סרט חמוד ומשעשע .אנשי גיל הזהב יוכלו למצוא בו את עצמם .וצעירים יותר יוכלו למצוא בו את הוריהם.אהבתי.
שני שחקנים מחזיקים על כתפיהם את כמעט כל הסרט....ועוד איזה שניים: הלן מירן ודונלד סאתרלנד ! אז כששניים כאלה נמצאים בשטח,ברור שהסרט חייב להיות מוצלח. רק קחו בחשבון,שהסרט מתאים למבוגרים-והכוונה לגיל ולא בגלל סקס או אלימות,שאין למעשה בכלל בסרט.
דונלד סאתרלנד משחק מעולה והלן מירן, כהרגלה, מצויינת. הסרט מעט צפוי אבל מהנה. מומלץ!
סרט גרוע עלילה הזויה שחוזרת על עצמה לאורך הסרט מאד משעמם
סרט מרגש על אהבה בגיל מבוגר, וזקנה על כל היבטיה. משחק מעולה של שחקנים מצוינים.
שחקנים טובים. הסיטואציה החיים אמיתית ועצובה אך התסריט, לדעתי, מוגזם. ציפיתי ליותר.
סרט מדכא ומאכזב. הלכנו לראות את הסרט בעקבות ההמלצות החמות.הסרט מציג את הזיקנה בכיעורה ופאטטית . חבל על רגע !!!

סרט חינני מרגש על זוג מבוגרים, שניהם עם בעיות רפואיות,היוצאים לטיול לקיי ווסט, לבית של הסופר ארנסט המינגווי, הסרט מתאר את האהבה גם בגיל המבוגר, מלווה בנופים מדהימים ומשחק מעולה של שני השחקנים הותיקים, הלן מירן ודונלד סאת''רלנד. מאד מומלץ.
סרט נהדר, משוחק נפלא על ידי שני שחקנים פשוט מצויינים. סרט מרגש שנוגע לכל כך הרבה מאיתנו, ונוצן המון חומר למחשבה על הזקנה ועל אהבה. מף

סרט מרגש ואנושי כל כך בשילוב חוש הומור מעודן. השחקנים דונלד סאטרלנד והלן מירן עושים עבודה מצויינת כזוג עם כל הניואנסים הקטנים. יש ביניהם המון אהבה וכבוד אחד לשני ומחוות שונות. יחד עם זאת, הסרט מציג את דעיכת הגוף וסימני הגיל נותנים את אותותיהם בגיבורים. הגיבור סובל מדמנציה קשה ואך לעיתים נזכר בפרטי פרטים בארועים שקרו בעבר. הגיבורה גם היא חולה ויודעת שיקשה על בעלה להסתדר בלעדיה. הנופים בדרך מקסימים והרצון לעשות משהו שונה למרות הכל ולהגשים חלום מניע ומרגש. סרט לאנשים מעל גיל 40 שחווים את הזקנה/דאגה כבר עם הורים מבוגרים או בעצמם... עשוי נהדר!
סרט מרגש, עצוב, מצחיק, מאוד מהנה ומעורר מחשבה. משום מה היינו הכי צעירים באולם והאוכלוסיה שבאה לראות את הסרט חוצה את ה50, אבל הסרט מקסים ומתאים גם לצעירים יותר. גורם לחשוב על דברים שבדרך כלל לא חושבים עליהם בגילאים היותר צעירים.
סרט מרגש וחושפני המשולב בהרבה הומור בריא. שני השחקנים הראשיים, הלן ודונאלד או אלה וג׳ון, מצוינים במשחקם ומשכנעים מאד. לבני הגיל השלישי הנוטים לדכאון, עדיף לא לראות את הסרט או לעשות החלטה שהם באים להנות מהסרט כיזה רק סרט. לאופטימיים מטבעם, זהו סרט מהנה שמראה כיצד ניתן למצוא אושר והנאה גם ברגעים הקשים הקשים ביותר, כי בכל זאת חיים רק פעם אחת. אני נהניתי.

"אהבה בדרכים" הינו סרט על החיים ומה שביניהם.שאפו ענק לדונלד והלן על מישחקם.בהחלט סרט רגיש ששווה צפיה.
המליצו להורים. סרט נהדר על משברים של גיל הזהב, מה שהיה, מה שיש ומה שעלול להיות אם לא תנצלו את הזמן כראוי. סרט מקסים עם הומור על התבגרות, הזדקנות, ואהבה גדולה.
סרט מרגש מאוד ומקסים לכל אחד

סרט מרגש שיגרום להזדהות עם הקהל הבוגר.זוג במיטב שנותיו, ועם בריאות רופפת, מחליט לטייל ברחבי ארה"ב בעקבות אהבת הבעל לספרות קלאסית, אותה לימד שנים רבות.אנו נחספים למסירות של בני הזוג ולנופים היפים של אמריקה.הסרט רווי בהומור דק והמשחק משובח. מומלץ
הסרט על נושא קטן ויום יומי עם חשקנים נפלאים הוא אינו מנסה ליפות דבר הנופים מרהיבים וגם האהבה לספרות מפעמת בו ממליץ לבוא לא עם ציפיות גבוהות מדי
הבמאי האיטלקי פאולו וירזי, ליהק את השחקנים הלן מירן ודונלד סאת''רלנד לדרמה קומית מרגשת. שניהם מביימים זוג אמריקאי בשלהי חייהם, וככל שהבינו שזמנם על פני כדור הארץ קצר, הם מחליטים להשמיש את הקרוואן שלהם משנות השבעים, ויוצאים למסע הרפתקאות ברחבי ארה"ב. הגבר המגולם על-ידי דונלד סאת''רלנד, סובל מדמנציה אך כושרו הגופני תקין ,לעומת זאת אשתו (הלן מירן) מצבה הגופני לא טוב אך ראשה צלול לחלוטין. המשחק של שני השחקנים למודי הניסיון הללו, משובח, מרגש וחולש על מספר נושאים ברגישות ועדינות, כשברקע נופים מקסימים ומרהיבים. ככל שהתסריט מתיימר להצחיק את הצופה הוא מעציב, מדכדך וכואב. אני מניחה שהלן מירן ודונלד סאת''רלנד הזדהו עם הדמויות ונושא הסרט, במיוחד שבגילם הם מאבדים יותר ויותר חברים והמוות הופך לחלק מסדר יומם. סרט נהדר שמחלחל לנימי הלב של כל צופה בוגר שמתקרב, או כבר מצוי בגיל השלישי. ממליצה בחום.
סרט מצוין. משחק רגיש ומדויק של הלן מירן. הסרט עוסק במגוון נושאים ועושה זאת ברגישות מתובלת בהומור. מאוד מומלץ. הנופים מרהיבים.
סרט בינוני ביותר עם תסריט חובבני ומשחק מביך-למעט זה של סאטרלנד ראיתי את הסרט בחברותא וכולם הסכימו ''שלא להמליץ''
הרבה קטעים בסרט מקסימים. על דונאלד סאתרלנד והלן מירן אין צורך להמליץ
אנחנו חווינו את הסרט כמדכא
נהדר! רגיש! עצוב ממש!! סיפור קטן, מאד אישי, מסופר מזוית אמינה ! יופי של שחקנים, שמתמודדים עם חולשות הגוף והנפש באצילות! לא הייתי מתנגד לעוד קצת תוכן ולכן גם לא נתתי 10! עדיין מומלץ בחום!