רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

זואי סלדנה – על השיעור הגדול שלמדה באהבה
מאת: בן חכים
14/07/2014 18:31:25
שלח לחבר הוסף תגובה
עברה כשנה מאז שזואי סלדנה ומרקו פרגו התחתנו באנגליה. למרות שהיו כמה שהיו בהלם מהנישואין, המהלך היה דווקא היה די מובן לשחקנית הסרט החדש, "שומרי הגלקסיה" בת ה - 36.
"אני לא עושה חישובים, אני עושה מה שהלב שלי אומר, מה שהלב שלי מרגיש", מסבירה סלדנה למוסף אוגוסט של מגזין "מארי קליר". "מהרגע שפגשתי את בעלי, היינו יחד וידענו".
סלדנה, שהאקסים שלה כוללים את קית' בריטון ובראדלי קופר, הבינה שחשוב לא להתפשר במציאת בן זוג. "אם אתם לא מאושרים עם מישהו, עזבו אותו", היא מציעה. "וחכו עד שתמצאו את האדם שגורם לכם להרגיש טוב עם עצמכם כל יום ולא מצפה מכם להשתנות, אלא להתבגר".
[*]
סלדנה אמרה שהיא כבר לא בקשר עם האקסים הקודמים שלה. "הייתי בקשרים בהם גברים לא כיבדו אותי. ואני לא צריכה להיות ידידה של החברים האלו יותר. אני לא רוצה להיות זו שאומרת: 'אני סבבה כי אני חברה של כל האקסים שלי'. יש סיבה שאתה קרוי אקס. סימנתי אותך מחוץ לרשימה שלי ואני ממשיכה הלאה", אמרה. "חצית גבול, אתה צריך לדעת שאתה הולך להסתובב עכשיו בעולם בידיעה שיש אדם אחר שלא מכבד אותך".
למרות הנחרצות, סלדנה ובראדלי קופר משחקים אחד לצד השני ב"שומרי הגלקסיה" וכן, הם חברותיים זה לזו.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
1עם הזרםציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.9
2הטבעתציון גולשים10 / 9.0ציון מבקרים5 / 2.4