סרט חמוד....יש כמה קטעים מצחיקים, אבל תאמת, מאכזב קצת...
סרט קצררררררררר למההההההההה למההההההההההה אני בטוח שיעשו סופרהירו 2
סרט טוב הוא מצחיק וסוטה אבל סרט חזק לא הייתי ממליץ לכול המשפחה הייתה מעדיף עם חברים כי הוא סוטה אבל עם זואת מאוד מאדו מצחיק וקצר....למה?????????????? זה כזה קצר הם קצת התקמצנו אל כל הדברים אבל סרט טוב נחמד......
סרט מטומטם ומצחיק בו זמנית, בסגנון מת לצעוק. סה"כ סרט חביב..אבל קצר נורא.
הסרט עורר סקרנות אדירה , וכגודל הציפייה, כגודל האכזבה. אי אפשר להגיד שהוא היה כישלון טוטאלי, אבל בהחלט ציפיתי ליותר. ההומור שטחי , השחקנים אמנם לא רעים אבל כרגיל, לסלי נילסן הוא זה שגנב את ההצגה.מלבד זה, אין הרבה מה למצוא ב"סופרהירו", אולי חוץ מקטעים מצחיקים ספורים, שרק משאירים טעם מר , אחרי שהם מסתיימים ומפנים את מקומם לסצינה רדודה נוספת.
מאכזב מאוד , קצת מצחיק אפקטים די יפים אבל חסר טעם , קויתי למשהו יותר יפה גם חברי שהלכתי איתם אמרו אותו דבר הסרט פתטי וידוע מראש, מאוד אבל מאוד מאכז.
סרט נוסף מבית האקדח מת מצחוק. קומדיה מטורפת שהולכת עוד קצת קדימה בטירוף שסרטים כאלה יכולים להביא למסך ולעתים זה נראה מוגזם. אין רגע משעמם בסרט הזה. מומלץ מאוד לחובבי הזאנר. ועוד הערה חשובה: למרות שהאורך הרשמי של הסרט הוא 85 דקות, אני ראיתי בקולנוע 70 דקות בלבד. מישהו עבד עלי ואולי יעבוד גם עליכם.
סרט נוסף מבית האקדח מת מצחוק. קומדיה מטורפת שהולכת עוד קצת קדימה בטירוף שסרטים כאלה יכולים להביא למסך ולעתים זה נראה מוגזם. אין רגע משעמם בסרט הזה. מומלץ מאוד לחובבי הזאנר. ועוד הערה חשובה: למרות שהאורך הרשמי של הסרט הוא 85 דקות, אני ראיתי בקולנוע 70 דקות בלבד. מישהו עבד עלי ואולי יעבוד גם עליכם.
סרט קורע!!!!כמה קטעים משעממים קצת אבל סך הכל סרט ברמה די גבוה עם שחקנים מעולים וכותבים גאונים!!!
קודם אביב שלום יאהבל הסימן ! זה סימן קריאה יחתיכת מסומם..... (איזה כיף לרשום הרבה פסיקים) חח. סרט נחמד לפחות ממה ששמעתי יש קטעים קורעים מצחוק ויש גם קטעים מפגרים ומיותרים סה"כ פארודיה על ספיידרמן, מצחיק, משעשע, שווה 35 שקל. לכו לראות (אל תרוצו, תלכו אם בא לכם)
לא אהבתי בכלל לא מומלץ
אם להתחיל מהסוף, ניתן לצפייה. דווקא ציפיתי לקצת יותר מסרט שמקוטרג כקומדיה. לא סרט קומי מבריק, אך מהנה. מתאים יותר לבני העשרה , לא מומלץ לגילאים יותר מבוגרים.
סרט קורע ביותר, כל הסרט נשפכתי מצחווק. גם שונא מושבע של ספיידרמן, יתאהב בסרט, העלילה נחמדה וטובה, פשוט הווא קורע מצחווק !!! שווה לצעירים לראות. !!
סרט קורע מוות לדעתי נחמד גם למי שלא ראה ספיידרמן חברות שלי הלכו וגם צחקו כל הסרט והם לא ראו ספיידרמן שווה ללכת ! הפכו את ספיידרמן לקומדיה X-ס
סרט פשוט ענקקקקק. מצחיק מההתחלה עד הסוף. מי שלא ראה את סרטי ספיידרמן אין לו מה לבוא לראות את הסרט הזה. אבל באמת נהנתי מכל רגע.
