רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

אמא, תעזבי לי את התחתונים!

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: שרון גל

היידן פנטייר, קלייר מ"גיבורים", מאוד רוצה להציל את הלוויתנים. היא כל כך מאמינה במטרה הזו עד שהיא החליטה למכור דברים שיש לה (כי הרי אנחנו יודעים שלסלבריטיז יש המון דברים שהם לא צריכים וכל האוהדים מוכנים לשלם מאוד דולרים רק בגלל שהסלב נשם ליד זה).

בהתחלה היא מכרה חולצות, אחר כך חפצים, אחרי זה כל מיני אביזרים מהסדרה ומכיוון שהביקוש רק הלך וגדל היידן החליטה להקים אתר אינטרנט שכולו מוקדש למכירת אייטמים שלה מ"הארון" כדי להציל את הלוויתנים.

אמא שלה היתה כל כך נחמדה ורצתה לעזור עד שהיא בעצמה החלה להעלות את החפצים לאינטרנט. אבל, היידן גילתה שלו היא היתה משאירה את הכל בידי אימה היו כמה חפצים מאוד אישיים שלה שבמהירות היו מוצאים את דרכם לרשת, כמו למשל התחתונים.

"אני קונה הרבה דברים והרבה דברים אני לא צריכה" היא מסרה "אז החלטתי להקים אתר. אמא שלי רצתה לעזור והחלה להוציא כל מיני דברים מהארון, אבל אז שמתי לב מה היא עושה וצעקתי עליה 'אל תוציאי את התחתונים שלי!" למזלנו, (או לצערנו תחליטו אתם) האמא הקשיבה לבת המפורסמת.

לחיצה על מרכז התמונה תריץ את הברכה של היידן לבאי האתר שכתובתו www.panettierecloset.com
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט