שחקנים מצוינים. תסריט ובימוי מושקעים בסרט שאולי לא מתחבב בקלות אצל כל מבקר ובעיקר לא על האוסקר אך הוא מכיל את אחד מהקאסטים הכי טובים שנראו בשנים האחרונות בקולנוע ורק זה סיבה מספיק טובה לראות את הסרט
סרט עשוי טוב ולעתים מותח אך איטי מידי למרות שהוא סרט דרמה בעיקר.הייתי מוותר על צפייה בקולנוע
סרט על הפנים אל תצפו בו אכזבה גדולה כלום לא זז המזל היחידי של הסרט הזה שיש בו משחק מצויין של שחקנים מעולים וזה הכל העלילה גרועה הפואנטה לא ברורה המסר באשר הוא לא מועבר כלל לא נהנתי בזבוז מוחלט של זמן .
סרט דרמה קשה לעיכול. סיפור שובר לב. מאוד מומלץ לצפייה
משחק מצוין בסרט מצוין, כדאי לצפות לפני שיורד מהקולנוע. אומנם קצת איטי אך שווה בשביל סיפור מעולה ומותח. וודי הרלסון גונב את ההצגה
הסרט עשוי טוב, איטי, בעל אווירה ומעט קודר. כריסטיאן בייל מעולה. דרמה משובחת, אני נהניתי, מומלץ!
סרט מעולה! צוות שחקנים ידוע ורחב. ביצוע נהדר. אמנם הסרט איטי אבל זה כל היופי. המתח נבנה, העלילה מתפתחת, הכל בנאלי ובכל זאת יש קסם בסרט, הכל כמובן בגלל השחקנים והצילום. מאוד מומלץ למרות הציונים הנמוכים שנתנו יתר הצופים - לדעתי.
סרט בסך הכל עם סיפור נחמד אבל הכל מאוד מאכזב ויש תחושה של כלום ושום דבר, נכון היה נחמד עם וודי הרלסון , קייסי אפלק ובייל , אבל זה לא מספיק בכלל.
סרט חזק עם המון שחקנים כוכבים מעולים.
הייתי בהקרנה אחים בדם מטעם Seret (ושוב תודה!) אתחיל ואומר שכריסטיאן בייל נותן את אחת מהופעות חייו בסרט הזה, עובדה שמורגשת מתחילת הסרט ויוצרת ציפיות גדולות לעתיד..ציפיות אלו נעלמות די מהר כשמגיעים לאמצע הסרט ומבינים שבעצם..עדיין לא קרה יותר מדי..העלילה מתפתחת מאד לאט ורק לקראת סוף הסרט העלילה מתחילה..לסיכום אומר שמדובר בסרט איטי, לא מסודר, סוף מאכזב והצופה יוצא די מרוקן ממנו. שווה לצפות אולי רק בשביל לראות את בייל..
הסרט איטי. המשחק מצויין. וודי הרלסון תפור לתפקיד העארס הקרימינל. וכריסטיאן בייל נותן משחק לא רע בכלל עצמו. קצת היה חסר לי עלילה ויותר עיניין..
תודה לאתר סרט על זוג הכרטיסים. סרט לבנים. בנות , כנראה, יהנו פחות.סרט עם המון אקשן ודם. לא מסוג הסרטים שאני רגילה לראות. ובכל זאת , נהניתי והעברתי ערב נחמד.
סרט כבד ומדכא רציתי לצאת באמצא הייתי ב VIP ובגלל הכורסא הנוחה אז נרדמתי .ממש לא נעים לי מאישתי שלקחתי אותה לסרט כזה.
הסרט המחוספס מעט איטי. הוא לא ממהר לחשוף את כל הפרטים, והדיאלוגים מעט נסחבים. אבל הדמויות של כריסטיאן בייל וקייסי אפלק שובות את הלב בטוב שלהן ובאהבתן זה לזה ולאבא. המשחק מצוין, גם של וודי הארלסון האדיר. זהו לא סרט שמשעמם לצפות בו, כלומר הזמן עובר בסדר. ישנם בסרט שוטים יפים של מכות, שמצולמים היטב, שבשבילם שווה לראותו בקולנוע. השוטים מזכירים קצת את "מועדון קרב". תודה רבה לאתר "סרט" שהזמינו אותי לראות את הסרט. מקווה לקבל הזמנות נוספות.
קודם כל, תודה רבה לאתר סרט על הכרטיסים! השחקנים המשובחים נותנים את כל כולם - בייחוד בייל המצוין כהרגלו והרלסון בתפקידו עוכר השלווה - אך העלילה הסטנדרטית, התסריט הדל והאיטיות המתישה של "אחים בדם" מוציאים את העוקץ ממותחן נקמה יומרני זה, המציג את אמריקה האחרת - האפרורית, האלימה וקשת היום - כארץ אוכלת יושביה.
