7.2/10
סרט קצת משעמם,כנראה מיצינו כבר את הסרטים של רוקי. אבל סה"כ סרט נחמד.
סרט מצוין,עשוי טוב,שחקנים טובים שיודעים לשחק וסוף בלתי צפוי ומעניין.סרט שממש חובה לראות!!!!
ממליץ לכל אוהבי סטאלון לראות את הסרט.. ומעריצי רוקי בכלל! ההתחלה אולי קצתת כבדה אבל הסרט משתפר ממש! והקרב בסוף מותח!
איציק אתה צודק ב1000000 אחוז. סרט מעולה,בלי שום קלישאות ומגיע לו אוסקר.וגם אם סליי זקן אחרי כל העבודה שהוא השקיע ועשה סרט כזה יפה מגיע לו אוסקר זה בטוח
מדהים איך סיפור החיים של סילבטר סטלונה ורוקי משולבים זה בזה מומלץ לראות את הסרט הראשון בסידרה ולאחריו את הנוכחי סרטים יפים פשוטים ונוגעים בלב תודה
סה"כ סרט לא רע, דרמה מציאותית טובה מאוד ומעניינת, הסרט חובה לכל מעריצי רוקי שהם בלי יוצא מן הכלל, בנוי היטב ומרגש מאוד, הדבר היחיד שביאס הוא הקרב שלא היה מרשים במיוחד, אבל עדיין סיום טוב לסדרה המעולה והנוסטלגית הזו.
שום קלשאות, סרט מעולה, ובימוי מעולהמ לסיכוי עבודה מצויינת וסרט מעולה ציון 10 מרגש וסוחף , ולכן נתנו ציון גבוהה בעולם וגם באתר העולמי נתנו ציון גבוהה אז לכל ה"מתלוננים" לכו חפשו חיים , אפסים שלא מבינים בקולנוע כלום!
אין ספק שסילבסטר סטאלון השקיע בסרט הזה... הוא רצה להפוך אותו לסיומת ראויה לסידרה והצליח. אמנם בסרט יש המון קלישאות, אבל זה בסדר, כי עדיין יש זרימה טובה בסרט והתסריט לא רע. זו אמנם לא יצירת מופת,אבל סרט ראוי. הקרב הראשון והאחרון בסרט מושקע מאוד ומרתק. בצילומי הסרט היריב,דיקסון שבר את ידו באמת...וסטאלון עשה בחוכמה כשהכניס את זה לתסריט... לסיכומו של עניין, סרט נוסטלגי שרוב מעריצי הסידרה יאהבו. אנשים אחרים יהיו חלוקים בדעתם על הסרט.
תחכו ל DVD.
תאמת לא חשבתי שזה הולך להיות סרט גרוע אבל מה אגיד דווקא יצא סרט לא רע בכלל סיפור נחמד .צילומים יפים של הקרבות סך הכול סרט נחמד וללא ספק מעל הצפיות.
האמת שכמה שאני אוהב את השחקן הזה מילדות, הסרט גרוע..סטאלון ביזה את עצמו כשאמר שהוא חייב לעשות עוד סרט בשביל המעריצים.היה עדיף שכבר לא היה עושה אותו בכלל..הסרט גרוע ולא מצליח לעלות לרמה מעבר לרוקי 5..סטאלון מתעקש להתנהג בסרט כטיפוס מעורר רחמים ונמושה. היה צריך לסיים את הסידרה ברוקי 4..נקווה שרמבו 4 יהיה ברמה כמו שהכרנו אותו פעם.
על מה אתה מדבר? סרט מעולה... עשוי טוב וסיום מעולה. בדבר אחד אתה צודק, צהאס לראות אותו זקן. אבל אם עבודת קודש והמון מאמצים כמו שהוא נתן? הייתי מזכה אותו בכמה אוסקרים.
אחת מהבדיחות הגרועות שיצאו בזמן האחרון לקולנוע ,כמה אפשר למחזר את אותו סרט ? סרט מלא קלישאות הוליוודיות סתמיות. בקיצור תעשו לעצמכם טובה ותוותרו, יש מספיק סרטים טובים לראות במיוחד בתקופה הזאת.
סטאלון בגילו כבר לא נראה טוב ולא נשמע טוב על המסך. קרב האגרוף בסוף הסרט מצולם מעולה וזה עיקר הסרט. כל השאר סתם בילבולי "בלבואה". 8 בסולם מורפיאוס.
סרט מעוןלה... סטאלון בעבודה מושלמת מחייה את הקריירה שלו ומכסה על ה-7 שנים הרעות ובעיקר על הסרט החמישי המסריח. סרט פשוט מעולה! חובה לראות בקולנוע...
אחחחחחח איזו סידרה גדולה הסרט החמישי הרס מעט אבל עדיין זו סידרה גדולה סטאלון היה שחקן קולנוע גדול ב-שש שנים האחרונות מצבו בתעשייה קורס סרטים די על הפנים כמו "במעגל הנקמה" מסלול מסוכן" הסרטים שהיו נחמדים הם "נקמתו של אנג'לו" ו"ספיי קידס 3" ועכשיו הוא יחזור בגדול הסרטים שאהבתי שלו: 1.רוקי(1-4) 2.רמבו 3.מעבר לשיא 4.נעול 5.סחרור מסוכן 6.המומחה 7.בריחה לניצחון 8.פ.י.ס.ט 9.לכודים 10.פרדייז אלי 11.עצור או שאמא שלי יורה 12.איש ההרס 13.אוסקר אל תיגע בבת שלי 14.עבודת נמלים 15. (הנחמדים) 16.קופלנד 17.מרדף אל תוך הלילה 18.השופט 19.ספיי קידס 3