חדשות קולנוע וסרטים

ג'יימס פרנקו כותב ומביים סרט חדש – צפו בטריילר

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: בן חכים

ג'יימס פרנקו פרץ לתודעת כלל הצופים כהארי הנבל, בסדרת סרטי "ספיידרמן" – אך לאחרונה דווקא, אפשר למצוא אותו בעיקר (אבל לא רק) יוצר סרטים שיהיו מקוטלגים בספריית הוידאו כסרטי "איכות". "מילק" ו"יללה", שיצא לאחרונה, סרט אותו הכתיר מבקר אתר "סרט" כטוב ביותר של השנה, הם רק היו יריית הפתיחה. "127 שעות", לעומתם, העמיד את פרנקו לפרס האוסקר בטקס האחרון והביא אותו לתואר - הרבה יותר מפרצוף יפה.

מה אם כך, גורם לנער הפלא של הוליווד ולאחד השחקנים העסוקים ביותר, לשנות פאזה? - פרנקו חוזר אל המסכים, אבל הפעם שולט על מאחורי הקלעים, כאשר הוא מנצח בתזמורת בשליטה מושלמת, בדרמה הביוגרפית החדשה אותה הוא כתב, מביים ובה הוא גם מככב - "מגדל שבור".

עלילת הסרט מספרת על משורר אמריקאי, הארט קריין, המבצע התאבדות בגיל 32, בקפיצה מאוניית הקיטור, "אוריזבה".

צפו בטריילר המקוצר הראשון:



הסרט, המוצג בשחור ולבן מעלה את השאלה למה עכשיו? למה עכשיו פרנקו מחליט לכתוב ולביים סרט באורך מלא משלו, בו הוא גם מוצא את מותו? למה דווקא עכשיו, בשיא הקריירה שלו אלו הם הנושאים בהם פרנקו מתעסק? מעניינת ככל שתהיה, השאלה הזו היא כנראה בעיקר המפתח ליצירותיו החדשות, המלווה את סוד ההצלחה שלו.

לצד פרנקו יככבו מועמד לפרס האוסקר, מייקל שאנון, סטייסי מילר ודייב פרנקו, אחיו הצעיר והבועט של ג'יימס.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.1ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט