מרטיט לב. מעורר מחשבה. חזק ומרשים . ואיזה שוני הסרט מציג , בין אנשים שיכולים להיות אכזריים מאוד ולהפך מלאים במסירות ואהבה.
במאי הסרט בפרפרזה לעידן הטיק טוק בו אין יציבות ועוברים מאירוע לאירוע במהירות שיא , כך גם גיבורת הסרט שלנו שאינה מחזיקה מעמד לא בנושאי הלימוד שבוחרת ולא עם בני הזוג . הסרט גורם לנו לחשוב ,האם טעתה גיבורת הסרט במעשיה ?האם תמשיך במסע אין סופי ?
רעיון טוב של ארי פולמן ללמד את הדור הצעיר דרך המחזה חזותית על אנה פרנק. רק חבל שבסרט נעשת אנלוגיה בין התייחסות המדינות האירופאיות לפליטים מאפריקה לסיפורה של אנה פרנק. אין שום הצדקה להשוות את השואה לשום אירוע.
סרט שבא לתת זווית פסיכולוגית האם ניתן לגרום לאדם נזק בלתי הפיך , רק בכליאה שלו בחדר בבית מלון . מדובר באדם רב מעלה , נוטריון בכיר , נהנתן ושחצן הנכלא בחדר בבית מלון בשל סירובו לספק מידע על לקוחותיו. האם יצליחו הנצים במזימתם ? סרט מבולבל בין אמת למציאות . תהיו מרוכזים שלא תפספסו .
בסרט קייג' משחק את עצמו. בחצי הראשון רואים למעשה משהו שונה לגמרי ממה שהורגלנו עד כה , כמו סרט שמצלם את חייו האמיתיים של השחקן בנסיונותיו לשחק בסרט חדש. וזה די מרענן . החלק השני של הסרט כבר הופך לסרט פעולה שגרתי של השחקן. סה"כ - די מהנה.
הפעם זה לא עוד סרט פעולה עם ליאם ניסן שנדחף בסרט לצד לטובת אלמנתו ( בסרט ) .סרט חכם,אינטיליגנטי ושנון החובק בתוכו מסרים של הקלות בה אפשר להשיג נשק בארה"ב , הקלות בה יורים שוטרים לבנים בנערים שחורים במסגרת "מילוי תפקידם" ועוד. סרט מעורר מחשבה ומהנה.
סרט חינוכי על הכרת השונה וקבלתו .סה"כ די מהנה ומומלץ לכולם.
סרט מהנה שבחלקו הרב , הסתבר , מבוסס על אירועים אמיתיים מה שנותן משמעות גדולה יותר לחווייה. מאוד התרשמתי שמערכת החינוך יכולה כשהיא רוצה לעשות פלאים גם עם אוכלוסיה המתקשה ללמוד . כל הכבוד לבמאי/מורה ולתלמיד/שחקן.
אני אוהב לראות סרטים המבוססים על סיפורים שקרו במציאות. העלילה מבחינתי מתאימה לקומדיה רומנטית , אך ממש לא נראית מציאותית , אבל כבר אומרים שהמציאות עולה על כל דמיון . הפתעה נוספת בסרט היא שהשחקן הראשי בעצם משחק את עצמו - שזה כבר די מרשים .אני ממש נהנתי מהסרט , פשוט נופת צופים וגם הבדיחות בטעם טוב. תלכו ותיהנו.
לא באתי עם ציפיות כי הביקורות קטלו את הסרט אך אני מאוד אוהב את גולדי הון עוד מימי טוראית בניימין. לכן הלכתי לראות את הסרט החדש בו היא משתתפת באחד מהתפקידים הראשיים. הסרט עצמו די צווחני , חלק מהבדיחות בוטות ומיותרות. עלילה רדודה. חבל .
בניגוד לסרטי אימה רבים אחרים שרובם אינם הגיוניים או שקשורים לדמויות שלא מהעולם הזה , בסרט זה יש הרבה הגיון. ביתי הוא מבצרי זה כלל ברזל של האיש העיוור , הגיבור של הסרט, הוא מכיר כל פינה והוי למי שכף רגלו תדרוך בביתו ללא אישור. הסרט מאוד מפחיד ואף מביא טוויסט בלתי צפוי בעלילה שמשנה את אהדת הצופים לגיבור הטרגי . יש גם כלב גדול שמעצים את הפחד . אחת הטובים בזאנר האימה ומתאים בעיקר לצעירים וצעירים ברוחם.
סיפור מרתק על עיירה צרפתית שנכבשה על ידי השלטון הנאצי בזמן מלחמת העולם השנייה והיחסים בין התושבים המקומיים לחיילים הגרמנים. ריגשו אותי במיוחד כותרות הסיום שהראו את כוחה של המילה הכתובה שנשמרה לאורך שנים כה רבות למרות התקופה והמצב בו נכתבה. אהבתי. כדאי לראות.
בן סטילר שמשחק בקומדיות הפתיע לטובה בתפקיד דרמטי . סרט עם מוסר השכל האומר שלמרות שאתה חושב שהדשא של השכן ירוק יותר בסוף אתה מוצא שלהיות אתה ולא להתחפש למישהו אחר , זה הכי טוב. ובנוסף היה גם סרט נחמד ומהנה.