
סרט שמתבסס על הסיפור האוטוביוגרפי של הסופר הצרפתי המוצלח רומן גארי.סיפור טראגי-קומי מעולה על מערכת יחסים מאוד תלותית ומורכבת בין רומן גארי לאמו.משחק מצויין של שרלוט גינסבורג כאמא יהודיה נוירוטית עם יכולות הישרדות יוצאות דופן.

סרט טוב המתאר את מערכת היחסים בין האם לבנה הסופר היהודי רומן גארי. האם היהודיה עושה הכל ודוחפת את בנה להצלחה, החל מגיל נערות ועד להתבגרותו. משחק מצוין וכן צילומים יפים. מומלץ.

הסרט החל כהבטחה גדולה על חייו של רומן גארי כילד ועל אמו שהקדישה לו את חייה.הסרט מתדרדר לסאגה מלחמתית מתישה ואיטית.הצילומים והרקע של אירופה בשנים ההם יפים.אפשר לראות
שרלוט גינזבורג מחזיקה סרט על כתפיהבהצלחה רבה...ממליצה
סרט שיטחי שאינו דורש מהצופה כל מאמץ מחשבתי . מביא בתמונות את סיפור חייו של רומן גארי . פשוט סיפור בתמונות שאינו מגיע לקרסוליו של הספר . אינו עורר מחשבות , שאלות , התלבטויות . לכו לקרא את הספר במקום לשבת באולם . רק המשחק של השחקנים הראשיים ראוי לשבח , חבל לבזבז אותו על סרט גרוע
היה לי קשה לצפות בסרט שנעשה מספר מופת של רומן גארי. כל הסרט קוננתי על הריגתו של הספר והפיכתו לסצנות רדודות ומטולאות . האם משוחקת בצורה נויירוטית ולא אמינה. התאכזבתי מאד
ביוגרפיה שטחית של Romain Gary. עלילת הסרט מרתקת כמו סדרת טלויזיה, צילומים יפים, מוסיקה תואמת.
סרט מעולה שמטפל במערכת יחסים אובססיבית בין אם יחידה ובנה המוכשר על רקע תקופת מלחמת העולם השנייה באירופה.פרט לעלילה המרתקת שמראה מה אנשים יכולים להשיג בכח רצון בלבד וכנגד כל הסיכויים, הסרט מראה את הבעייתיות של יחסים כאלה. מצד אחד את ההשגים ומצד שני את המחיר הנפשי הכבד.