רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים
תידון למאסר? פרשיית הסמים של פאריס הילטון
מאת: בן חכים
מי יודע מה הצליחו למצוא בארנקה של פאריס הילטון כשנעצרה במחסום? ובכן – 8 גרם של קוקאין, סיגריות, גלילי נייר, שככל הנראה אמורים לשמש להכנת מריחואנה וכדורים שונים, כך מדווחת המשטרה.
[*]
היורשת בת ה – 29 הואשמה באחזקת קוקאין לאחר שנעצרה בלאס וגאס. אם תורשע הכוכבת, העונש על אחזקת סמים יכול להגיע לעד ארבע שנות מאסר.
המשטרה עצרה את הרכב בו נסעה הילטון לשדרת לאס וגאס המפורסמת, לאחר ששוטר ששהה במקום הריח ריח של מריחואנה נודף מהרכב. דו"ח המשטרה מסר כי הילטון נלקחה למלון "ויין" שבלאס וגאס "לפי בקשתה", שם הוחזקה בחדר המתנה עד להמשך ההליכים.
[*]
"כשהיא התחילה לפתוח את הארנק ראיתי קצה שקית של מה שחשבתי שהיה קוקאין בשקית שקופה וזה בדיוק מה שהתחיל ליפול משם לידיים שלי", כך כתב השוטר שביצע את המעצר.
בנוסף, נמצאו גלילי נייר בארנקה יחד עם כדורים נוספים הנפוצים בקרב אנשים עם בעיות נשימה. הילטון טענה כי ברשותה מרשמים המוכיחים את חפותה.
חברה של הילטון, ס.וי וייטס, מפיק מסיבות בלאס וגאס, נעצר גם הוא לחקירה באותו הזמן.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !
אין מאמרים מחודש יוני
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
3מייקלציון גולשים
ציון מבקרים
2.8/5
4החסדציון גולשים
ציון מבקרים
2.8/5
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!