סרט מקסים ומבדר,בעל ערכים ומעורר מחשבה לילדים ומבוגרים כאחד. צפיתי עם נכדתי בת ה 8 בהנאה רבה
סרט יומרני,יורה לכל הכוונים אבל בשל תסריט גרוע לא ממריא.כבר ראינו סיפורי חילופי זהויות מוצלחים יותר,אם כי יש לציין שהשחקן בתפקיד הכפול מוצלח מאד.המון ציטוטים לא מגובשים וסתם פלצנים. מעניין איך הקהל האיטלקי רווי התהפוכות הפוליטיות מקבל את הסרט
תסריט בלתי מגובש מוביל לסרט מפוזר ויומרני.שחקן ראשי מוצלח,איך לא זה תפקיד מעולה.כבר היינו בקומדיות טעויות טובות מאד,לא כך סרט זה.הקפיצות והאהבה לסרטים בדמות הבמאי ושילוב הקטע עם פליני ממש לא עיני כיון שאין ״דבק״ לשאר העלילה.בקיצור תפסת מרובה לא תפסת דבר.מעניין מה התגובה באיטליה למודת השינויים הפוליטיים.
סרט מעניין ומרתק.המשחק של שתי השחקניות הראשיות גלן קלוז וגני מקנטיר שמופיעות בלבוש גבר כדי לשרוד -יוצא מהכלל!!! היה מקום להעניק את האוסקר לגלן קלוז על ההופעה המיוחדת.