7.5/10
ביזיון של מי הרעיון לעשות את עלובי החיים בתור מחזמר מוזיקלי בושה וחרפה!!!!!!!! חוסר כבוד לספר זה לעולם לא יביא כבוד
אחד הסרטים האהובים עליי בכל הזמנים. סרט עוצמתי, מרגש, משחק מדהים. הטכנולוגיה המתקדמת ביותר שנראתה אי פעם במיוזיקל מתוסרט. הכול טוב בסרט הזה. מהבימוי המבריק של תום הופר שהחליט שהשחקנים ישירו בלייב, בלי להקליט את השירים קודם לכן באולפן. המשחק המשובח של יו ג'קמן, אן האתווי, סשה ברון כהן והלנה בונהם קרטר (חוץ מראסל קרואו שלא ברור מה הקשר שלו לסרט, איכזב מאוד לטעמי). הלוקיישנים המדהימים, וכמובן המוזיקה שחודרת לעצמות יותר מכל סרט שאי פעם תראו. מומלץ לאוהבי הסיפור ולחובבי מיוזיקלס מתוסרטים..
סרט טוב, אבל יכל להיות כ"כ הרבה יותר טוב וחבל. יו ג'קמן וראסל קרואו במשחק באמת חביב בתפקידים הראשיים, אבל מדובר פה על "עלובי החיים", הם צריכים להיות אדירים ואני חושב שזה שהם שרו (הרבה בלי קשר למנגינה), היה להם למכשול. אן האתווי, סשה ברון כהן והלנה בונהם קרטר היו מעולים בתפקידי המשנה, למרות ששוב, השירה הרבה פעמים היה מיותרת. סך הכל תפאורה מצויינת, סרט מאוד נחמד לאנשים שיש להם סבלנות לשירה לא הכי מרשימה למשך שעתיים וחצי.
זה פשוט סרט מעולה אני חייב להגיד ממש אהבתי אותו ,הסרט מדבר קצת על ההיסטוריה של צרפת ולדעתי יש גם בסרט מוסר השכל מאוד יפה .. לא ציפיתי שהסרט יהיה כזה טוב .. פשוט מומלץ רוצו לראות!
עיבוד מרשים, בומבסטי ומושקע למחזמר המוכר והאהוב, שחוטא בכך שהוא ארוך מדי, מנסה לרגש בכוח באמצעות מניפולציות רגשיות, ומציג את המציאות הקודרת בצרפת לאחר המהפכה תוך שירים ודיבור בחרוזים. סשה ברון כהן והלנה בונהם קרטר מוסיפים מעט קומדיה לטרגדיה הזו, ראסל קרואו עדיין מרשים על אף הזיופים, אך יו ג'קמן ובעיקר אן האת'וויי גונבים את ההצגה.
סרט ארוך משעמם ומעצבן,מיוזיקל כבד כל הסרט על כל שטות פוצחים בשירה וזה מה שהכי מעיק בסרט
טוב נתחיל עם זה שהשחקנים בסרט מעולים! אבל הסרט די מעצבן שכל הסרט וכל משפט הכי קטן שלהם ישר מתחילים לשיר...בקיצר סרט מעצבן מאוד.אבל למי שאוהב מחזות זמר אז שווה צפיה...
למרות שאני לא בקטע של מוזיקלים, סרט נחמד מאוד ומומלץ אפילו לכל המשפחה.
לא אוהב מחזות זמר אבל הסרט הזה מרתק,עמוק,בעל קטעים מצחיקים,מותח,וגורם לחשוב הרבה .הלכתי לסרט בהמלצת אבי שאמר שהספר עלובי החיים בין הספרים שהכי השפיעו עליו {והוא חובב ספרים } אני לא חובב את הז'אנר אבל נתתי צ'אנס והלכתי עם אחד החברים שלי ששנינו לא הבנו למה הם שרים כל הסרט . שנינו נורא התלהבנו מהסרט בין הסרטים הטובים שראית. רוב הסרט בחרוזים {שהם שרים} שזה גם מיחד אותו .אני כמעט בטוח שאם הסרט לא היה מחזמר היתי נותן לו 10/10 אך היות והוא היה ז'אנר שאני לא אוהב נתתי לו 9. המלצתי לחברה שלי והיא הלכה ובכלל לא התלהבה כמוני אבל עדין מומלץ מומלץ מומלץ גם לאויבי המחזות זמר !!
די השתעממתי ויותר גרוע הייתי בהלם שעשו מזה מיוזיקל.. אני אישית לא סובלת מיוזיקלס ואני ממש לא חושבת שזה יחס ראוי לספר של ויקטור הוגו.
סרט מצוין לחובבי הז'אנר, ובמיוחד למי שראה את המחזמר. עיבוד מוצלח לקונספטים שקשים יותר להבנה על במת התיאטרון. מרגש. ארוך כמו המחזמר.
הסרט מייגע מאוד, ארוך ומשעמם. הפקה גרנדיוזית חסרת נשמה. מרוב שדאגו לצד החיצוני של הסרט כלומר לתפאורה, לתלבושות וכו', לא נשאר מקום לעלילה. הסיפור העלילתי מאוד עלוב, ולא מתפתח לשום מקום. לא ברור גם האוסקר שהוענק לאן הת'אוואי, האם זה רק בגלל ש"הרעיבה" את עצמה וגזזו את שערה? בקיצור הסרט מהווה אכזבה גדולה.
