6.3/10
מותחן קלאסי עם מספר חשודים ברצח ,שלכל אחד מהם ייתכן מניע ואינספור טוויטסטים. לא משעמם לרגע, מעניין וזה כל מה שאנו מצפים מסוג כזה של סרט. הניחוח האירוטי מוסיף עוד מימד חיובי.
הדירה !!!!!!!!!!! וואהו איזה שם נתנו לסרט הא (: טוב אז לדעתי הסרט נחמד ובטח לא מעבר לכך. סרט שכמעט רובו הוא סביב אותה דירה ומקרה הרצח. קצת נסחפו כאן ברעיון של הסרט , אני מבין שניסו לעשות כאן סוג של סרט שיהיה מותח ( לא כזה מותח ) , שננסה כל דקה לחשוב לעצמנו וואהו מי הרוצח ? מה קרה כאן ? אולי זה הוא ואולי זה הוא ? (לא ממש מלהיב) ,בקיצור מותח לא ממש , מהנה לא ממש , ניתן לצפייה? נראה לי שכן אבל באמת אם משעמם ואין משהו טוב יותר ...
עלילה מעניינת, סרט נחמד מאוד.. האמת שהאולם היה מפוצץ. לא צפוי בכלל. היו המון קטעים שהפתיעו, סרט טוב מאוד.
אחלה סרט, אחלה טוויסט, אבל נראה לי הגזימו עם הטוויסט על טוויסט על טוויסט. אבל משחק מעולה ושחקנים אדירים!
מעניין ומותח אבל משהו חסר. שחקנים טובים, משחק אמין, עלילה מעולה ורעיון מגניב... אבל הביצוע הכולל לא מספיק משכנע. הפאנצ'' בסוף לא מפיל אותך, למרות הטוויסט בעלילה. פה הבעיה. 8 על הרעיון, 6 על הביצוע. סה"כ 7
סרט בינוני עם סיפור בינוני וצפוי. לא ממליץ לצפייה אלא אם פשוט אין לכם מה לעשות בחיים
סרט מצוין, אהבתי - בהתחלה מרגיש קצת כמו דרמה ארוטית אך מהר מאוד הופך מותח ולא צפוי עד סופו. חוויה !
סרט מתח הסובל מיותר מידי תהפוכות בעלילה , מחוסר אמינות בהתפתחות ומקטעים שנראים קצת מגוחכים... בקיצור - מותח , אבל לא משהו
סרט מתח משובח ומלא טוויסטים. עלילה נפתלת וערוכה במקטעים של פלאשבקים, מה ששומר כל הזמן על העניין והמתח. רותקתי למסך ולא היה רגע משעמם. השחקנים לא מוכרים, אבל פוטוגניים ומושכים את העין למסך. מה שהפריע לי היה המסר של הסרט - שהנשים זונות ומושגות בקלות, תמורת כסף או קצת יין שמשקים אותן, שכל הגברים בוגדים, והנשים טיפשות, קנאיות, ומתאהבות בקלות ונופלות לרגלי הגברים, שהן צריכות להיות "כוסיות" כמו שכתב המתרגם בכתוביות, ואפילו השמן המכוער שבחבורה בררן.
סרט מתח מעניין ולא צפוי מומלץ מאוד!
סרט שוביניסטי ומלא אלימות כלפי נשים מכל הבחינות. אין לי מה להוסיף כי עלילה מעניינת אין שם.
סרט ללא פואנטה ובשלב מסויים נהייה קצת הזוי. ברגע שמבינים את ה"קטע" של הסרט ממש מאבדים עניין. לא סבלתי, אבל לא אהבנו - לא הגברים ולא הנשים. נמוך ואפילו לא כל כך מותח כמו שהוא מתיימר להיות.. לוותר, מקסימום לדיוידי.
סרט מתח מעולה על חבורת גברים השוכרים לופט נהדר לצורך בילוי מהצד. שחקנים יפים, במיוחד שתי בלונדיניות מהממות. כדאי ומומלץ
על פניו נשמע כמו סרט שכבר ראינו, אבל הוא בהחלט מביא משהו חדש ואחר, מצד אחד, אבל לא מצליח להתחרות בסרטים כמו "עד החתונה זה יעבור", מצד שני. נחמד לצפות בו.
סרט חביב מאד, נחמד להעביר את הזמן, קצת מתח. לא יותר מדי מתוחכם אפשר להגיד שרדוד. אבל סהכ בסדר.
סרט פשוט רע הדיאלוגים טיפשיים,הקאסטינג מלוקק ולא אותנטי .
אני באופן אישי אהבתי את הסרט , הוא לא מקורי במיוחד או חדשני אבל הוא עשוי היטב , הרבה טוויסטים בעלילה , מותח לכל אורך הסרט ולא משאיר דקה משעמממת.
הלכתי לסרט עם חבר סרט טוב, יש בו מין במידה ובמקומות הנכונים, סרט מצויין הכל במידה הנכונה, הפתעה, אקשן, מוכנות, הלם, ציפייה.. מתאים למי שאוהב סרטים שהעלילה בהם מתקדמת תוך כדי חזרה אחורנית. הייתי הולכת שוב אבל אצפה בבית.
סרט חביב, קצת נמתח מעבר למה שצריך, קליל ונחמד להעביר איתו את הזמן
סרט בינוני מינוס מינוס שנתלה רק על השחקנים היפים בו. מרוב הניסיונות לטוויסטים והפתעות- לא רואים עלילה.