7.4/10
סרט חצי פורנו לא חינוכי ,חייב מגבלת גיל 18 לפחות הסרט כן ראוי לצפייה והוא אפילו די מעניין ומהפנט אך נשאלות המון שאלות והסוף דפוק לגמרי ציון 7.5
סרט מעיק, השחקנים גם לא סימפטיים והמון טיפוסים קלישאתיים לא ברור מה התהילה שמסביב לה. לא היגיע לו האוסקר כסרט הכי טוב.
תוסס ומהנה. ראוי למעמד של סרט זוכה אוסקר. קצבי,מצחיק ומעורר אמפתיה בעיקר לקראת הסוף. אי אפשר להחמיץ את הדמיון ל"אישה יפה" מבחינת לב הסיפור,שבו יצאנית מוצאת בן זוג עשיר שהוא קליינט שלה,אבל יש גם לא מעט הבדלים. לפעמים חלומות מתגשמים ולפעמים מתעוררים אל המציאות,כי יש דברים כנראה שלא נועדו לקרות. השחקנית הראשית נותנת הופעה נהדרת. יופי של סרט.
הסרט מתחיל טוב ומכניס אוירה של סקרנות לצופה להמשך הדרך. למרות שהעלילה מעט צפויה באופן מפתיעה המשחק של מייקי מדיסון מאד טוב ומאפיל על כך. רוב הסרט קולח ומהנה. לקראת הסוף קצת פחו. אבל בכל זאת ממליץ לראות עם פופ קורן טעים ושתייה. תהנו.
הפתעה מפסטיבל קאן הוא היה דרמה קומית רומנטית חיננית עם סיפור סינדרלה חינני! מייקי מדיסון בתפקיד חייה! עלילה יפה עם סיפור אהבה הרפתקאות מרתק ואני אהבתי את השחקן שמגלם את איגור העוזר המתוק של טורוס שאם הוא אוהב את השם "אנורה" אז גם אני אוהב תודה רבה איזה מזל שראיתי את הסרט הזה בשעה 14:00 בקולנוע לפני שהזמן ההקרנה של סרט זה ייגמר תודה רבה זה הכל רוצו לראות לכל בני ה-18
סרט מצויין, אנרגטי, סוחף, מטלטל, סיפור מעניין שמותיר מקום למחשבה, השחקנית הראשית מצויינת, מתאר את עולם הזנות הממוסד ואת כל העצב שהוא מאגד בתוכו, מי שחושב שמדובר בסרט פורנו פספס את הפואנטה, ממליצה לצפות
זבל !!! אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי בזמן האחרון. ארוטי, פורנוגרפיה זולה. לא ברור איך זכה באוסקר. סרט בורקס ברמה נמוכה מאד. דיאלוגים דביליים ורדודים. בא להקיא מהדמויות המוזרות והמגעילות. חצי מהאולם יצאו לפני אמצע הסרט. היה די מלא . אוסקר... לא להתקרב !!!
חזרתי זה עתה מהסרט. פשוט לא ייאמן שהמוצר הזה זכה בכל הפרסים הגדולים בטקס האוסקר. סיפור בנאלי, סרט רועש, היסטרי, פורנוגרפי שלא לצורך, שכמעט כל הדמוית בו בלתי נסבלות - בעיקר שתי הדמויות הראשיות. נשגב מבינתי איך הדבר הנחות הזה גבר על סרטים כמו הברוטליסט ועד שייצא עשן. עשו לעצמכם טובה וותרו על זה.
לא ברור לי מדוע הסרט זכה בפרס האוסקר, אבל צריך לכבד את חבר השופטים. הסרט מתאר בן תפנוקים של אוליגרך רוסי שבעזרת כספו מקבץ סביבו חבורה של צעירים שרוב הזמן מבלים במסיבות ומעשנים סמים. הבחור מגיע למקום בו יש נשים בעזרת תשלום מפנקות את באי המקום. מוצאת חן בעיניו בחורה ממוצא רוסי, הוא משלם לה והם מבלים יחד. בשלב מסוים הוא מציע לה נישואין והם מתחתנים בלאס ווגס, הדבר מגיע לידיעת משפחתו ברוסיה ואז מתחילות סיטואציות ואירועים שונים, כדי לבטל את הנישואין. בעיני הסרט מצא חן.
נתחיל עם הטוב- הסרט מציף את בעית הזנות הממוסדת, הרבה פעילות וללא רגע מנוחה, מסקרן ודואג להשאיר אותך במתח מובנה, אולם בצד השלילי- ארוך מדי, היו קטעים שניתן היה לקצר או סצינות ארוכות שבשלב מסויים מיצו את עצמן, כבר לא חדשני כלומר היה יכול להיות חדשני לפני 20 שנים ולפעמים התסריט קצת לא הגיוני באותה נקודת זמן ולכן הופתעתי שגרף את כל הקופה באוסקר. אם נסכם- סרט מהנה
סרט שטחי. לא שווה צפיה. לא ברור למה בכלל מישהו חשב שיכול בכלל להיות מועמד לאוסקר, שלא לדבר על לזכות. ממש התאכזבנו. לא מתקרב בכלל לרמה של סרטים שזכו באוסקר בעבר. אני נותן לו ציון 6 רק בגלל שאיכשהוא החזקנו מעמד עד סוף הסרט. בכל מקרה, לא ממליץ.
הסרט לא הרשים אותי. ארוך, קשה לצפייה, מלא פורנו... תוכן רדוד. לסיכום - בזבוז זמן.
סרט משעשע מלא קטני סקס בצורה מוגזמת מראה לנו שהכסף טהכח מנהל את העולם, ומי שלא זורם עם זה סופו להשאר מאחור עלוב כבוי ומוכה
לא הבנתי על מה הסרט זכה באוסקר. סיפור נדוש שהסוף ידוע מראש. הרבה אקשן אבל אין ריגושים או מתח. לא נהנתי
לא ברור מה גרם לחברי האקדמיה לתת לסרט אוסקר.או שרמת האוסקר ירדה פלאים,או שיש פרוטקציה ומשוא פנים.סיפור סינדרלה,רצוף ניבולי פה.לא אהבתי ולא ממליצה.
סרט מלא בפורנו סמים ןאלכוהול . ארוך מדי ולא יודע איך זכה בפרס דקל הזהב, נכון המשחק של הגבורים הראשיים משכנע וטוב אך הייתי מוותר מעביר שעתיים ותו לא חבל , בזבוז זמן
סרט אירוטי לכל דבר ועניין. מאד מאכזב. יותר מדי סקס. לא הבנתי איך הסרט הזה זכה בפרסים...
סרט לא טוב. אין בו כלום.
נורא,נורא. נורא... חוץ מקללות למכביר וגיבורה שלא מפסיקה לצעוק ולהשתולל אין בסרט הזה כלום...המאפייה הרוסית מוצגת באור מגוחך אבל הסצינות לא מצחיקות... זאת פעם ראשונה ששקלתי לצאת...לוותר ומהר...
השעה הראשונה רוויה בעירום, פורנו וסמים. השעה שלאחר מכן עם שלישיית הארמנים, מרגיש כמו סרט בורקס לא מוצלח. בחלק האחרון נכנס קצת רגש כשבפעם הראשונה גבר לא מנסה לנצל אותה. אם הסרט היה קצר יותר, אולי הציון היה גבוה יותר.