סרט מהנה מאוד, קליל וקל לצפייה. ילדה שובת לב ודוד מלא בכוונות טובות (משוחק על ידי כריס אוונס שמוכיח שהוא לא רק קפטן אמריקה).
סרט קליל ומבדר שלא לוקח את עצמו ברצינות. נהנתי מתחילת אך עם זאת אני חייב לציין שלקראת הסוף כבר התחלתי להשתעמם. סרטי מארוול מתחילים לחזור על עצמם, במקרה הזה היה קשה שלא להבחין בכך אפילו מבעד למעטפת ההומר.
סרט כנה ואמיתי, הדמויות לא מתאמצות יותר מידי ומשקפות את המציאות, קל מאוד להתחבר אליהן. הסרט מלא ברגעים מצחיקים ועצובים כאחד. במיוחד אציין לטובה את המשחק של ריי רומנו (טרי) וזואי קאזאן (אמילי) שלפי דעתי עושים את הסרט.
נהנתי מאוד. אמנם עלילת הסרט יחסית באנלית אך הפקת הסרט, הפסקול ובעיקר העריכה עושים את ההבדל, סרט כיפי וקליל.
סרט מבדר ונחמד, מלא בדמיון אך לעיתים קצת משעמם. אמנם משתמש באלמנטים רבים מסדרת הארי פוטר אך את הקסם אינו מצליח לשחזר.
עשוי מעולה, סיפור מדהים ומרגש עד דמעות. צפייה בסרט מעוררת תהיות לגבי חיי היום יום ומכניסה לפרופורציות, מומלץ מאוד!
לא מצליח לחדש. אקשן סתמי והשילוב של המכוניות בו נראה מאולץ מתמיד. ההנאה העיקרית מהסרט היא כמות הפיצוצים וסצנות המרוץ והמרדף היקרות שמראות מה ניתן לבצע בעזרת תקציב גדול.
איזה כיף של סרט! מזכיר את הסרטים הגדולים של שנות ה90 עם עלילה צפוייה ושירים דביקים אבל הדרך בה הכל נעשה בשילוב עם אנימציה מדהימה (בייחוד של גלי הים והקעקועים) הופכים את הצפייה בסרט למומלצת ביותר!
סרט טיפשי וקליל, לא נקרעתי מצחוק אבל ללא ספק מבדר ומתאים לערב כיפי עם חברים
סרט עוצמתי וסוחף. בצעד אמיץ כריסטופר נולאן הצליח להכניס את האלמנטים המוקרים שלו (קו זמן לא רציף) לתוך סרט מלחמה וזה פשוט עובד. הבימוי מעולה ותשומת הלב לפרטים הקטנים שואבת את הצופה למסך ולא מרפה עד הסוף.
סרט מושקע ועוצמתי, משחק מצויין. מתאר פן מאוד אישי בחייו של היוצר נוני גפן.