מילי, בחורה עם היסטוריה של דיכאון והפרעות נפשיות, מצפה לשחרור של בעלה מרטין מהכלא. אחרי פגישה עם פסיכולוג היא מתחילה לקחת כדור מסתורי לטיפול בחרדה, ואכן, מצבה משתפר פלאים... בהתחלה. לאחר כמה זמן הכדורים שאמילי לוקחת מתחילים להשפיע עליה בצורה לא צפויה וגורמים לתופעות לוואי הרסניות. כשרצח מתרחש, כל הנוגעים בדבר עומדים בפני כמה החלטות הרות גורל... אך האם הכל הוא באמת כפי שהוא נראה?
"מותחן עטור כוכבים על רקע עולם התרופות הפסיכיאטריות"מותחן עטור כוכבים על רקע עולם התרופות הפסיכיאטריות. לוקח קצת זמן מתחילת הסרט לקלוט מי נגד מי, מה שגם לסרט הזה לשכב די זמן בתיקיית הסרטים שלי ולא בצדק..
"סרט שמתחיל צולע אבל אז הרעיון שלו הרבה יותר מעניין ו..."סרט שמתחיל צולע אבל אז הרעיון שלו הרבה יותר מעניין ומשאיר אותך קצת יותר מרותק למסך. חבל ש 40 דקות ראשונות אתה לא לגמרי מבין מה רוצים ממך. מסופר על אישה בדיכאון וככה גם נראית החצי שעה הראשונה.מומלץ לגילאים 20 +
"אהבתי את הסרט"אהבתי את הסרט. בהתחלה חשבתי שיש בו ביקורת על תעשיית התרופות הפסיכיאטריות והקלות הבלתי נסבלת שבה הן ניתנות, הסתבר שטעיתי, אבל הטוויסט היה נחמד ובכל זאת אחלה סרט.. שווה לראות. יתכן ספוילר!
"סרט מעניין ומסקרן מאוד , עלילה מעולה ומציאותית לעולם..."סרט מעניין ומסקרן מאוד , עלילה מעולה ומציאותית לעולם שאנחנו חיים בו. במשך הסרט יש כל הזמן קרנות ומתח קל באוויר שגורם לך להמשיך לראות לאן זה הולך, ישנם מספר תפניות שגורמות הפתעה מעניינת לסיפור, סרט מתח קליל שקל וכיף לצפות בו, ממליץ לכולם.מומלץ לגילאים 17 עד 80
"איטי ומצריך סבלנות, אך פשוט נהדר"איטי ומצריך סבלנות, אך פשוט נהדר. עשוי בקוהרנטיות ומצולם יפה, משחק מצויין ומותחן מאוד חכם ומפתיע שפועל על כולנו. מומלץ.
"סרט טוב עם סוף מפתיע,תסריט טוב ושחקנים טובים וגם הצי..."סרט טוב עם סוף מפתיע,תסריט טוב ושחקנים טובים וגם הצילום ברמה גבוהה.מה שאהבתי מאוד בסרט שלאורך כל הסרט אתה חושב דבר אחד ובסוף מקבל סוף אחר
"סרט מעולה"סרט מעולה. נכון הוא איטי, נכון יש תהפוכות בעלילה אבל זה חלק בלתי נפרד מהסיבה למה הסרט הזה כל כך טוב. הוא מעניין לכל אורכו ומותח. זוויות הצילום מעבירות את התחושות של הדמויות והמשחק של השחקנים מעולה.
סרט מומלץ ביותר.
" אחד הסרטים הטובים של התקופה, שלענ"ד לא זכו לתהודה ה..." אחד הסרטים הטובים של התקופה, שלענ"ד לא זכו לתהודה הראויה להם. סרט מרתק, עלילתי, שממפעיל את חוטי המחשבה ובעיקר- מפתיע. משחק אמין ביותר של כל הדמויות ויופי של צילומים.
הסרט המוכיח כי הפשע לא משתלם ובמיוחד לא אם מדובר בזיופים של מחלות נפש!! נהניתי ואני ממליצה ... המשך ...
"מותחן איטי אך מהפנט"מותחן איטי אך מהפנט. משחק מעולה ובימוי וצילומים יפייפיים. מתחיל איטי אך סוחף ברגע שנכנסים לקצב של הסרט... ממליץ לצפות, ותודה על הכרטיסים לאתר סרט, ד"א :)
" Side Effects
אישה מתמודדת עם תחושות דכאון קשות" Side Effects
אישה מתמודדת עם תחושות דכאון קשות.
בעלה השתחרר מהכלא,והיא נתקפת לעיתים בהתקפי חרדה וניסתה לקחת את חייה.
היא פונה לעזרה מדוקטור שמציע לה לנסות תרופה חדשה ונסיונית שתעזור לה לחזור לשגרה...ג'וד לאו משחק היטב,הסרט עצמו מלא בפיתולים עלילתיים נחמדים ... המשך ...