אני מתקשה לעכל את התגובות החיוביות של רוב הצופים . הסרט משעמם,מתיש ובעיקר פשוט מרגיז. הלוואי וזה היה מתקרב למחזמר אבל חוץ אולי משחקנים טובים ומשחק טוב השאר הוא אסון תרבותי,לא פחות האמינו לי , הלחן לטקסט הוא עלוב וחסר כל מעוף , הייתי עורך את הסרט לחצי שעה וגם אז הוא היה עדיין ארוךךךךךךך
כיוון שידעתי שמדובר במחזמר לא העזתי לקחת את בעלי או ילדיי (בנים) וטוב שכך. זה לא מחזמר כמו גריז קופצני ועליז .כפי שכתבו בביקורות קודמות כל הסרט הם שרים והסרט אכן ארוך, מה שיגרום לרבים לא לאהוב אותו.אבל ההשקעה בסרט ניכרת ומבחינה ויזואלית מאוד אהבתי . לסיכום אהבתי אך צריך לבוא מוכנים שהכל נעשה בשירה
"עלובי החיים" - סרט מרתק, יצירה והפקת ענק. משחק מצויין, צילומים מדהימים ועלילה מתגלגלת - אין רגע דל. א ב ל זהו מחזמר, שהמוסיקה בו אמנם מקסימה, מאוד נעימה אך במינון מוגזם - בכל הסרט אולי נאמרו 3 משפטים בדיבור, כל היתר שירה. משום כך ומשום אורכו של הסרט הציון הוא רק 8.
סרט מרתק ומשוחק היטב. מוזיקה טובה ומרגשת.
מרגש עד דמעות, מוזיקה מהממת, משחק נפלא, פשוט חוויה. הייתי במחזמר הזה בברודדוי, אהבתי אם כי הרבה פחות ממחזות זמר אחרים כמו פנטום או חתוליפם או מרושעת (אני אוהב מחזות זמר, הייתי בכל המפורסמים, ברובם יותר מפעם אחת) אבל המחזמר על במה לא דומה בכלל לסרט שהוא באמת גדול מהחיים. מעבר למוזיקה הנפלאה יש כאן משחק נפלא באמת של כולם. הדבר היחיד שהוא פחות ממושלם הוא הקולות. כן ברור שלהחלטה לתת לשחקנים עצמם לשיר יש הרבה נקודות זכות אבל בסופו של דבר הייתי מעדיף קולות מקצועיים כמו בברודווי על קולות אמיתיים אם גם אנושיים כל כך. לרוץ ואחר כך לקנות את ה דיוידי.
בפעם הראשונה על סרט שמבוסס על מחזה אפשר לומר שהעיבוד של טום הופר (״ נאום המלך״) לעלובי החיים הוא מחזמר טהור במלוא מובן המילה. הפקה מרשימה במיוחד,קאסט מצויין ומפתיע (יו ג׳קמן בתפקיד הקשה והטוב ביותר שלו,אן התאוואי תיקח את האוסקר,ראסל קרואו מפתיע לטובה,הלנה בונהאם קרטר וסשה ברון כהן מוסיפים המון הומור והם בהחלט עושים זאת בהצלחה רבה) הצילום הנפלא והבימוי המקורי והנועז לעיבוד הזה גורמים לקהל להרגיש כאילו הם נמצאים בבמה. ביצועים מרגשים וגדולים של השירים. הסרט לא חף מבעיות וקשה קצת בהתחלה להתרגל אליו משום שכל הדיאלוגים מוגשים רק בשירה. חווית הצפייה מרגישה כאילו צפיתי בסרט לפני ארבעים שנה (במובן המאוד חיובי) למי שלא אוהד ואפילו קצת מחזמר שלא יתקרב לסרט הזה, אך למי שכן:אסור לפספס את זה בקולנוע!.
אני עדיין המום!!!יצירת מופת שטרם נראתה בקולנוע,המוסיקה ידועה ביופי,אבל הביצוע,המישחק,הבימוי,הכל מרגש/לא הרגשתי רגע אבוד/ לראות שנית !!!לא לאוהבי סרטי בורקס ודומיהם
הסרט הזה מהווה שילוב מרגש של המחזמר המוצלח "עלובי החיים" עם המוסיקה הנפלאה והעלילה מהרגשת, עם אלמנטים שיכולים להיות רק בסרט: סצינות ענקיות מהחיים עם עשרות משתתפים, ושחקנים נפלאים שהם גם זמרים בחסד עליון, ומשלבים את השירה באופן טבעי ולא מאולץ או מלאכותי כמו שקורה לעיתים קרובות במחזות זמר שמעובדים לסרטים.התוצאה הסופית הינה סרט מרגש, המושלם בין אלו שצםיתי בהם בשנה האחרונה. אני מודע לכך שסרט שהוא עיבוד של מחזמר העוסק בהיסטוריה הצרפתית ומושר במשך שעתיים וחצי הוא לא ההעדפה של כולם, אבל לדעתי - מי שיגלה סבלנות ויזרום עם הסרט - יזכה לחוויה גדולה.