הלכתי לסרט בסינמה סיטי ראשל"צ. אחרי שלושת הסרטים הראשונים, באתי עם ציפיות לבידור ביזארי. אבל לרמות הביזאריות שהסרט הזה מגיע, קשה להתעלות... חצי סרט, אבל ח-צ-י סרט, אדואדרד ובלה מתנשקים/שוכבים/חופרים בשכל. חלקו את החלק הרביעי לשניים והחלק הראשון נשאר דליל ונטול עלילה. יש משהו אחד שהסרט סובב סביבו והמשהו הזה לא מחזיק תסרט. בקיצור, גם לאוהבי דמדומים, ואני יודעת שתלכו בכל זאת, לא ללכת!!! זווועה!!! נ.ב למי שבכל זאת הולך, תשארו אחרי הכתוביות יש המשך של דקה לסרט.
הסרט אולי לא מכוון לכך, אבל הוא קורע! בכל הקטעים העלק דרמטיים כל הקולנוע נחנק מצחוק! בקטע שאחד הנוולים הראשיים מת כל הקולנוע התפוצץ! היו גם קטעים שהסרט צחק על עצמו, כנראה שהבינו שם שהם לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות...הכניסו כמה בדיחות על זה שהשחקן שמשחק את ג'קוב יותר חתיך מהשחקן שמשחק את אדוארד ועל זה שמחפשים כל הזדמנות שג'קוב יהיה בלי חולצה...קיצר סרט משעשע אם באים בגישה הנכונה.
סרט מקסים! סרט על אהבה, ולא רק האהבה שאתם חושבים... היה קטע חזק בסרט שכולם בכו, ואח"כ מרחו את הסרט קצת יותר מדי אחרי השיא, אז על זה הורדתי 2 נקודות. בסה"כ סרט יפה מאד. השחקן הראשי מצויין, השחקנית קצת מעצבנת.
סרט חביב.. לא משהו בכלל, סתם לשרוף שעה וחצי. היו כמה יציאות מצחיקות, אבל רוב הסרט במילה אחת: צ-פ-ו-י! התלת מימד לא שווה את זה, לא כמו אוואטר שזה חלום... בכללי אם אתם הולכים, אז רק ברגיל(לא תלת מימד) ככה תחסכו כסף וכאב ראש. כמה מילים על הסינמה סיטי החדש: באמת מקום יפייפה, הרבה מקום לרגליים, כסאות נוחים ביותר, מקום לשתיה, סאונד מעולה, ניקיון, הכל 10!
מהרגע ששמתי את המשקפיים והתרגלתי אליהם, נשאבתי אל תוך הסרט למשך שעתיים וחצי! זה סרט מדהים שנותן לך להכנס לתוך עולם חדש שאתה לא רוצה לעזוב... מבחינת תחכום של עלילה באמת היה מקום לשיפור, אבל עזבו אתכם זה סרט העשור!
הייתי בסרט אתמול עם חברות, בהתחלה נראה שהסרט ממצא את עצמו מהר, אבל אז העלילה מסתבכת ומצאתי את עצמי ממש בתוך הסרט! סרט יפה ומבדר מאד!
בשלוש מילים: זבל של סרט! תעשו לעצמכם טובה ואל תלכו לסרט הזה. שום דבר לא מתקדם בעלילה, אין אפקטים מרשימים, אין כלום!!! די כזה קיטשי מטומטם, ואני אחת שלא מחמירה עם סרטים יותר מדי, אבל הסרט הזה פשוט אידיוטי!!! השחקן והשחקנית בסדר... ובכל זאת לראות עם החבר'ה, אולי זה סביר איכשהוא...
סרט פשוט סוחף! קראתי את הספר,והסרט פשוט עושה את העבודה. שמים לב לטובה שזה סרט צרפתי ולא אמריקאי,למרות שכיאה לסרט צרפתי 10 דקות ראשונות של הסרט הם היו חייבים לתקוע עירום... קיצר ללכת בלי להסס!
שהולכים לקולנוע,רוצים לצאת בהרגשה שזה לא היה בזבוז כסף. שיצאתי מ"המגן" הרגשתי שקיבלתי תמורה מלאה ל33 השקלים ששילמתי. סרט מעולה,בודאי שלא מושלם,אך מספק את הסחורה,הוא מרגש,מותח ודרמתי,וגם קצת רומנטי. לכו לסרט לא תתחרטו.
אתם ממש נסחפים עם המחמאות לסרט. תראו הלכתי לסרט אתמול,וכל הזמן הייתה הרגשה שהוא נמרח ונמרח. היו סצינות צפויות יותר מדי,וזה נראה שהשחקנים מתעקשים לדבר במיסתוריות יתר. היו גם קטעים מצחיקים,אבל רוב הבדיחות היו צפויות ורדודות. התאכזבתי קצת מזה שהיה חסר מתח אמיתי,הכל היה מיסתורי אבל לא היה מתח! אבל...זה נהנתי בסרט,אפילו נהנתי מאד,וגם צחקתי המון. קיצר הסרט לא סגור על עצמו,בתור בידור הוא טוב,אבל לא סרט שתזכרו.