7.8/10
הסרט מאודד ארוך ומייגע. יש בו יותר מידי שירים ופחות מידי עלילה.בשלב מסויים זה פשוט הופך להיות סרט משעמם ורוצים שהוא כבר יגמר.הקהל פשוט התחיל לצחוק כשאחת השחקנית התחילה לשיר.שוב!! בקיצור,סרט לא משו.
מיוזיקל חביב עם כמות שירים מוגזמת. בהשוואה לסרט ריי. אזי הוא מספר דרגות מתחתיו. לסיכום, אפשר לראות אך אין צורך לרוץ ולצפות בו
סרט מרגש,מצמרר,מהפנט והשירים בהחלט סוחפים ומרגשים. המשחק מדויק,הסרט כתוב טוב. האמת שציפיתי לפחות והפתעתי בגדול,במיוחד מהאיכויות של השחקנים,מהקול המדהים של הזמרים בסרט,מהעוצמה ובעצם מכל הסרט. מומלץ בחום!
חלק מהסרט מאוד יפה אבל חלק ממש משעמם. יש יותר מידי שירים וכל משפט שני הם אומרים בשירה. כדי לקחת ב DVD אבל לא ללכת לקולנוע כי זה בזבוז זמן.
ראיתי את הסרט...ציפיתי לסרט מעניין יותר...השירה והמשחק היו טובים מאוד אך היו יותר מידי שירים לטעמי...לדעתי בחלק מהקטעים היה צריך להוציא את השירים...
סרט מצויין! עם קאסט עטור כוכבים איכותיים..משחק ושירה מצויינים. נהניתי מאוד! מומלץ!!!
סרט נחמד לא יותר.. קצת מאכזב אחרי שלל הכוכבים שיש בסרט. ציפיתי קצת ליותר.. הכל קורה מהר בסרט.. בקיצור ממליץ לראות בDVD לא בקולנוע..
יופי של סרט מוזיקלי אתם תנועו בכסאות ותהנו מהפקה משובחת בעיקר בצד המוזיקלי תלבושתי והכראוגרפיה. אם באתם לסרט לראות מיוזיקל ההנאה שלכם מובטחת.
על פניו סרט שלא יכול להיכשל,מבוסס על מחזמר מצליח וחמוש בכוכבים אבל למרבה הצער למרות המרכיבים המבטיחים,התוצאה מאכזבת.כמופע רוק הסרט עובד בחלקו, הוא תוסס,צבעוני וססגוני. מעוטר בפזמונים קליטים אם כי חסרי ייחוד אבל הסיפור טובע בקלישאות,עמוס סטריאוטיפים לעייפה וצועד מתחילתו אל סוף צפוי וידוע מראש.אורכו הניכר מתיש ולמרות קאסט מפואר והמון כוונות טובות מדובר בסרט בינוני למדי שלא תופס תאוצה.