ראיתי את הסרט במחשב באיכות גרועה לצערי אבל עוד מעט אני מיתכוון ליראות אותו בקולנו כי לדעתי זה סרט מצוין ומצחיק שבאמת מזכיר את סיגנון הסרט מת ליצעוק (מעניין למה חח) הסרט הוא לבעלי חוש הומור קליל ולא לכבדים שביננו אני למשל יש לי חוש הומור קליל ונורא אהבתי את הסרט צחקתי בכל רגע כי אני אוהב הומור כזה בקיצור אם אהבת את מת ליצעוק אז לך ליראות את הסרט
גרוע! הסרט הכי דפוק שראיתי ב5 שנים האחרונות. בדיחות לא מצחיקות בכלל! סצינות מבחילות שמנסות להצחיק.. אין להם את זה..
סרט מעולה צחקתי כל הסרט סרט לכל המשפחה ודרייק בל מהמם כהרגלו
סרט מצחיק מאוד אני ממליץ בחום לכל מי שעוד לא הלך,כדאי לכם מאוד הסרט בין הטובים של השנה החיסרון היחיד הוא שהסרט נורא קצר,חבל!!
סרט קורע מההתחלה ועד הסוף לא מומלץ לבעליי לב חלש ונשים בהיריון. היו כמה קטעים מיותרים אבל קורע!!!
סרט ענק!!! לא תפסיקו לצחוק לשניה!!!לכל מי שמתלבט -כדאי מאוד ללכת לסרט הזה !!!לדעתי היו כמה קטעים מיותרים אבל הסרט היהי כל כך טוב שזה בכלל לא הפריע!!! מומלץ בחום!!! {איזה כיף לכתוב עם הרבה סימני שאלה!!!}
הסרט קורע והנאה כפולה למי שראה ספיידרמן... אני ממליצה בחום לראות את הסרט, לא לבעלי לב חלש, ולא לחסרי חוש הומור. אני נותנת לסרט 9 מפני שיש קטעים מיותרים...
סרט אדיר ומפיל מצחוק, כל דקה הצחיר אותי רגע אחר. בקיצור סרט ממש טוב וכדאי ללכת לראות אותו. נתנתי לו 10 כי לא כי היו בו רק קטעים טובים ולא היה קטע אחד גרוע.
סרט מצחיק עד דמעות ומגניב לאללה. זה בעיקרון סרט שדומה מאוד לספיידרמן. יש כמה בדיחות שם שקצת קשה להבין אם לא רואים את ספיידרמן. אבל בעיקרון סרט ממש ממש טוב.
אה... לא משהו... ממש התלהבתי מהסרט ומזה שדרייק בל בתפקיד הראשי, הייתי בטוח שהוא יקרע מצחוק כמו ב"דרייק וגוש"... דיי התאכזבתי... בדיחות חלשות, הסרט קצר ולא ממצה את עצמו, ודי מופרך ברובו. כל הגיבורים שעל הכרזה, שמבטיחים לנו קומדיה מחורפנת ומצחיקה, מופיעים כל אחד מהם (חוץ מדרייק כמובן) לחלקיק שנייה, וגם הוא לא מצחיק. לא ברור מה עלילת הסרט, הסרט פשוט עובר מבדיחה מצחיקה לגרועה ושוב למצחיקה וכך הלאה. מומלץ לחכות לD.V.D
סרט טוב מאוד. ! כל הסרט רק נשפכתי מצחוק , ונחנקתי מהפופקורן . למעשה, הסרט מבוסס על הסרט ספיידרמן, אבל גם שונא מושבע של ספיידרמן יתאהב בסרט ויפול מצחוק כל הסרט. הוא ממש מצחיק. !!!!
הסרט טוב אבל מאוד קצר וקצת מצחיק יש קטעים אבל לא ממש אבל שווה ליראות אותו ב"יס פלאנט" אני ראיתי ביום ראשון 20.4.08
הסרט הכי טוב שראיתי בשנה האחרונה מי שרוצה ללכת לסרט שצוחקים בו הרבה אני מציעה לכם ללכת לסרט הזה ועם אתם הולכים תישארו עד לסוף הכתוביות יש מאחורי הקלעים
סרט יפה ומצחיק!אבל הסרט היה קצת גס לילדה בגילי ....לפני שאתם שולחים אנשים תירשמו שזה לא לכל הגילאים...! (אבל סרט ס22ה! חוץ מהגסות)
הסרט מאו מאוד מצחיק הוא אחד מהסרטים הכי מצחיקים שראיתי..סרט טוב. וכל מי שמטלבת אז כדאי לו ללכת..