ביקורות / תגובות / המלצות לסרט ן¿½ן¿½ן¿½ ן¿½ן¿½ן¿½

ממוצע הדירוגים: 8.0   |    סה"כ ביקורות / מדרגים: 10
ד
שנת אפס
9/10
מסכימים?
0  0
דניאל הרמן • נער.הפורסם ב 25.8.2006

כל כך פשוט: נהנתי מכל רגע במיוחד מהמשחק של מוני מושונוב שגילם את העיוור...אדיר כל מילה מיותרת!!תודה ליוצרים ולבמאי.נהדר!

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)
k
שנת אפס
10/10
מסכימים?
0  0
kean • בוגר.תפורסם ב 30.4.2006

הסרט נהדר ומומלץ בחום, המשחק מצוין, הטקסטים אמינים, הסרט מעניין ולא שמים לב שהזמן עובר.

ישראלי • סרט ותיק (2006)
א
שנת אפס
8/10
מסכימים?
0  0
אוהד ק • בוגר.תפורסם ב 9.4.2006

קולנוע ישראלי במיטבו . מרגש, מצחיק ומעורר מחשבה . אמנם ישנם רגעים שקצת מתפספסים ולא ברורים אבל בסה"כ סרט ברמה גבוהה מלווה בעבודת צילום איכותית. הסרט ארוך אבל שווה להמתין ולראות את התפתחות העלילה והשינוי בדמויות .

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)
מ
שנת אפס
6/10
מסכימים?
0  0
מורן טל • בוגר.תפורסם ב 1.4.2006

אכזבה.אמנם יש רגעים יפים אבל הסרט בכללותו מפוזר מדי ולא הולך עד הסוף עם האמירות.

ישראלי • סרט ותיק (2006)
ע
שנת אפס
10/10
מסכימים?
0  0
עדי • בוגר.תפורסם ב 24.3.2006

סרט לאוהבי החמישה הקמארית. מעורבב עם כמה שחקנים מוכשרים נוספים ועלילה המזכירה את התרסקות. עם מוסר השכל שהחיים זה תוצאה של הדברים שלא תיכננת אותם!

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)
ב
שנת אפס
7/10
מסכימים?
0  0
בן גור • בוגר.תפורסם ב 26.2.2006

הביקורת באתר ממש מוגזמת! אם זה לא היה סרט ישראלי הביקורת הייתה שזה סרט נחמד אולי אפילו טוב, בגלל שסוף סוף בישראל מתקרבים לרמה קולנועית אז כולם קצת נסחפים אבל האמת נראה שהעלילה דחוסה ביותר מדי סיפורים, דבר שמקשה על הבמאי באמת לתת מרווח ועומק לחייהם של הדמויות, אנו זוכים להצצות חפוזות לחייהם של כל כך הרבה דמויות, בלי באמת להרגיש חיבור איתם, בלי להכנס לתוך נשמתם, ועל כך חבל. המחצית הראשונה מפוזרת עד כדי כך שהרבה אנשים בקולנוע חשבו לעזוב, המחצית השניה מחברת את הקצוות, לפעמים בצורה מרגשת, לפעמים בצורה שלא מספיק סוחפת ולפעמים בצורה צפויה מדי. הרבה שחקנים טובים אך מלבד לשרה אדלר, אין לאף אחד הזדמנות מספקת להראות את גדולתו, וזה פספוס גדול. הסרט נוגע בכל כך הרבה נושאים כך שנראה שמראש בלתי אפשרי לעשות את זה בצורה עמוקה בשעתיים וכאן הוא שוב מחטיא ואנו נשארים בעיקר עם טעם שטוח של קריאת תסריט ופחות מדי עם עומק רגשי כמו שקולנוע איכותי צריך לתת. דבר אחרון שהפריע לי זה שבהרבה סצינות הבימוי נראה כמו הרכבה של פאזל שחלקיו נלקחו מסרטים אחרים, הליטוף של הרוצח את הכלב של הילד, הוא דוגמא לכך, אתה יושב ואומר לעצמך "כבר ראיתי את הקטע הזה בסרט אחר" קצת חסר מקוריות, נראה שהסרט הזה קצת יותר מדי מנסה להיות כמו סרט איכותי במקום להיות סרט איכותי בזכות עצמו. ובכל זאת, ללא ספק, אחד הסרטים הישראלים היותר טובים שראיתי.

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)
ש
שנת אפס
6/10
מסכימים?
0  0
שושי דן • בוגר.תפורסם ב 8.2.2006

אני מצטערת אבל אני לא מבינה מה אנשים מוצאים בסרט הזה! בסדר, המשחק ממש טוב, אבל מה עם העלילה???? כל הזמן חיכיתי לסוף כדי לראות איך מפתיעים אותי... אבל ממש לא. חברה אחת חשבה כמוני והשניה ממש נהנתה, אז תחליטו אתם.

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)
מ
שנת אפס
10/10
מסכימים?
0  0
מירי בלום • בוגר.תפורסם ב 22.1.2006

סרט יפה ומרגש אני לא חושבת שהוא קשה לצפייה - הוא עשוי היטב ודן בחומרים אוניברסלים של החיים - מראה את הטוב והרע - את האגדה שלא תמיד נגמרת בhappy end בעיני זהו אחד הסרטים הישראלים הטובים שנעשו בתקופה האחרונה - לא יומרני מדי ולא מתחסד - פשוט סרט טוב

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)
א
שנת אפס
8/10
מסכימים?
0  0
אמנון אלבי • בוגר.תפורסם ב 22.1.2006

סרט קשה מאד לצפייה, פסימי ומבשר רעות. מאז "שעת הצוענים" לא זכור לי סרט המתאר מציאות כה חסרת סיכוי. אפילו ב"דוגויל" התנחמנו בנקמה. המשחק פשוט אדיר, המסר יותר מאשר ברור. האם ללכת ? זה אינו בידור, אין לדבר על "הנאה" כפשוטה. הסרטים הישראליים האחרונים נוהגים להציג לנו מראה לגבי המקום בו אנו חיים. אין ספק כי זו המראה המגדילה מכולם.

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)
א
שנת אפס
9/10
מסכימים?
0  0
אורי • בוגר.תפורסם ב 12.1.2006

סרט טוב. נקודה. מזכיר את תמונות קצרות של רוברט אלטמן. סרט רחב יריעה עם דמויות ישראליות מהחיים האמיתיים, שנפגשות ויוצרות דרמה חזקה. כל הכבוד על התסריט, הבימוי והמשחק של כל השחקנים.

קרא.י עודישראלי • סרט ותיק (2006)


סרטים מומלצים ע"י הגולשים
I Swear
1מילה שלי
ציון גולשים
9.3/10
ציון מבקרים
3.8/5
Saltiz
2סולטיז הסרט
ציון גולשים
9.1/10
Stitch Head
3פרנקי והמפלצות
ציון גולשים
9.0/10
Minions and Monsters
4מיניונים ומפלצות
ציון גולשים
8.8/10
ציון מבקרים
3.0/5
The ties that bind us
5מה שמחבר בינינו
ציון גולשים
8.7/10
ציון מבקרים
3.8/5
טריילרים חדשים
The Social Reckoningהחשבון החברתי The Christophersהכריסטופרים Her Private Hellהגיהנום שבפנים Verityתעתוע
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!
Xאוהבים לחיות ב Seret?פרגנו בלייק והישארו מעודכנים גם בפייס!