רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

מה נסגר עם הפנים של רוב לאו?

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
רוב לאו חשב שהתסריט לסרט "Behind the Candelabra" הוא מעולה וקפץ על ההזדמנות לעבוד עם מייקל דאגלס ומאט דיימון, המגלם את ליברס והמאהב שלו, סקוט תורסון בסרטו של סטיבן סודרברג.

[*]

אבל דמותו של לאו בסרט של חברת HBO, מנתח פלסטי העונה לשם ג'ק סטארס, נראית כמו... איך אומרים... חתול. והשיער שעשו לו נראה כאילו יצא משנות ה – 80. אם אתם תוהים מה פשר המהומה, אז לאו דווקא מספר, כי הוא היה מודע לכל העניין.

"היו ימים בהם אמרתי 'זה בטח הסוף, של הקריירה שלי'", אמר בראיון. "כשהתהלכתי על הסט וראיתי את מייקל עם חליפה משמינה והגלימה, מאט עם המכנסיים הצמודים דמויי הקטיפה... ואותי כסטארס, אמרתי זה הסוף של כולנו. זהו זה".

[*]

ובכן, לא נראה שאף אחת מההופעות הולכת להרוס לאף אחד משלושת השחקנים הראשיים את הקריירה. הסרט, מבוסס על רומן אוטוביוגרפי ומתאר את מערכת היחסים בין ליברס לבין המאהב הצעיר שלו ותוך כדי מכסה את נושאי הטבע הרע של פרסום, תהילה ואיך הם יכולים לשבש אינטימיות או כוונות טובות, מדיווח של "huffingtonpost.com".

הסרט הוקרן בהקרנת בכורה ב – 26 למאי בטלויזיה בארה"ב.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט