7.7/10
השלם גדול מסך חלקיו. קומדיה רומנטית שונה ומיוחדת, שבנויה ממארג של מרכיבים טובים ותפורה היטב. במוקד, גבר ואישה נשואים שהם די אומללים. יש ביניהם פער גילאים של עשרות שנים,אבל המכנה המשותף שלהם,הוא הרצון להצית מחדש בחייהם אש שכוותה. המפגש המקרי ביניהם כשני תיירים אמריקאים והימים הספורים שלהם יחד בטוקיו היפה,נותן להם את ההזדמנות ולו לזמן קצר,לחוות כמה רגעים של אושר לפני שהם חוזרים שוב לחייהם האפורים. לתוך התבשיל הזה נוסף גם תבלין של התרבות היפנית,שמוסיף את הנופך שלו. יופי של סרט.
סרט רדום ומשונה. השחקנים מעולים, הצילום נפלא, הפס-קול מצויין ומוסיף המון לאווירה, העריכה מצויינת ורוב הדיאלוגים חכמים ועשויים היטב אבל התסריט והעלילה צפויים, די משעממים, רדומים, בעלי קצב איטי, חסרי עניין ולא מלהיבים או סוחפים במיוחד. בקיצור, לא לכל אחד. אפשר לראות.
רע ממש משעמם כמו בית מלון אמיתי
סרט כלכך משעמם לא ראיתי בחיים שלי ממש לא מומלץ
סרט מצוין ! ממש מצחיק ! מבט על תרבות אחרת ואיך אנשים כמונו מסתבכים בה... סרט מצוין לדעתי !
פשוט סרט מגעיל!!!! אני לא מבין איך הסרט הזה זכה באוסקר \: פשוט לא שווה כלום ועוד ללכת לקולנוע בשביל זה?? לא שווה אגורה אני מצטער שצרבתי אותו בכלל \: צריבה הוא לא =
בסרט מ-ש-ע-מ-ם. אין לי מושג איך הוא זכה באוסקר, כי הוא פשוט איטי להחריד. אל תראו, אפילו לא בדיוידי.
The movie is boring... Skip it!
אבודים בטוקיו ... טוקיו היא אולי רק תפאורה לסרט. הסרט עוסק באותה התחושה של חוסר חשק בעובדה שלפעמים אתה הרבה יותר נגרר מאשר גורר, על התחושה שלא באמת אכפת לך והכל זורם מסביב. המשחק משכנע, העלילה פחות. בשורה התחתונה, די מאבדים כיוון ... וחבל.
ראיתי את הסרט הזה בבית עם אסף עינת וליאור רונית החברים שלי וכמו הסרט ככה אנחנו הלכנו לאיבוד סרט מגעיל טפל בלי עלילה רק החבר הדביל שלי אסף יכול להמליץ על סרטים כאלה לא לראות אפילו בדי וי די פשוט משעמם מקווה שאסף דרור חבר שלי יפסיק להמליץ לי על סרטים גרועים ושישנה קצת שישנה כל שישי גי בי דייייי נמאססססס
סרט לא מי יודע מה, נחמד, מבדר, משעשע, אבל אם את/ה מתכוון/ת ללכת ולצפות בו בציפייה לאיזה סרט איכותי ועל רמה אז לא כדאי.
שלוש מילים: פרנסיס פורד קופולה. (אם הבמאית לא היתה הבת שלו - הסרט לא היה מופק, ביל מורי לא היה משחק בו, ובוודאי שהוא לא היה מקבל אוסקר. לגבי הביקורות הנלהבות בתקשורת - זה גורם לך לחזור למחשבות על הקשר בין בעלי ההון והתקשורת... שימו לב שהעם -מבקרי האתר - לא ממש קונה את זה... חבל שאין חישוב של ממוצע הביקורות באתר - או שיש ולא ראיתי?...)
הסרט מ-ש-ע-מ-ם!!! הוא מתמרך, הם בקושי מדברים והעלילה לא רצופה! רגע אחד הם פה ורגע אחד הם שם...רוב הסצנות חוזרות על עצמם רק המלל משתנה.... ראיתי חצי וכמעט נרדמתי זה דכאוני ומשעמם!!מזל שלא ריאתי את זה בקולנוע -זה לא שווה שקל!
סרט משעמם מאד. חבל על הכסף שלכם, רק קצת צילומים של טוקיו וזהו. אין עלילה.
סרט טוב! אהבתי אבל ההתחלה מתמרחת יותר מדי... לוקח מלא מלא זמן עד שהם נפגשים וזה טיפה משעמם בהתחלה אבל ההמשך טוב. שווה לראות
סרט מה זה משעמם תאמינו לי שאתם לא יודעים כמה הוא משעמם!!!! ראיתי רק חצי מהסרט ופשוט נרדמתי, אולי קטע אחד או שתים היה מצחיק!!! אני אומר לכם הסרט על הפנים, שלא תחשבו לראות אותו!!!
סרט נורא משעמם...ציפיתי להרבה יותר! בתחילת הסרט ממש כמעט נירדמתי. הסיבה היחידה שלא נתתי 1 היא בגלל שאהבתי את הנוף והיו קטעים קצת מצחיקים..אני לא ממליצה.
What???? I loved that movie
אחד הסרטים הכי מאכזבים שראיתי ביחס לביקורות שנכתבו עליו. נכון, המשחק טוב, וכן, הוא מצליח להעביר יפה את תחושת המועקה, הריקנות והתסכול הקיומי בארץ זרה ובכלל - אבל בתאכל'ס, מעבר לכל התשבוחות הפלצניות שאפשר לתת לסרט על עבודת הבימוי/צילום וכל הבלה בלה בלה הזה, המלצתי היא: פשוט וותרו...
בשורה התחתונה סרט משעמם ומאכזב. ובד"כ אין לי בעיה עם סרטי דרמה .מה שכן זה מאפשר לי לסנן מבקרי סרטים "מקצועיים" שמשום מה בחרו להלל את הסרט. למען ההגינות אומר שראיתי את הסרט בדיוידי , אבל ספק אם הייתי משנה את דעתי אם הייתי רואה אותו בקולנוע.