תקציר הסרט "מורה רעה"סרט ארכיון שתף/י שלח/ייש מורות שפשוט לא שמות קצוץ. קחו לדוגמא את אליזבת, יש לה פה מטונף, היא גסת רוח ובהחלט לא מתאימה להיות מורה. בנוסף היא גם אוהבת לשתות, להתמסטל מדי פעם, ובעיקר מחכה לאביר על הסוס הלבן עם הכסף הגדול שיהיה כרטיס היציאה שלה מהעבודה המשעממת שלה בתור מורה. כשהיא נזרקת ע"י הארוס שלה, היא מתחילה להוציא לפועל את התכנית לזכות בלבו של רווק עשיר.ביקורותטריילר הוסף/י ביקורת!
" סרט כיפי וסביר " סרט כיפי וסביר !!!
השחקנים מעולים, הצילום נהדר, הפס-קול מוסיף די הרבה לאווירה, הבדיחות משעשעות ושנונות ורוב הדיאלוגים מעניינים (שישים-שבעים אחוז מהם) אבל התסריט והעלילה צפויים מאוד וכמעט ולא מקוריים בכלל.
בקיצור, סרט מהנה אבל ממוצע שנועד כדי להעביר את הזמן. ... המשך ...
"סרט נחמד שמעביר את הזמן, אמנם לא כל כך מצחיק כמו שזה..."סרט נחמד שמעביר את הזמן, אמנם לא כל כך מצחיק כמו שזה מנסה להיות אך יש כמה בדיחות מצחיקות לאורך הסרט. המשחק של כל השחקנים ממש טוב וקמרון דיאז לוהטת!* הסרט מומלץ לגילאים 16 עד 21
"וואלה סרט לא רע בכלל "וואלה סרט לא רע בכלל .
עלילה שיכולה להצחיק עד הסוף יורדת לשפל המדרגה אבל דווקא היו כמה קטעים מצחיקים וקמרון דיאז כוסית ברמות.....אז אני חושב שמגיע לו חצי מעשר והחצי השני שהוא הרע מגיע לסרט עצמו .
סרט גס אבל מצחיק ברמה פשוטה , מתאים לראות בימי שישי בערב ...
"סרט לא כל כך מוצלח"סרט לא כל כך מוצלח..גס אבל לא מצחיק במיוחד..לא מומלץ
6/10
00
אור »| 10 ביקורות » | גיל: 21 | נצפה בטלוויזיה | 18/06/2012 00:30:37
"סרט מדהים "סרט מדהים ! מי שיתאצץ יבין את המסר החשוב שהוא מעביר בסוף ממש מדהים קמרון דיאז מעולה סרט גס למדי אבל מומלץ לא משעמם לרגע ! ומצחיק יותר ממסיבת רווקות !
"למרות שזו קומדיה עם הומור מפגר וגסטין טימברלייק לא י..."למרות שזו קומדיה עם הומור מפגר וגסטין טימברלייק לא יודע לשחק - קמרון דיאז שאני ממש לא אוהבת ממש מפתיעה לטובה..! סרט צפוי אבל ראיתי גרועים יותר.
"קומדיה ע-נ-ק-י-ת, אני לא הפסקתי לצחוק כמעט בכל הסרט,..."קומדיה ע-נ-ק-י-ת, אני לא הפסקתי לצחוק כמעט בכל הסרט, פשוט סרט משעשע ברמות, ממולץ בחום למי שרוצה לברוח מהכל לשעתיים
"למה 9?
הפוסטר של הסרט וגם התקציר לא נראים מבטיחים ב..."למה 9?
הפוסטר של הסרט וגם התקציר לא נראים מבטיחים במיוחד. ככה שציפיתי לסרט סוף קיץ קליל על סף הטיפשי. בפועל, קיבלנו סרט חמוד ואפילו מצחיק-היה ממש כיף לערב קיץ קליל..אז למה לא 9?!
"ראיתי הסרט בצפיה ישירה ללא תרגום ונהניתי מכל רגע ,לא..."ראיתי הסרט בצפיה ישירה ללא תרגום ונהניתי מכל רגע ,לא הפסקתי לצחוק .
לטעמי הוא לא ילדים מתחת לגיל 12 ...
אבל לבני נוער הוא מושלם .
אני ממש אהבתי.
"הסרט ממש מצחיק וממש נחמד יש בו כמה קתעים שלא יהיו כ"..."הסרט ממש מצחיק וממש נחמד יש בו כמה קתעים שלא יהיו כ"כ נכונים ליד ילדים אבל אם זה מיועד לצעירים אז כדאי ןאפילו מומלץ לקחת פופקורן ולהינות משעה וחצי של צחוק.
" מורה רעה –קומדיה לא מקורית בנושא בית הספר,קמרון דיא..." מורה רעה –קומדיה לא מקורית בנושא בית הספר,קמרון דיאז בחרה בסרט פופקורן –שהיא לא צריכה לעבוד קשה השימוש בסרט בהומור הקשור במין והשימוש בהומור של בתי שימוש בוטה למדי.חסר אנרגיה,מעייף והיו מס פעמים שגיחכתי או סתם בהיתי.
שורה התחתונה היא שמדובר בקומדיה לא ... המשך ...
" מתחיל נמוך ומידרדר בהמשך" מתחיל נמוך ומידרדר בהמשך. למי שטיפה מתוחכם צפוי שיעמום. למי שמסתפק בפוזות שיטחיות (סליחה על הסנוביות, מה לעשות יותר מדי סרטים), ניתן להינות אבל גם הוא ירגיש ירידה לקראת הסוף.שחקנית המשנה היא קרן אור מבחינת איכות המשחק.השחקנית הראשית יפה וגיזעית עם חיוכים ... המשך ...