אני אהבתי את הסרט. הוא די עצוב וקודר אבל יש בו מתח שנבנה בהדרגתיות עד ממש לסוף, ולכן הוא משאיר את הצופה מרותק למסך. משחק מצוין של כריסטיאן בייל, בלי הרבה מילים מעביר את התחושות בעיקר בהבעות הפנים שלו. שחקן נדיר. בעיניי, זה סרט של אדם שלאט לאט מאבד הכול: את אביו, את בת זוגתו, את אחיו ולבסוף את עצמו. בהחלט שווה צפייה למי שאוהב סגנון כזה של סרטים!
קודם-תודה לאתר סרט על הכרטיסים. כמעט כרגיל מסכימה עם מבקר בית ומוסיפה: תסריט קטן, עלילה עם הרבה חורים, לא תמיד ברור מה העיקר ומה המסר, גם הדמויות לא כולן אמינות ולא ברור מה תפקיד כל אחת (הדוד שצץ פתאום, השוטר שמתחתן עם האהובה ובעיקר סוכן ההימורים שלא ברור אם הוא בעד או נגד האח), גם המשחק לא אחיד ונראה שהשחקנים לא מוצאים את עצמם בתפקיד בכלל ובעצמם לא מבינים את העלילה שהם אמורים לשחק. בדיוק כך גם הסצנות שבנויות במטפורה מוגזמת (צייד של אייל בזמן שהאח ניצוד..). סוף הסרט סתמי ולא משאיר שום הרגשה, בטח לא של סגירת מעגל שאותה ניסה הבמאי ליצור. (את התמונה האחרונה לגמרי אפילו לא הבנתי). ההרגשה היא של אוסף סצנות וכיוונים שהקשר ביניהם לא אחיד ולא תפור לחלוטין. כריסטיאן בייל היה מצויין, מינימלסטי ומאופק ולא מתפתה להפוק לצעקני כמו הסרט, שאר השחקנים לא היו מדהימים אבל אני מסכימה שלא בהם האשם.... הם היו גדולים בכמה מידות על עלילה כל כך קטנה ולא משמעותית. סתם סרט
סך הכל סיפור נחמד שחקנים מאוד טובים היה שווה ללכת.
סרט מותח,קצת כבד בעלילה שלו,מתאים יותר לקטגוריה דרמה מאקשן....
סרט אלים, משחק טוב של כריסטיאן בייל. בגדול לא מומלץ לצפייה בעיניי.
הסרט ארוך מדי, מלא אלימות, עלילה בינונית. בקיצור אפשר לותר.
משחק מעולה של כריסטיאן בייל. יש יותר מדי קטעים שוממים בהם עלילת הסרט לא מתקדמת... היה אפשר לחתוך חצי שעה לפחות ואז הציון היה גבוה יותר.
סרט נחמד שחקנים מעולים עם נגיעות של אקשן ודרמה ממליץ לראות אותו בבית
סרט נחמד, ציפתי ליותר ואולי בגלל זה קצת התאכזבתי, הסרט ארוך מידי, במהלך הסרט הרגשתי שהעלילה פשוט נמרחת, לדעתי הסרט לא מספיק מותח ומעניין, הסרט לא עשה לי ואו ולא יצאתי בהרגשה של איזה סרט מעולה ראיתי עכשיו. נחמד ולא יותר.
דבר ראשון תודה לאתר סרט על הכרטיסים :) דבר שני, ראיתי את הטרייל לפניי והאמת באתי בציפייה לסרט טוב, אך א כ ז ב ה אחת גדולה ! שחקנים טובים, נתנו משחק מעולה אך עם זאת קצב הסרט היה איטי וזוחל ... יכלו לחתוך בחצי מהסרט או אולי לתת לו קצת יותר בשר ועניין...
סרט נחמד אך יותר מתאים לצפיה ביתית, אין ספק אבל שהשחקנים היו מעולים.
הסרט ארוך מדי, יותר מדי אלימות, עלילה בינונית וסוף צפוי.
תודה לאתר על הכרטיסים סרט טוב משחק מעולה של כל השחקנים הראשיים ,למרות שקראתי ביקורת חלשה על הסרט הופתעתי לטובה מהמשחק סרט דרמה טוב.
הסרט מאכזב למדי. למרות שמרבית השחקנים נותנים הופעה טובה ומשכנעת הסיפור צפוי ודומה לעשרות סרטים אחרים. הוא מנסה להיות ביקורתי ושתהיה בו אמירה, אך הוא ריקני וחסר ייחוד.
סרט מעולה עם הרבה מוסר השכל ממליצה בחום