הסרט מרגיש ללא שום עלילה כלל, יותר מידי CGI לצערי ובכלל לא מתאים לז''אנר האימה, אלא לז''אנר סרטי משפחה. לא ממליץ כל כך לצפייה.
ציפיתי לסרט מפחיד ומרתק שמבוסס על רוחות אבל במקום זה בקושי היה רוחות, בקושי היה מפחיד ובעיקר היה שטויות ובזבוז זמן
דבר ראשון תודה לצוות אתר סרט על הזכיה! שנית, מדובר בסרט אימה רגיל, לא חידש שום דבר, המון קטעים "מפחידים" כרגיל! מי שאוהב את כל הנושא של רוחות והעולם הבא יאהב את הסרט.
דבר ראשון תודה לצוות אתר סרט על הזכיה! שנית, מדובר בסרט אימה רגיל, לא חידש שום דבר, המון קטעים "מפחידים" כרגיל! מי שאוהב את כל הנושא של רוחות והעולם הבא יאהב את הסרט.
סרט אימה לא מפחיד בכלל. מעט מותח אבל לא יותר מזה. הטריילר נראה הרבה יותר טוב מהסרט. לצהרי הסרט היה הרבה פחות טוב מהטריילר. מישהו שלא ראה סרט אימה אף פעם יפחד מאוד. בסך הכל סרט אימה סביר לא יותר מזה
תודה לאתר סרט על הכרטיסים. עיבוד מחודש ולא ממש מוצלח לסרט המקורי מה גם שהוא לא ממש מפחיד.
ראשית תודה לאתר סרט על הכרטיסים לסרט. אני זוכרת את הסרט המקורי של ספילברג משנת 1982 שהיה בזמנו מפחיד (למרות שכשצפיתי בו שוב לא היה מפחיד כמו שזכרתי). החידוש לסרט מפחיד יותר מהמקור ועשוי טוב. המתח מחזיק לאורך כל הסרט. מומלץ לבעלי עצבים
תודה רבה לאתר סרט על הזכייה. בהשוואה לסרט המקורי, הגרסה הנוכחית לא מתעלה לרמה גבוהה. הסרט חוזר על אותם רעיונות ותמות שאנו זוכרים כמעט מכל סרט אימה בסגנון. קיבלתי גם תחושה שהיה כאן ניסיון לרכך את רמת האלימות, לא במקרה בארה"ב הדירוג שלו הוא pg-13. לא אהבתי כל כך את המעין אזכורים לסרטי אימה אחרים, מה שהפך את הסרט לסוג של חידוש על חידוש, היה עדיף שהם ישאירו את האווירה הרצינית לכל אורך הסרט. חוץ מזה, הסרט עצמו, אם לא לוקחים אותו ברצינות מדי, הוא די מהנה, בנוסף, האפקטים לדעתי לא היו רעים בכלל. 6/10
סרט גרוע ולא מפחיד וממש מרגיז. פשוט סבלתי. זמן מבוזבז. גרוע. לא זוכרת מתי פעם אחרונה ראיתי משהו כל כך גרוע ודבילי.
סרט נחמד דומה לסרט המקורי של ספילברג אך גם שונה ממנו לא מפחיד כל כך למרות שלילדים צעירים עלול להפחיד אפקט התלת מימד מוסיף לא אך לא הכרחי
פולטרגייסט החדש אינו מחדש דבר וצפוי למדי. מדובר בהפקה דלה יחסית. תלת המימד אינו תמיד באיכות טובה ורמת הבימוי בנונית למדי. מי שבכל אופן חפץ לצפות בפולטרגייסט, מוטב שיאתר את הסרט המקורי משנת 1982, שבויים על ידי טובי הרפר והופק על ידי סטיבן ספילברג.
תודה לאתר סרט פורטל הסרטים מספר 1 על הכרטיסים. הסרט שמתימר להיות סרט אימה לא מפחיד בכלל נקודת האור היחידה בסרט הוא הצילום והתלת מימד שמוסיפים . לסיכום עדיף לראות בבית
תודה ל"סרט" על הכרטיסים, הסרט עצמו כולל הרבה אפקטים נחמדים אבל מפחיד הוא ממש לא, והרבה דברים שם לא ממש הגיוניים (מהדברים שם שאמורים להיות הגיוניים) כמו למשל אם הבית רדוף רוחות אז למה להשאיר שם את הילדים ולא לשים אותם בינתיים בבית מלון או משהו.. בכלל האמינות של העלילה לא משהו בכלל..
