רוב מעריצי טרנטינו יאהבו את הסרט. יש בו פוטנציאל, אבל הוא פאקינג ארוך מדי. לא בטוח שהייתי שורד אותו בטלוויזיה. מאכזב, אבל עדיין טרנטינו.
סרט המשך טוב לסדרת רוקי, מעורר ציפיות לסרט המשך. מייקל ב. ג''ורדן כוכב ראוי וסילבסטר סטאלון מצוין. מועמדות לאוסקר לא, אבל אחלה סרט.
הלכתי לסרט עם כל המשפחה (אני היחידי שהכיר את שתי הטרילוגיות הקודמות). כולם נהנו. סרט טוב, אך קצת ארוך. הריסון פורד מעולה, דייזי רידלי כוכבת, הרעים פחות מרשימים, חוץ מקטע חזק בסרט, שאחד הרעים עושה "מעשה". מרשים.
הסרט עשוי טוב, מעניין, סוגר לגמרי את טרילוגיית הספרים. מי שקרא את הספרים, יהיה בדיאלוג עם עצמו על ההבדלים בין הסרט לספר. יש קטע קצר בסרט שמזכיר קצת סרטי אימה ואולי יכול להקשות על צופים צעירים. הבת שלי בת ה- 13 וחצי שצפתה עמי נהנתה מאוד.
סרט אנימציה חכם ונפלא, הנותן כבוד לרגשות באשר הן, גם לשליליים שבהם ובצורה מדהימה נותן כבוד לעולם הפנימי של כל אחד מאתנו: רגשות, מחשבות, אמונות ליבה, זיכרונות, פירמידות של משמעות, תת מודע ואפילו חבר דמיוני. סרט מעולה לילדים (למרות שהם לא יבינו את כל הניואנסים בסרט), להורים שלהם ובכלל.
סרט טראשי, פסיכי עם אקשן ברמות שרק אפשר לדמיין. הסרטים הקודמים של מקס הלוחם בדרכים היו פורצי דרך אבל יחסית איטיים. בסרט הזה אין רגע דל, קצבי, אלים. יהיו צופים שהקצב יעייף אותם, אבל מי שאוהב אקשן מוטרף ללא הפסקה זה הסרט בשבילו. סרט קאלט על בטוח. בנוסף לנשים יש כאו ייצוג משובח, הם ממש לא המין החלש. בדיוק כמו שצריך.
סרט חמוד והדב עוד יותר. הילד בן התשע שהיה עמי נהנה מאוד ונתן לסרט תשע וחצי, מבחינתי העלילה הרדודה והשטחית בה ניקול קידמן מנסה לפחלץ אותו גרעה מהסרט. הייתי מעדיף יותר מהדובי המתוק הזה. הפרומו לסרט הוא החלק הכי מצחיק בסרט. שבע בסולם יולי בלו לסרט, עשר לדובי ועוד נקודות בונוס למסר החינוכי של קבלת השונה.
בדרך כלל אני מעדיף לראות את הסרטים בקולנוע. את הסרט הזה ראיתי בטלוויזיה. וזה בדיוק המקום שהתאים לי לראות אותו- במקום אינטימי, שבו אוכל להיות עם הרגשות המורכבים שמתעוררים בעת צפיית הסרט. בסוף הסרט חזרתי לתחילת הסרט כדי לראות אם הבנתי את הניואנסים. סרט קשה לצפייה, איטי מאוד בצורה כזו שמכניס אותך לאווירה. לא מומלץ לכל אחד, אבל יהיו כאלה שהסרט ימשיך איתם הרבה אחרי שהצפייה תיגמר. זה מה שקרה לי.
המורדים הוא השני בטרילוגיית הספרים ובעיניי המוצלח מהשלושה. הסרט הזה מותח ומרתק מהמפוצלים. הסימולציות בסרט הם החלק הכי חזק. יש קצת משהו פשטני ולא מתוחכם בקרבות, אבל בסופו של דבר אחלה סרט.
סרט עוכר שלווה. כשיצאתי מהסרט, התבונתי ביוצאי הסרט, חלק אמרו שהם לא נהנו - חד וחלק, חלק אמרו שהם נהנו לסירוגין וחלק היו עם מבט מזוגג. סרט עם מוטיבים סוריאליסטיים על האגו השברירי של השחקני קולנוע והתיאטרון ועל כמיהתם לאהבת הקהל שלא באמת מכיר אותם. למעשה, הסרט נוגע בשבריריות של כולנו. לא סרט לכל אחד. סרט מעורר מחשבה שנשאר איתי אחרי.
סרט מלחמה מותח ומרתק. המינון של הקרבות עם חייו האזרחיים של הגיבור היו במינונים נכונים. בכל פעם שהזדהיתי עם הגיבור הצלף, נזכרתי בתאאר חמאד, המחבל שביצע את הפיגוע בוואדי חרמייה - טרוריסט או גיבור לאומי, תלוי במתבונן. הסרט קצת לוקה בעודף פטריוטיזם ופיצולים, אך ללא ספק עשוי היטב. שני דברים טכניים שהפריעו היו השיחות טלפון באמצע הקרבות ובובה במקום תינוק, אבל זה זניח, שעתיים פלוס שהייתי מרותק לכסא.
סרט מעולה. החוויה העמוקה של הצפייה נשארת אתך גם אחרי שהסרט נגמר. מעבר לנושא המרתק של האניגמה, התייחסות מעניינת ל"שונה": חסרי מיומנויות חברתיות, הומואים ונשים! אני לא אוהב לתת ציוני עשר, אבל...
לא ממש רציתי לראות סרט שמתאר יחסים בין אדם למערכת הפעלה, אבל בגלל שחואקין פניקס משחק בסרט, אמרתי ננסה. וקיבלתי שיעור מדהים (בזכות תסריט מדהים), איך בינה מלכותית יכולה גם יכולה לתת תחושה של אנושיות. ופניקס חואקין ענק, לא פחות. נהניתי מכל רגע.
הטוב ביותר מבין שלושת פרקי ההוביט, לפרקים הזכיר את הרמה של סדרת שר הטבעות. אפקטים מרשימים. תלת מימד משפר את חווית הצפייה.
סרט מתח מרתק. למרות שהדמויות לא עמוקות ואין כאן אקשן מוטרף ואפילו הזהות של הנבל ידועה מההתחלה ואין פיתולים מי יודע מה בעלילה, נשארתי צמוד למסך ולא השתעממתי לרגע. בגלל שהסרט מבוסס על סיפור אמתי כולל תמונות של הנשים האמתיות שנרצחו, לא מומלץ לילדים.
שם הסרט הוא 6 גיבורים, אבל ללא ספק גיבור הסרט הוא הרובוט הרך ביימאקס. הוא חמוד, אמפתי ומשעשע בלי לדעת שהוא כזה. הבן שלי בן התשע נתן לסרט ציון 10 ויכול להיות שהסרט מותאם יותר לגיל שלו. אני פחות אהבתי את העלילה השגרתית בחלק השלישי של הסרט, אך הסרט חמוד, האנימציה טובה ואפילו הגיבוב כמעט ולא הפריע לי (שזאת מחמאה גדולה לדיבוב). סרט נחמד, מתאים מאוד לילדים מעל גיל 7.
סרט עשוי טוב, מהוקצע ואפילו בקטעים מסוימים מצליח לרגש, אבל באותה נשימה גם נמרח. וחבל. קשה להשתחרר מהתחושה שהספר השלישי מתואר בשני סרטים לא משיקולים מקצועיים, אלא משיקולים כלכליים. השחקנים בסרט נותנים משחק משכנע, דונלד סטרלנד נהדר בתפקיד הנבל, וג''וליאן מור כנשיאת המושבה המחתרתית מגלמת דמות קרה ומסתורית שקשה לקטלג אותה כטובה או רעה וטוב שכך. פיליפ סימור הופמן הורס עם המשפט "לכל אחד יש מחליף" ומגביר את הגעגועים כלפיו. ג''ניפר לורנס מדהימה ואנושית ונטלי דורמר היא תוספת מעניינת שמחדדת את הדיסוננס בין הקצב המסחרר של משחקי הכס מול הסרט הזה. חשוב לראות את שני הפרקים הקודמים לפני הסרט הזה. לסיכום: סרט טוב, שמעורר חשק לסרט הבא, אך אפשר היה להדק אותו יותר.
לבנה פינקלשטיין בת 67, עליזה רוזן 75, אילן 77+, שמואל וולף 80, רות גלר בת 91 וזאב רווח בן 74 אלה הגיבורים הצעירים של סרט זה וכולם משחקים מצוין . הסרט מתעסק בסוגיה חשובה של המתת חסד. דילמה מורכבת, שיוצרי הסרט קצת פישטו את העניין, והם ייצגו בעיקר את היתרונות של המתת חסד. אפילו המייצגת של "נגד המתת חסד" בסרט משנה את דעתה כשהיא מתחילה לאבד צלם אנוש. סרט לא קל, עשוי מצוין. מחכה לראות את זאב רווח בסרט הבא שלו, כן ירבו.
אין הרבה שחקנים שבגיל 60 יכולים להחזיק סרט, דנזל וושינגטון עושה זאת לגמרי בהצלחה. הסרט מתחיל לאט, מכניס אותנו לאווירה וממשיך בצורה אלימה למדי. במהלך הסרט עלו בי שני קולות מנוגדים: קול אחד שאמר שאחרי ה- 11 בספטמבר כבר קשה לראות סרטים על גיבור אחד שמכסח את כולם. המלחמות האחרונות שלנו מחזקות את הקול הזה, כבר לא שחור לבן או קושי שנפתר בקלות. הקול השני אומר שדווקא בחיי מציאות מורכבים כשלנו כיף לראות גיבור על שכזה. ככל שהסרט נמשך הקול השני משתלט ומנצח. סרט אקשן עשוי מצוין, אך בלי מס ערך נוסף.
כל זמן ש"הרץ במבוך" עוסק בדינמיקה של הנערים עצמם, ובהישרדות שלהם מול הטבע ומול מפלצות הזויות - הסרט זורם, מותח ומסקרן. ברגע שהסרט מנסה להסביר איך הנערים הגיעו למקום המוזר בו הם נמצאים, יש ירידה במתח וגם ההסבר לא ממש מניח את הדעת. השחקנים טובים, המפלצות פחות מרשימות. לא מהסרטים שחושבים עליהם הרבה אחרי שהסרט נגמר.
סרט מקסים, עשוי ברגישות ומצולם נהדר. מאוד קל להזדהות עם הפליטים אחרי שרואים את הדרך הפתלתלה והארוכה בדרך לאמריקה והקשיים שהם חוו בתוך אמריקה. "השקר הטוב" בסרט היה צפוי ועדיין מאוד מרגש.