סרט ישראלי מושקע ביותר, מספר את הסיפור המקורי של מוצב המזח בצורה מרשימה ועושה לו כבוד אדיר, במיוחד לחיילים שנפלו. לא פשוט לצפייה אבל משובח מאוד.
וואו סרט מטורף! מאוד לא קל לצפייה. דוקרני ביותר! בפרט לאחר השביעי באוקטובר. משחק מעולה ומאוד מעורר מחשבה.
סרט חזק ביותר, חובה לצפות.
סרט מעולה! הייתי מרותקת כל הסרט. מאוד לא קל לצפיה.

סרט מטלטל וחשוב. קשה לצפייה. על מאורעות מלחמת יום כיפור ובפרט על המזח וההחלטה הקשה שהתקבלה. טוב מכל הבחינות. ממליצה מאוד מאוד
סרט מצוין, מומלץ מאוד
סרט מעולה, משחק מצויין, צילום, סאונד, הזמן טס , בלי הגזמנות וקיטש, מומלץ מאד
סרט מעורר השראה. ראשית יישר כוח למפיקים שלא ערבו הפעם פוליטיקה, ופשוט חתרו להציג את הטרגדיה שהתרחשה שם בדרך עובדתית ככל שניתן. הדילמה העולה מאירוע המזח אותנטית, קשה, ואני מניח שעד היום ניתן לדון בה. זהו סרט שמציג חלק מההוויה הישראלית. חיילי המזח הם גיבורים.
וואו! קודם כל משמעות הסרט כל כך חזקה ומתעצמת בצפיה בבימוי, תסריט ושחקנים מופלאים!! מיכאל אלוני פשוט מדהים ולא יכולנו להזיז את העיניים מהמסך!! מדהים מדהים מדהים אין לי עוד מה לומר חוץ מלכו לצפות! חובה צפייה!
סרט מעולה. שחקנים טובים. מומלץ בחום.
סרט מעולה! סיפור מדהים המוצב בדרומי ביותר במלחמת יום כיפור, הבלאגן שהיה בצה"ל וההתמודדות עם העדפות של דרג מקבלי ההחלטות. סרט עשוי היטב, ברור חד וקולע.
רוצו לראות! משחק ובימוי מעולים! סרט שעשוי היטב, מרגש, מטלטל, עוצמתי ומרתק. יש בו תעצומות נפש ודילמות לא פשוטות. חלק מהסצינות יתכן ולא פשוטות לצפייה במיוחד לכל מי שסוחב על גבו טראומה מהצבא. ממליצה שכל נער/ה בישראל יצפה בסרט הזה במסגרת לימודי היסטוריה בתיכון!
סרט מעולה: מרגש, כנה ומעביר את הדרמה של המעוז במלחמת יום הכיפורים, כאשר גם הפרטים הקטנים מדוייקים. הייתי שם בסרט בסיפור הדרמה כל דקה. לא מאריך מדי בשום סצינה. המשחק מעולה. ובעיקר הסיפור של שלמה ארדינסט וד״ר ורבין הוא מדוויק ואמיתי. חשוב לראות ולחיות את מה שקרה .
סרט מעולה!!! לא קל לצפיה, אך חשוב ומשמעותי. דילמות אנושיות מכמירות לב שמוצגות באופן רגיש וטבעי ומשחק מעולה של כולם.,כבוד גדול ללוחמים האמיתיים ולזכרם של אלה שנפלו. לא מומלץ לפוסטטראומתים…..
סרט פגז (תרתי משמע). אין שאלה בכלל, תבואו לראות.
סרט חובה, חשוב ומטלטל,בימוי נהדר משחק נהדר
סרט מעולה!! סיפור שיש בו כנראה גם אמיתות היסטוריות כאובות ולא פשוטות. מציג דילמה ערכית חברתית ריגשית מורכבת מאוד העוסקת בדבקות במשימה או הצלת חיים והמחיר כמובן... אהבתי לראות את החברות והכבטד בין עולמות שנראים מנוגדים כמו תא ופריפריה דתיים וחילוניים.. שחקנים מעולים במיוחד מיכאל אלוני. הסרט הותיר בי הרבה מחשבות ותהיות במיוחד שיש לי בת שמשרתת כלוחמת בצהל
הסרט טוב מאד. השחקנים מצוינים וכל האפקטים משכנעים מאד. מעורר מחשבה ונוגע ללב. לא מתאים למי שקשה לו לראות פציעות ודם...
כבוגר מלחמת יום כיפור, אני מעניק לסרט את הציון המקסימלי. הסרט אמין, מרשים, מרגש וגם אנושי. גלריה של שחקנים מעולים, שמציגים דילמה של ממש, מהמלחמה הקשה. 10 בסולם ששון גואטה.
סרט מעולה!!!קולנוע ישראלי במיטבו, משחק מצוין. סצינות מלחמה אמינות. מרתק! סרט חשוב במיוחד בימים אלה של קרע בחברה הישראלית. מרגש מאוד לראות בסוף את הסרטונים האמיתיים.
סרט חזק ומרגש. הסרט הישראלי הכי טוב בעיני. ובגדול הסרט הכי טוב שיצא בעולם ב10 השנים האחרונות. דבק לסיפור האמיתי משחק מצויין ומרגש. רוצו לראות
כסרט - זה סרט לא טוב. המשחק, הסצינות הכל כך לא משכנעות....ברמה נמוכה. הסיפור - מרתק ולכן הסרט עדיין מעניין. ציון 5 ועוד הייתי נדיב.....

סרט לא פשוט, פותח פצעים ובכל זאת אחד הסרטים הישראליים הטובים ביותר שראיתי.
סרט מרשים מאוד בכל היבט. חזק ומטלטל. חובה!
סרט מדהים ומרתק, דרמתי ועמוק, היסטורי ומטלטל. שחקנים מצוינים ובימוי מעולה הממחיש היטב את סיפור מוצב המזח במלחמת יום הכיפורים. סרט חובה לכל ישראלי.

הסרט המזח הינו סרט נוסף(למיטב זכרוני לא היו רבים), אודות ולקראת 50 שנה למלחמת יום הכיפורים 1973.במרכז העלילה מלחמת ההישרדות של לוחמי מוצב המזח, שהיה האחרון בשרשרת מוצבי התעלה.במרכז העלילה דילמת הלוחמים האם להמשיך ולהילחם, תוך ידיעה כמעט ברורה,שסוף טוב כנראה לא יהיה חלקם,או להניח את הנשק ולהיכנע עם מחשבה שיש סיכוי להינצל ולהישאר בחיים.לסיכום, שאפו ליוצרים,לשחקנים ולכל מי שלקח חלק ביצירה המופלאה הזו.שעתיים של הנאה ישראלית צרופה וזאת למרות שהנושא כאמור בעייתי וכואב.רוצו לראות.