אם רק היה קצר בחצי שעה... הסרט לא רע לגמרי, מצחיק לעיתים ועלילה זורמת. הבעיה הגדולה היא אורך הסרט (!!), 132 דקות שפשוט לא נגמרות!! היו חותכים לפחות חצי שעה, ואז ללא ספק זה היה מצליח לעבור. למרות הכל, ובלי קשר, הופעה מצוינת לאהרון פול הנפלא.
סרט מפתיע מאוד הייתי בטוח שזה סתם ניסיון עלוב של מהיר ועצבני אבל טעיתי הסרט קצת לוקה בעלילה פשוט מידי אבל סצנות המירוצים והמכוניות המדהימות שוות את זה.
סרט לא מוצלח במיוחד, הסוף צפוי ואין טווסטים בעלילה, חבל... הסיבה היחידה שאנשים מגיעים לסרט היא כנראה המכוניות, יש בסרט הרבה מכוניות מדהימות, פעם ראשונה שהרגשתי מאוהב בכמה בו זמנית, עד הסרט הזה לא ידעתי שזה אפשרי, מישהו מכיר חנות תכשיטים זולה? יש לי חתונה עם למבורגיני.
גידי, אורי קליין ו'אנונימי', אתה מודע לכך שרואים ששלחת את כל ההודעות מאותו המשתמש כן?
סרט מצויין, ואני כמבקר סרטים ידוע חושב שמי שביקר את סרט זה עשה טעות גדולה מאוד ומנע מאנשים לראות את הסרט המותח והטוב הזה, לדעתי ולדעת 5 מבקרי קולנוע שראו את הסרט הזה איתי.
הלכתי לסרט זה עם בני ואני אף חושב שנהנתי יותר ממנו, יש בסרט הזה אקשן דרמה וכל מה שצריך להיות בסרט. לא ראיתי סרט כל כך טוב מאז הטיטאניק, הסרט המושלם לאוהבי מכוניות ובכלל לאוהבי סרטים זה הוא הסרט האולטימטיבי לדעתי.
סרט מצוין עם המכוניות החדשות ביותר, עלילה מצוינת ומותחת ואין לי דברים רעים להגיד על הסרט
כמי ש"חרשה" בסוף שנות ה- 90 על המשחק, תצטרכו להתאמץ מאוד כדי לדמיין איזשהו קשר בין המשחק לסרט. וחבל, כי היו הרבה אלמנטים שיכלו להשתמש בהם, ולא עשו את זה :( מצד שני, מי שאוהב רכבים ובמיוחד מהירות מטורפת וסימפוניה של מנועים, יהנה ללא כל ספק! יש גם עלילה כלשהי. לא כזו רעה בשביל מי שזקוק לה, אבל לנו (הזקוקים למהירות) זה לא אכפת, נכון? :) עוד הערה קטנה... רק בתלת מימד! אם כבר בקולנוע, אז קחו את החווייה המלאה.
פשוט גרוע... למי שאוהב לראות מכוניות ולשמוע שאגות מנוע וורום וורום וורום...הנה גיליתי חצי סרט כולל עלילה.. השחקן היחידי שיודע לשחק שם זאת הבחורה הבלונדינית שאפילו אין לי מושג מה השם שלה.. עלילה גרוע תסריט גרוע שחקנים גרועים... ביזבוז זמן מוחלט... סורי .
מהיר ועצבני קצת משודרג (דמויות, רומנטיקה וקצת סיפור העלילה) אבל לא משמעותית. אפשר לראות. אפשר גם לא.
השם של הסרט הוא הצורך במהירות אך הצורך שלי כצופה בסרט הוא ביותר אקשן וקיצוץ באורך 130 דקות!!! מדובר ביומית סבירה לאוהבי מכוניות ומרדפים.6.5 במדד statham.
סרט מצוין אוהבי המכונית יאהבו וירצו לראות עוד ועוד סרט שכיף לצפות בו תלת מימד בצורה מדהימה נופים יפים עלילה מעניינת קיצר עזבו את הביקורות ורוצו לראות
הופתעתי לטובה! אחלה סרט.
סרט ממש טוב קצבי זורם מרתק בזכות התלת מימד משלב עלילה נורמלית , נופים מדהימים של ארה"ב פעלולים ברמה כי טובה שזכורה לי במה שקשור למרוצי מכוניות בקולנוע!! לכו לתלת מימד שווה את זה
ניד פור ספיד המשחק כלכך מצוין וכל כך קצבי מה שלצערי אי אפשר להגיד על הסרט. סרט ארוך וקצת נמרח יתר על המידה עם תסריט של טלנובלה ארגנטינאית. היו חסרים המון אלמנטים של המשחק שזה מאוד בולט לעין. נראה כי על אהרון פול התפקיד קצת גדול ולא יושב עליו. לכל חובבי המשחק לצערי אתם עלולים להתאכזב.
סרט נחמד בלי יותר מידיי עלילה. אפקטים יפים בתלת מימד .
סרט מפתיע, נפלא ומעולה. הלכתי בקולנוע בידיעה כי הסרט יהיה משעמם ולא מעורר ולהפתעתי הסרט היה מאוד מעניין מותח, מעניין. אי אפשר היה אפילו לעצום עין לרגע. עלילה מעולה, שחקנים מעולים, סאונד מעולה, אפקטים ראוים לשבח. מומלץ בחום במיוחד לאוהבי המכוניות או לבני נוער.
סרט מפתיע, נפלא ומעולה. הלכתי בקולנוע בידיעה כי הסרט יהיה משעמם ולא מעורר ולהפתעתי הסרט היה מאוד מעניין מותח, מעניין. אי אפשר היה אפילו לעצום עין לרגע. עלילה מעולה, שחקנים מעולים, סאונד מעולה, אפקטים ראוים לשבח. מומלץ בחום במיוחד לאוהבי המכוניות או לבני נוער.
סרט מהממם, ממליצה בחוום לאוהבי סרטי אקשן ומתח... הסיגנון ממש דומה למהיר ועצבני אך בהרבה יותר יפה ממנו!! אני מאוד נהניתי ואפילו סבתא שלי אהבה.!
סרט אקשן - עשיר בפעלולי נהיגה אך חסר תוכן ממשי.