סרט ישראלי מצויין,משחק יפה ואמין של כל השחקנים שבראש הפרמידה עומד מוריס כהן המדהים שמשחק בצורה אמינה וטובה הנותנת לצופה להרגיש מגוון רגשות לדמותו בסרט,אהבה,חמלה,אכזבה וכעס...מומלץ מאוד !!!!
משחק מדהים של השחקנית נועה קולר לא חושבת שמישהיא אחרת הייתה משחקת את הדמות שבסרט יותר טוב ממנה ,כאילו שתפרו את הסרט למידותייה המדוייקות. בלי נופים מרהיבים ובלי תלבושות מיוחדות ונוצצות הסרט פשוט מהנה מצחיק מרגש הזוי אך גם אמיתי, בקיצור שווה ללכת לראות.
סרט די משעמם לפי דעתי ,מה מותר ומה אסור ידעתי מראש על העידה הבדואית,כך שלחדש הם לא חידשו לי כלום וגם לא הצליחו לרגש. יש כאן לדעתי פספוס גדול של הבימאי זה יכל להיות סרט מאוד מרגש וטוב כי השחקנים מצויינים ויש תוכן רק התוכן מוצג בשיטחיות רבה לכל אורך הסרט הרגשתי שזה כמו סיפור המוצג כמו הכותרות שבעיתון חסר עומק. חייבת לציין שהאדם שהייתי איתו חולק על דעתי הוא חושב שהסרט עשוי טוב ומעניין. כמו שאומרים הכל עניין של טעם :)
סיפור שנכנס ללב,בעקבות משחק מצויין של השחקנים הגורם לך להתרגש ולרצות שהסוף יהיה טוב ורומנטי, יש הרבה רגעי צחוק ואהבה באוויר.מומלץ בחום.
סרט מרתק ,אחד הסרטים הטובים שראיתי,מומלץ מאוד לצפייה.