה הרבות הוליווד ייצרה מספיק פחד מטיסות (אם זה בסדרת סרטי "נמל תעופה" משנות השבעים ועד "נחשים על מטוס" מלפני כמה שנים ועל אחת כמה וכמה "אבודים"), ההתעסקות האובססיבית בפחד מטיסה יימשך גם בשנים הקרובות, לפחות אם זה תלוי בלן וייסמן, האיש שהביא לנו את טירלוגיית "מלחמת האופל".

וייסמן יפיק את סרט האימה / מדע בדיוני "ללא עצירה" (תרגום חופשי ל- Nonstop) שיתרחש רובו ככולו בשמיים. הפעם, הנוסעים התמימים שחושבים שהם יוצאים לחופשת חייהם, בדרכם אל אהוביהם ואל פגישות העסקים שלהם, יגלו כי מטוסם נחטף על ידי חייזרים. בשלב הזה, זה כל המידע שיש על עלילת הסרט.

פטריק טאטופולוס, שביים את "מלחמת האופל 3" יביים. מסתבר שטאטופולוס הוא אשף אפקטים נודע, שמומחה בעיקר בייצור מפלצות, שדים ורוחות. הבחור הצרפתי עבד על לא מעט פרוייקטים נחשבים בשנים האחרונות ובימים אלו ניתן לראות את עבודתו ב"סולומון קיין" (הוא יצר שם את המפלצות). הוא גם האדם שעיצב את הרובוט ב"אני, רובוט" עם ויל סמית ואת היצורים בסרט אקשן אחר של סמית, "אני האגדה".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט