6.1/10
אני מאוד אהבתי. ראיתי במחשב ולא הרצתי את הסרט קדימה פעם אחת.
סרט נחמד... עלילה משונה אבל לראות בקולנוע-קצת נסחפתם!!!
באתי עם 5 חברים, וכולנו חשבנו שהיה עדיף אם היינו הולכים לסרט אחר. כמו שרשום על הרבה דברים - היזהרו מחיקויים. והסרט הזה הוא חיקוי של הרבה סדרות וסרטי גיבורים עם כוחות מיוחדים כמו הירוס ואקס-מן רק עם עלילה לא מעניינת ובכלל בכלל לא אמינה. אם אתם לא חובבים את הזאנר של כוחות על- אין לכם מה לראות את הסרט, ואם אתם כן, אתם מכירים סרטים הרבה יותר מוצלחים ממנו ובטוח תתאכזבו. הסיכוי שתהנו מהסרט קטן ככל שהגיל שלכם גדל, ולא היו אנשים מרוצים מעל גיל 14.
הסרט פוש- זהו x מן לעניים. סוכנות הביון מנצלת ללא חשבון את אנשי הכוחות המיוחדים המסכנים, עושה עליהם ניסויים, ומחסלת את אלה שברחו ממנה. ואם כוחות מיוחדים עסקינן, הנה הזדמנות לבמאי להפגין את כל האפקטים האפשריים, שנועדו לכסות את העובדה שאין עלילה לסרט. (10 לאפקטים, 1 לעלילה)
סרט מעוללההה ,מצולם בצורה יפה עלילה מעולה,צוות שחקנים מצוין ממליצה לראות !!
סרט גרוע על תיראו אותו עם כבר אז תחקו לדי וי די
סרט גרוע ומשעמם. עלילה לא מובנת . לא מומלץ .
באתי עם הרבה ציפיות אבל התאכזבתי מכל רגע.. סרט משעמם עם עלילה משעממת,שטחית וחסרת משמעות.. נטול אפקטים ופעלולים.. סרט שגם בדיוידי לא הייתי הולך לראות אותו..
ציפיתי לסרט דפוק ברמות אבל נהנתי מכל רגע. פעלולים לא הכי טובים (ובגלל זה 8) אבל עלילה מסובכת, שחקנים מעולים, ועקשן כל רגע אפשרי. בגלל זה אסור להקשיב לביקורות של גולשים. תגובה אחרונה: רוצו לראות! (ועדיף לבד)
הסרט מתחיל נחמד, אבל אז מבינים שהוא נטול תסריט ועלילה. הדיאלוגים ממש משעממים. בקיצור הסרט נותן "פוש" לכאב ראש רציני.
פוש. הסרט הזה זקוק לפוש רציני. התחלה טובה,תסריט גרוע,כמובן פוטנציאל גדול,אבל ביצוע לא מקצועי,אין פעלולים מרשימים. לכל החובבים תראו בדי וי די. 6 בסולם מורפיאוס
שלא תעיזו להתקרב לסרט המזעזע הזה. שיעמום כזה עוד לא נראה על המסך. תסריט סתמי, דיאלוגים מפגרים ומשעממים והפקה עלובה. אפילו ל-DVD לא הייתי ממליץ לכם. בקיצור: תחסכו מעצמכם את בזבוז הזמן על הזוועה הזאת.
סרט גרוע ומשעממם לא מומלץ