מאד אהבנו את הסרט. משחק משובח. זיג זאג מעניין בתסריט
עד ךשתי הדקות האחרונות לא הבנתי שאני ציפה במאחורי הקלעים של החיים של ויליאם שייקספיר משחק משובח. תסריט מלא דימיון. סרט שהידהד בראשי הרבה שעות אחרי שיצאתי. סרט מצויין אם כי לא כולם אהבו.
שיעמומון.זה לא סרט סנות.זה סרט לזקנות של בית אסות שרוצות להזכר בזיוני סתר בטסףבע עם מאהב.עשר פוזות בשתי דקות. מעבר לכך יש הרבה ערפל,:הרבה דמעות , הרבה תפאורה מוגזמת, תסריט גרוע ובעיקר געגוע לסרט הקודם בלי קישקושים פסבדו פסיכולוגיים של האישה ששולטת בגבר דרך אבר הרבייה שלה. ציום חמש בקושי ואת תשימו לב למבקרי סרטים שרק קוראים את התסריט שמספק להם המפיץ של הסרט.
סרט ניפלא.אנושי.מקסים.תסריט חכם ומרגש. לא הצלחתי להחזיק את דמעותי ובכיתי גם מן הדרמה וגם מן הצחוק המשחרר של השחקנית הקשי והמופלאה . רוצו!!! אל תהססו לרגע. לא יודע מי האידיוט שהגדיר את הסרט כסרט מלחמה.
סרט חזק.אמין.משחק מופלא.בימוי מעולה. לרגע אתה לא מאמין שזה סרט ישראלי. המבוסס של סיפור כמיתי של מישהי שכתבה על זה ספר. רוצו לראות. לא סרט קל.
סרט דרמה על אחד שהוא לא מוצלח.כךום.עובד רק בעבודות מזדמנות.לא יפה.לא חכם אבל נשמה יתירה.מכיר מישהי בהריון בבאר ונשאר איתה כי היא לבד ולא זורקת אותו ובסוף הוא נשאר איתה ומגדל לה את הילד שאוהב אותו לראשונה בחייו א בת אמת. אבל הטמבלית מחפשת יותר ופה יש טוויסט בעלילה והילד נוסע לקנדה עם אימו.סוף כמעט עצוב עם טוןיסט.הסרט הזה הלך איתי עשרה ימים אח"כ כי הוא נוגע בך. יפה, צילומי נוף מרהיבים.משחק מצויין
סרט חפיף.ארוך ומשעמם. העובדה שסזהו סיפור אמיתי לא מחפה על העובדה שלקחו ש י דחקנים מעולים לעשות כמה גרושים בקלות. מכרו את הסרט כקומדיה.לא עשיתי אפילו גילי אחד קטן.יצאתי באמצע עם הרבה אחרים.
זה רחוק מלהיות קומדיה. האנשים מדברים מהר.הצילום של הסרטט תזזיתי ושני שליש מן הסרט הרגשתי שאני נמצא בסרט אחר ממה שציפיתי וכמה זוגות עזבו את האולם. הסוף אכן מפתיע ומצויין אבל ספק,אם הוא מכסה על שעמומון של החצי הראשון. סרט לנטפליקס בבית.