סרט דיי מטופש, אפילו שזה סרט אימה שרובם מאוד מטופשים זה ממש מתעלה על עצמו. הוא לא מפחיד, וגם לא מתוחכם במיוחד. היה הרבה פוטנציאל וזה מה שהשאיר אותי ער ברוב הסרט, זה היה נראה כאילו הולך לכיוון מסוים, ואז נהרס עם כל המד"ב.
חכו לראות בבית באיזה שבת, וחכו לסוף אחרי 4 דקות הפיספוסים שקורעים מצחוק תצאו בהרגשה שזה היה סרט מעולה. אבל זאת רק אשליה...
סרט מעניין, סוחף, עם רעיון מאוד יפה. היו יכולים לקחת את זה רחוק יותר ולהצליח אפילו יותר... הסרט מרגיש מעט ארוך מידי... הייתי חותך 20 דקות בקלות. אבל בסה"כ סרט שווה צפייה.
קומדיה רומנטית רגילה ואמריקאית להפליא. עם כמה רגעים משובחים של צחוק, הייתי רואה בכיף בבית במקום בקולנוע, אבל עדיין הנאה מובטחת :)
אל תבואו עם ציפיות בשמיים, לא תתאכזבו. סרט מצחיק, קומדיה מטורפת לגמריי. חשוב להקפיד על הגבלת הגיל... אולי 16 זה גבולי, אבל הוא בהחלט לא מתאים לילדים קטנים, יש הרבה בדיחות גסות לטעמי. בכל מקרה סרט טוב, אבל יחסית רגיל, לא משהו חדש.
סרט בהחלט הורס מצחוק, אני לא הפסקתי לצחוק יחד עם כל האולם. היו רגעים שפשוט סצנות שלמות פספסתי כי לא הצלחתי להפסיק לצחוק מהקודמות. השחקניות הראשיות עושות עבודה מדהימה, שחקניות מעולות ומוכשרות. הסרט כייפי במיוחד, אל תפספסו!
סרט חמוד, כיף אמיתי לכל אחד, במיוחד לכאלה שגדלו על הסדרה. עשוי טוב, מעניין, העלילה מתקדמת, יש הרבה רגעים משעשעים. בקיצור - שווה לצפות, גם בקולונוע :)
סרט הורס מצחוק, ולא רק בבדיחות גסות או וולגריות. העלילה מעניינת ויש התפתחות ככה זה עושה את כל החוויה להרבה יותר מהנה. חשוב להקשיב להגבלת הגיל, מאחורינו ישב ילד שבבירור היה פחות מגיל 16. בסביבות ה- 12... שנכנס עם המשפחה, והיו קטעים שממש הובכתי בשבילם.
סרט מעולה! לדעתי הוא יותר טוב מהקדומים, מהשלישי בוודאות. ראיתי אותם בהפרש של כמה ימים, והוא הרבה יותר עיניין אותי. הוא עשוי טוב, הוא מותח, הוא לא צפוי, הוא מעניין ומשאיר טעם לעוד. אולי אחרי השלישי חשבתי שהסדרה מיצתה את עצמה, אבל עם הרביעי הבנתי שזה עוד לא הסוף ויש להם עוד מה להוסיף.
סרט בית מעולה. בקולנוע אני יכול להבין שאולי אנשים ישתעממו כי הוא קצת איטי לפעמים, דרמטי, ומאוד מסובך. אבל סרט לבית, ברגעים שבא לך לראות משהו מעבר לקומדיה. הוא מעולה!
סרט מקסים. ממש נהנתי לראות אותו. העלילה התקדמה יפה והייתה הרבה דרמה. אולי זה קשור לשעה שראיתי אותו, אבל הרגשתי שהוא טיפה ארוך מידי והיה אפשר לוותר על קטעים מיותרים למניהם, אבל כל החצי השני של הסרט מאוד חזק וכבר לא הצלחתי להישאר אדיש. מומלץ לצפייה :)
אהבתי, התחברתי, התרגשתי. הסרט קצת כבד, לא מתאים כיציאה לערב בילוי. אבל בהחלט מתאים לאיזה שבת בצהריים. אני ממש אהבתי את הרעיון ונהנתי מהסרט שעשוי טוב מאוד. השירים השקטים בדיוק במקומות הנכונים יוצרים את ההתחברות, הצמרמורת לעיתים וההזדהות עם הנושא הכואב. מומלץ מאוד לצפייה.