חדשות קולנוע וסרטים

לטימברלייק הוצע תפקיד מפתח בחדש של האחים כהן

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: בן חכים

הפיכתו של טימברלייק מכוכב פופ לשחקן קולנוע מוערך עשויה לקבל הזדמנות נוספת, הפעם מהבמאים לבית כהן. השניים הציעו לו תפקיד מפתח בסרטם החדש – "Inside Llewyn Davis.".

הסרט עוסק במוסיקת הפולק של שנות ה – 60 בניו יורק ויתמקד במאבקו של הדמות הראשית, אותו יגלם אוסקר אייזיק ("דרייב"), מוסיקאי מוכשר שמעניק השראה לאחרים, אך לא מצליח לצלוח הרבה שירים בעצמו. בין המנטורים בהם הוא נעזר – טיונסמית' ג'ים (טימברלייק, אם יצטרף לצוות) שמנסה למצוא את קולו שלו ויהיה נשוי לשחקנית קארי מוליגן.

[*]

דמותו של אייזיק תבוסס על באופן חלקי על דייב ואן רונק, שהסתובב בין היתר בחברתו של בוב דילן ודומים.

קשה יהיה לדמיין שטימברלייק יסרב להופיע בסרט עם במאים, שחקנית ובאז גדול כל כך, אך העיסקה נכון לכתיבת שורות אלו נמצאת רק בשלב ההצעה.

הופעתו הגדולה ביותר של טימברלייק נכון לכתיבת שורות אלו הייתה בסרט "הרשת החברתית", אך הוא לקח חלק גם בפרוייקטים צדדים, דוגמת "ידידים פלוס" ו"In Time".

כמו בכל הפרוייקטים של האחים כהן, נפקח עין גם על הפרוייקט הזה. "Inside Llewyn Davis" אמור לצאת ב – 2013 למסכים, לפי אתר "טוטאל פילם".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.8ציון מבקרים5 / 3.5
Bob Trevino Likes It2בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.2
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.4
The Teacher Who Promised The Sea4המורה שהבטיח את היםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.0
Il Primo Giorno Della Mia Vita5היום הראשון של חייציון גולשים10 / 8.7
M3GAN 2מייגן 2.0 28 Years Later28 שנה אחרי How To Train Your Dragon 2025הדרקון הראשון שלי Elioאליאו
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט