רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

"המלכה" היא הכי סקסית!
שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: שרון גל
ושוב, ידיעה שמעלה חיוך על פני. והנה הוכחה שהעולם לא שייך רק לצעירים. אז כן, אנשים יכולים להיות סקסים אפילו אם הם עברו את גיל 50.
הלן מירן, "המלכה" בכבודה ובעצמה היא האישה הכי סקסית בעולם הסרטים, על פי סקר שהתפרסם לאחרונה.
מירן, שהיא כבר בת 61, מועמדת לפרס האוסקר על משחקה (המדהים אם יורשה לי) ב"המלכה" שביים סטיבן פרירס.
[*]
במקום השני, אחד מאלילות הקולנוע הגדולות של כל הזמנים, סופיה לורן בת ה- 72. מריל סטריפ בת ה- 57, כוכבת הסרט "השטן לובשת פרדה", שגם מועמדת לפרס האוסקר, נמצאת במקום השלישי.
במקום הרביעי, ג'ודי דנץ' בת ה- 72 שגם מועמדת לאוסקר על משחקה ב"מחברות הסקנדל". במקום החמישי, דיאן קיטון בת ה- 61.
באגף הגברים, ג'ק ניקולסון, ששיחק לצידה של דיאן קיטון בסרט "באהבה אין חוקים" הוא כבר בן 69 ועל פי הדיווחים עדיין מתאמן בתנוחה המוזרה הזו. הוא הגבר הכי סקסי מעל גיל 50.
[*]
שון קונרי, הג'יימס בונד הראשון הוא כבר בן 76 אבל עדין נראה מדהים. הוא נמצא במקום השני. במקום השלישי רוברט רדפורד בן ה-70. קלינט איסטווד בן ה- 76 במקום הרביעי ואת הרשימה סוגר דני גלובר, השחקן השחור, שהוא בן 60.
הרשימה מורכבת מבחירות של 2700 אוהדי קולנוע.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו ! רלוונטי
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)