7.2/10
סרט מרהיב ומעייף. האפקטים מצוינים אם כי רובם לא מחזיקים כיום וסצנות האקשן סוחפות ומהנות. אורך הסרט ממש מעיק וניתן לקצר כערך 40 דקות מהסרט. ההפקה מרשימה במיוחד וראויה לציון לשבח. העלילה המוכרת מספקת את הסחורה בסופו של דבר למרות האורך המתיש. בקיצור, צפו בכיף רק תגיעו עם הרבה סבלנות ופופקורן.
סרט לא רע. אפקטים טובים, הרבה מאוד אקשן, אבל ארוך מדי. 3 שעות לסרט כזה, ובטח כשיש עלילה שמתפרסת על פני כמה וכמה שלבים, הסרט הופך למתיש. ציפיתי ליותר.
אחד הסרטים ללא היגיון בכלל !!! ויש כמה סיבות אחד איך שהצעיר הזה לוקח פעם ראשונה נשק ומצליח להרוג את החרקים בלי מאמץ ?! שתיים איך לעזאזל הצליחו להכניס את הגורילה הזאת לתוך האונייה ???? טוב זה סרט מה ציפיתי :/ עם היה קטע שמראים איך הם מכניסים אותו לתוך האונייה אבל עם היגיון אז אולי הייתי נותן 8 שלוש איך זה שהצבא יורה בבניינים וכאילו הכל בסדר אין אנשים שם ?! טוב אולי אמרו להם לצאת מהבית ? :/ אני לא מבין איך אפשר לאהוב סרט שאין בו טיפה של היגיון ?! חוץ מזה אחלה סרט למרות שהקטע עם החרקים זה בהחלט קטע מיותר לחלוטין וגם פאק 3 שעות וחצי לסרט?? הייתי צריך כל חצי שעה לעשות הפסקה לשתות מים וכו'
האפקטים בהחלט מרשימים- כלומר גולת הכותרת- הקוף החביב הרשימה אותי מאוד, אך לבסס סרט שלם שבעצם לא בטוח מה הוא רוצה מעצמו- על קוף? גם בהוליווד זה לא יעבור. חיכיתי בציפייה רבה לסרט ואפילו ריעננתי את זיכרוני בסרט המשובח משנות השלושים לרגל המאורע, אך מה מרה הייתה אכזבתי. מלבד זאת, אתה לא חושב שאתה משתמש במילה גאוניות במתירנות- משהו? הוא היה מצויין בשר הטבעות- ג'קסון החביב, אך אפילו שם התפקשש בסרט השלישי. והסצינה עם החרקים הייתה מיותרת לחלוטין וטוב שהוצאה מהעריכה. אני חושבת שכדאי שתעלה את הסטנדרטים או שתלך לראות את הסרט "השעות" בשביל דרמה וסרטי מתח ישנים להבין מה היא ישיבה בקצה הכיסא בכסיסת ציפורניים, בחורצ'יק.
יאיר היקר. אני מנחשת ניחוש פרוע שאתה מעריץ את סטיבן ספילברג ורבים כמוהו- שהגדרתם סרט הוא מלודרמטי עם מוסיקת "תה תה תה תם" ברקע. הסרט מסעיר? מרגש? אימה? היכן כל הדברים הללו? אני מחשיה עצמי לאוהבת סרטים המתמוגגת מסרטי מתח שטובים כמותם כמעט ונעלמו מהעולם- וסרט כמו קינג קונג הוא בדיוק הסיבה למה. מלודרמטיות, קלוז-אפים ומוסיקה כאילו נלקחה מפירסומת מחריבים את הסרט. נעמי ווטס אכן מרנינה ומקסימה, אך כל השאר- במיוחד הבחירה המעלה סימני שאלה- ג'ק בלאק? הוא קומיקאי חביב, אך שחקן מוכשר.. כמו ג'ים קארי במופע של טרומן- עם המון כוונות טובות. ואני מעריצה מאוד גדולה של גאוניותו.
בהחלט כמו שהרוב פה אמרו - הסרט מדהים! כבר הרבה זמן לא צפיתי בהרפתקאה שכזאת. הסרט, ב3 שעותיו, הצליח להכניס את כל סוגי הז'אנרים - דרמה, הרפתקאה, קומדיה וכו'. העיסה שיצאה פשוט הייתה בעלת טעם מושלם. מומלץ בחום! רק עצה - תביאו כסף... תצטרכו הרבה פופקורן.. ;-)
סרט טוב! אבל ציפיתי ליותר. הייתי משועמם קצת בהתחלה, אך בכל זאת כשקונג הופיע כבר לא היה משעמם!
אישית דיי משעמם. לא יודע, אולי בגלל שהייתי עייף, אבל הסרט לא ממש מעניין, באופן אישי כמובן. נראה לי שהסרט המקורי של קינג קונג יותר מעניין, למרות שלא ראיתי אותו.
הסרט היה פחות מהמצופה שלוש וחצי שעות ומתוכם חצי מהסרט לא היה מעניין צפוי קצת לא אהבתי
סרט לפנים!!
קודם כל לפני שאני מציגה תגובה- למגיב מס' 1- ברור שזה צפוי. זה רימייק או לא?... ממש טיפשי מה שכתבת. ולעניינו: הפעם יאיר צדק, הסרט באמת מנצח- זוהי הרפתקה מסחררת, כמו לעלות לרכבת הרים עם פופקורן ביד אחת וקולה בשנייה- ופיטר ג'קסון לא נותן לזה ליפול. הוא פשוט מושלם, הגעתי למסקנה שכל דבר שפיטר ג'קסון נוגע בו- הופך זהב. מושלם, מושלם, מושלם. אהה, וגם בו הייתי פעמיים. סרט מדהים ועוצר נשימה. רוצו- המלצה חמה.
סרט קלאסי מדהים עם הפקה מחודשת ויקרה. נופים מדהימים אפקטים מדהימים וצילומי נוף מרהיבים. חובה ! לשלם קצת יותר וללכת לראות את הסרט בסינמאקס בסינמה סיטי, פשוט תחושות אחרות לגמרי ביטוי מלא לגודל. התסריט הורחב ביחס לתסריט המקורי והלא פחות טוב אבל אין ספק שתקציב כזה ענק עשה רק טוב לסרט. 3 שעות של מתח והנאה צרופה אם כי טיפה ארוך לטעמי.
סרט מדהים בגודלו ביופי ובעיקר בליהוק השחקנים ג'ק בלאק מפגין יכולת משחק אדירה הסרט מושקע ובנוי בצורה מעננינת ומותחת לאורך כל ה3 שעות יש קטעים מצחיקים מרגשים ומפחידים והמון קטעים מותחים הסרט הטוב של השנה ואחד הטובים של המילניום החדש
ווווווואיי כרגע חזרתי ואני םשוט חייבת לכתוב ביקורת דחוף כדי שלא תבזבזו זמן ותעופו לראות את זה בקולנועעעעעע נישבעת לכם זה אחד הסרטים הטובים! שווה כל דקה וכל שקל יש בו הכל ...גם מצחיק גם עצוב גם רומנטי גם מפחיד גם עשוי מעולה והשחקנים מעולים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם עדיין קוראים תתגובה שלי???רוצו
טוב אני מניח שהרבה אנשים (בעיקר נשים) חושבים לעצם יופי קינג קונג עוד סרט פעולה דבילי. אבל דבר אחרון היתי אומר על זה שזה פעולה - ודווקא לחיוב, יש פעולה יש אפקטים והרבה אבל מעבר לזה יש כאן עלילה מדהימה סצנות דרמה מרגשות בטרוף (אפילו לבנים) ופשוט ללא דקה מיותרת. סרט דרמה הרפתקאות עם קטעים קומים, או המומיה פוגש את פארק היורה(הראשון) פוגש את מלך האריות. סה"כ פשוט מדהים - זהירות תשבו רחוק מאנשים אחרים כי הקהל שהסרט הזה מושך מוזר מאוד ודי הורס את הסרט אנשים ענו 3 שיחות טלפון לידי במהלך הסרט ועוד כמה לא הפסיקו לקשקש - אנשים תפסיקו !!
סרט מצוין, בעל עוצמה ומסר חזק. שלוש השעות עוברות בכיף! היה אפשר לוותר על קטע ההחלקה על הקרח...מיותר לחלוטין
מרגש מדהים רכבת הרים ג'קסון הוא מתנת האל לעולם הקולנוע טוב שיש אותו בעולם שלנו פשוט סרט מצויין וחובה לראות
טובבבבב!!! לכו לראות.
סרט מדהים, ארוך - אם כי לא הרגשתי את הזמן. יותר מזה בסוף הסרט היה טעם של עוד. לא מבין את הביקורות הקטלניות - אני פשוט נהנתי - לא נהנתי כך מאז ארמגדון. ממליץ בחום ללכת לסרט השנה.
סרט מעולה. סרט מרגש, יפה, אפקטים מעולים, סאונד מרהיב, עדיף לראות על מסך קולנוע ענק (סינמקס למשל) בשביל להבין את גודל הסרט ואת העוצמה שלו. סרט תותח. ופיטר ג'קסון גאון כבר אמרתי?