סרט לא רע. אבל לא לגמרי מפחיד והעלילה די בנאלית. נחמד בתלת מימד.
העלילה קצת נדושה ולא ברור ההקשר בין דבר למשנהו ונראה שסתם זרקו לתוך הסרט אפקטים מבהילים. בשלב מסויים התחושה היא שסרט קצת גולש מז''אהר האימה לז''אנר הפנטזיה. סך הכל סרט מהנה אבל שטחי ולא "אלגנטי".

סרט שיש בו אפקטים וצילומים אומנותיים, העלילה רדודה, משחק שבלוני של השחקנים, הילד בסרט משחק טוב יותר מהמבוגרים. במהלך הסרט ההשתלשלות צפויה, ראינו בעבר סרטים על אותו סגנון. אין מה לרוץ ולראות את הסרט.
סרט חביב, לא ממש מפחיד בעיניי. אפשר לראות, אבל ממש לא חובה בקולנוע.
תודה לאתר סרט על הכרטיסים! הסרט היה חביב, אין צורך להגיע לקולנוע כדי לראות אותו. לא יודעת למה הוא תחת הקטגוריה סרט אימה, כי מפחיד הוא לא
סרט בינוני, חביב, לא מפחיד :)
כשראיתי כי אחד מסרטי האימה החביבים עליי חוזר, ידעתי שאני הולכת לראות את זה. ושמחתי עוד יותר לקבל כרטיסים במתנה מאתר סרט - תודה. הסרט עצמו לא מפחיד במיוחד, נורא שבלוני, ולא משתווה בכלל הסרט המקורי. עם זאת, כיבוי מוח מוחלט לשעתיים, ונחמד.
למי שראה המקורי, סרט זה לא ממש אימה...הוא מזכיר יותר חייזרים :)
לא בדיוק סרט אימה. חביב לראות בבית, לא צריך ללכת לקולנוע בשביל זה
מבהיל ולא צפוי! סרט מאוד מעניין, הופתעתי לטובה. ממליץ לראות!!
זכיתי בזוג כרטיסים מתנה לסרט הזה ובאתי עם הרבה ציפיות כי אני חובבת מושבעת של סרטי אימה. נהנתי ולא התאכזבתי! העלילה מעניינת, שונה ומותחת! היו אפילו פעמים שקפצתי מבהלה. הסרט שונה מסרטי גירושי שדים ורוחות וזה היה מרענן. אם אתם פתוחים לעלילות מסוג שונה - מומלץ!
גילוי נאות: הלכנו לסרט עם כרטיס זוגי במתנה שקיבלנו מהאתר. הסרט מעט מותח כמו כל סרט אימה עכשווי אבל לא מחדש משהו. אמנם לא צפיתי בסרט המקורי, אבל העלילה היא קלאסית לסרטי אימה שקשורים בישויות מסתוריות וכד''. סה"כ סרט נחמד אבל לטעמי אין צורך בצפייה בקולנוע אם יש אפשרות לצפיה בבית.
מעליב!!! משעמם ולא מפחיד בכלל. אין להשוות לסרטים שמפחידים באמת כמו "היעד הסופי" וכו''. אין מתח, עלילה רדודה, לא אמין - אפילו הרוחות לא מפחידות. מנסה לחקות סרטים דומים ללא הצלחה. מזל שהכרטיסים היו בחינם - ותודה לאתר סרט על הכרטיסים. לא מומלץ לשום גיל.
סרט המשך של סרט אימה קלאסי אשר ראינו בילדות , סרט מתח גבוה 2 ילדים נהנו מאוד אבל פחדו ,לא לקחת ילדים פחות מגיל 14. לאוהבי סרטי המתח/אימה , אני מבוגר מאוד נהנתי ,לומרות שהייתי מסיים טיפה טיפה אחרת . מחכים לפולטרגיסט 3 !
סרט חרא מעפאן!!!! טיפת מתח אין בו שלא נדבר על פחד בזבוז זמן וכסף!
כמו כל עיבוד לסרט אימה קלאסי שיוצא לאחרונה, גם הסרט הזה די מאכזב. קלישאתי, חוזר על עצמו, לא מפחיד מספיק, ארוך מידי וכו''. אבל עם כל אלו, התלת מימד בסרט זה היה נהדר, האפקטים והתאורה הצליחו להפנט ולרתק, ישנם משחקי בימוי נהדרים והשחקן של הילד מעולה. לא מתקרב למקור כמובן, אבל שווה לראות בתלת מימד אם אין משהו אחר.