6.6/10
אזהרת ספוילרים בביקורת. הסרט מפוצץ בעלילות משנה שהופכות את הסרט לפחות טוב כי הן פחות מעניינות. הנבל לא מספיק מעניין, הארי אוסברון בסדר, פיטר מנסה לגלות את הסיפור של אבא שלו תוך כדי שהוא מתמודד עם גוון סטייסי שעוברת לאנגליה ללמוד באוקספורד, תוך כדי הוא מתמודד עם נבל אחד וכשהנבל הזה מת מגיע הארי אוסבורן כעוד נבל, כתירוץ להרוג את גוון. בקיצור, סרט מלא בבעיות, אבל אם מתעלמים מכל הבעיות ומנסים להנות מהעלילה אפשר להנות מהסרט כי הוא לא רע בגדול.
סרט פשוט מעולה אין מנוחה לרגע אהבתי את האפקטים ומשחק מעולה של אמה סטון ואנדרו גרפילד
סרט מרתק, מעניין מאוד וגם קורע מצחוק. אקשן כמובן שלא חסר. לדעתי זה הסרט הטוב ביותר מבין כל הספיידרמן.
סרט טוב מאוד מאוד יש הרבה אקשן ועוד דברים
ממש מעניין כל הסרט היתי מרותק למסך עלילה מצויינת ,בהחלט סרט מעולה
מאוד נהנתי מהסרט היה מרתק ומעניין אפקטים מדהימים וכייף שהסוף לא צפוי
סרט טוב. פעלולים הכי טובים שהיו עד כה מכל הסרטים. יש חלקים שהסרט נמרח ומעט צפוי/חוזר על עצמו. אהבתי את הסוף הלא צפוי. צריך להביא נשים קצת יותר אטקרטיביות לספיידרמן, המשחק לא מעניין והתפקיד סתמי. בקיצור, קצת יותר להשקיע.
סרט בסדר+ לא יותר מזה
זלזול באינטיליגנציה של הצופים! שוב, כמו שהוליווד נוהג לעשות בשנים האחרונות, הסרט מתעמק באפקטים במקום בסיפור ובעלילה. לאורך כל הסרט, ישנה תחושה של "אוקיי, הבנתי ששיפרו את הטכנולוגיה מאז הטרילוגיה הקודמת, אבל למה העלילה לא מתקדמת לשום מקום?!". צריך לדעת לעשות בימינו טרילוגיה לספרי קומיקס. ספיידרמן המופלא זו דוגמא איך לא עושים זאת נכון. להבדיל כמובן מ"האביר האפל".
The Amazing Spider-Man 2 הפרק השני בעיבוד המחודש להרפתקאותיו של איש העכביש...אחלה אפקטים, אקשן טוב, עלילה בינונית, לא הייתי אומר סרט מופלא אבל בהחלט יומית דיי טובה.
סרט נוסף בסדרת סרטי ספיידרמן והפעם ספיידרמן הוא כבר חצי סלב שכולם מעריצים ורוצים להיות כמוהו ובמיוחד המעריץ הכבד מכולם שלבסוף הופך לאלקטרו. סרט עם קצב טוב ושילוב ההומור של ספיידרמן עצמו שדואג לבדר ולהביא "יציאות" השמורות רק לו. הכל נע בשילוב של קלוזאפים מטורפים על ספיידרמן עצמו ועל גורדי השחקים של העיר. סרט מאוד מהנה ובהחלט שווה צפייה.
סרט מעולה!!! מאוד אהבתי ומומלץ מאוד
סרט מדהים מלא אפקטים עלילה מאוד מענינת שלא נגמרת .וזה רק בהתחלה אבל הסוף של הסרט הוא חרא אין מילה אחרת בעצם יש גרוע חוץ הסצנה האחרונה בסרט הסוף הוא חרה ואתם לא רוצים לדעת מה הסוף .מי שלא ראה את הסרט
סרט מותח, מבדר, משעשע, ובלי רגעים מתים. שעתיים ומשהו עוברות מהר, והאפקטים מרהיבים. מה צריך עוד לסרט כיפי לאחר הצהריים?
סרט "ג'אנק" כיפי בטירוף! הסרט לא מתאמץ להיות עמוק ואולי אפילו לא ממש משכנע בכמה קטעים, אבל למי אכפת שהכניסו שם כ"כ הרבה אקשן? :) התלת מימד היה שווה, האפקטים לכל אורך הסרט, חלקם אפילו לא-לבעלי-פחד-גבהים. ראיתי עם אחי הקטן (בן 7) שיצא שיכור מאושר!!!!!!!!
סרט מאכזב - המליצו לצפות בגרסת התלת-מימד לטובת האפקטים, אך לא ראיתי "אפקטים מיוחדים" המצדיקים צפייה בתלת-מימד והעלילה אינה עשירה (בכל מימד).
סרט טוב! חבל שלא ראיתי אותו בתלת מימד!
סרט ממש מעניין ומרתק, מקווה שיהיה גם 3.
את הסרט ראיתי ב 4D וזאת הייתה חוויה! לראות ולהרגיש את כל הצילומים ואפקטים הממוחשבים זאת באמת התנסות מגניבה, ממש הרגשתי שאני בתוך הסרט, ואני זאת שמעופפת בין הבניינים. בהתחלה היה לי קשה להתחבר לשחקן הראשי כי אני רגילה לשחקן הקודם- המשעמם, הקודר והדיכאוני. לפתע הביאו לסרט שחקן קליל, מצחיק, צעיר ומאוד רגשן. השחקן הביא ניחוח חדש ומרענן לסרט כולו ואני מקווה שיצלמו גם את שאר הסדרה איתו. הסוף היה מפתיע, מאוד. לאלו בינינו שקראו את הקומיקס- פחות, כי הסרט באמת מנסה להיצמד לעלילה המקורית. שווה צפייה בקולנוע- ואם כבר קולנוע אז שיהיה בתלת מימד!
בהחלט ניתן לומר שזהו הסרט הטוב ביותר של ספיידרמן עד כה. אפקטים מרהיבים שגורמים לך לחשוב שהסרט הוא מציאותי, עלילה מבריקה ומשחק מעולה של אנדרו גארפילד, ג'יימי פוקס ומשחק נהדר של דיין דיהן שמשחק את הגובלין. הסרט מומלץ ביותר ולמי שהולך מצפה לו חוויה נהדרת.