7.1/10
סרט חזק ביותר ציון 9.5/10 כל מילה אחרת מיותרת!
סרט מדהים ! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי
הסרט מציג את הרקע של סופרמן, את סיפור חייו ילדותו והתבגרותו ונותן רקע טוב על מיהו סופרמן. למרות שהסרט ארוך (כמעט שעתיים וחצי) הוא ערוך היטב, הסצנות אינן ארוכות, מעניינות והדיאלוגים טובים. ממליצה בחום לאוהבי הז''אנר
האמת חיכיתי לראות את הסרט הזה! ההתחלה מאוד מבטיחה, מרתקת, אך לאחר חצי שעה בערך התאכזבתי לגלות שמדובר באפקטים מדהימים ברמות אחרות, פעלולים וטכנולוגיה עוצרים נשימה, אפילו אם הייתי רואה את זה בתלת מימד זה היה מעצים את החוויה. מעבר לזה, אחרי ש"תתרגלו" לפעלולים המדהימים תגלו שהסרט די משעמם, חסר תוכן, לא מלהיב ואפילו כבד ומתיש. בקיצור, אכזבה בשבילי.
הסרט יפה יש אפקטים טובים אבל קצת איכזב עם לוייס ליין מה הקשר שהיא יודעת שהוא סופרמן היא לא אמורה לדעת וכאילו לא הבנתי כמה הרס היה שם כל העיר נהרסה עפו על בניינים מסוקים 90 טונות של ברזל על הראש אבל בסוף סופרמן שובר לו את הראש כמה מוזר
טפשי לכל אורכו. מסוג הסרטים מומעסי כוכבי קולנוע ואפקטים שבסוף מתקבל קיטש טפשי ולא אמין אף לרגע. מתאים לגלאי 12-17 חבל -בזמנו אני זוכר שמאוד אהבנו את סופרמן והוא היה יותר אמין . לא הכל זה $$$$ - התסריט לא פחות חשוב
Man of Steel עיבוד מחודש, ילד אשר נשלח מכוכב קריפטון שעתיד להיכחד ומאומץ על ידי זוג בקנזס הכפרית...אחלה אפקטים, שחקנים טובים, אהבתי את העיבוד הנ"ל בהחלט מרענן ואחלה יומית, 7+.
סרט יפה מאוד ובימוי יפה רק השחקן של סופרמן קצת הרס עם הפרצוף החמוץ שלו.
לדעתי סרט אכזבה , בכלל לא דומה לשאר סרטי הסופרמן שהיו.. משהו שם התקלקל ובגדול. עד כמה שזה יישמע מצחיק...משהו בסרט לא אמין הכל נראה לא הגיוני (להבדיל מקודמים...) צורת העברת העלילה גרוע ודיאלוגים גרועים. פשוט סתם סרט וחבל.
מאוד מיליטנטי ובומבסט, עם פסקול ש'נותן בראש' ללא הפסקה -ומאוד מוצלח. אהבתי את העובדה שאת הסקירה ההיסטורית המתבקשת עשו בפלאשבקים ולא כרונולוגית. מצד שני יש קטעים בסרט שנראים 'מאוד מוכרים': מהקטעים השלווים בתחילת הסרט, שמצולמים ומתוזמרים כאילו היו חלק מהסדרה אורות ליל שישי- עד למצלמה הרועדת, הקטע ברחוב הראשי של מטרופוליס שנראה כמו הסצנה הכי מפורסמת ב'יום השלישי', והמכונה הקריפטונית, שנראית כאילו נלקחה מרובוטריקים האחרון (או שמא זה היה מ'הנוקמים'?!). ולמרות הנאמר לעיל, יש בסרט מספיק רעיונות מוצלחים ומקוריים משלו (הסצנות בקריפטון למשל), התלת מימד מוצלח, ולמרות אורכו- הוא מצולם ומשוחק היטב, ואין בו רגע משעמם (למרות חסרון סצנת בונוס בסיום...). מאוד מחכה לסרט הבא, ולסצנות המשותפות עם באטמן...
הסרט איש הפלדה יכל בקלות להיות סרט גיבורי על קיצי וכיפי של שעה וחצי מלאת אקשן וכוחות על שכיף לראות במקום זה הוא סרט מייגע באורך של שעתיים וחצי מלא בסיפור שלוקח את עצמו יותר מדי ברצינות על חייזר שבא מכוכב אחר הסרט ארוך ולא זורם העלילה חלשה לא מתקדמת ולא מתפתחת אומנם הויזואליות שבו מרהיבה אבל היא לא עוזרת לסרט להתרומם מהבינוניות שלו שורה תחתונה: לא ממליץ אבל לאור הביקורות שייצא לי לשמוע עליו אני לא שולל אולי זו רק דעתי
הלכתי עם חבר שלי לסרט בבית קולנוע.. הסרט ממש באיכות טובה גראפיקה מדהימה במיוחד בתלת מימד אבל... היה קטע ממש מעצבן! שאני ממש לא מבינה... כאילו כל הסרט אנשים וכל העולם רואים אותו ואיך שהוא... ובסוף הסרט שהוא פשוט בא למקום העבודה שההיא עובדת בו והוא לבש בסה"כ משקפיים פתאום אף אחד לא מזהה אותו.. כאילוווו מה הטמטום לא ידעתי שלבישת משקפיים פתאום משנה את כל הבנאדם ואי אפשר לזהות אותו -_- מצטערת עם הרסתי למישהו משהו ... פשוט הקטע הזה פשוט מרתיח מטימטום!
סרט מצויין חייבים ללכת לראות מאפיל על הקודמים
עלילה מופרחת ביותר. משחק שטוח ולמרות שהסצינות אקשן טובות, הן נראות כאילו כבר ראינו אותם פעם. ציפיתי ליותר והתאכזבתי.
סרט נחמד שנצפה יחד עם החבר אוהב הקומיקס שלי. לצערי הסרט לא מעבר לנחמד- העלילה היא עלילה די בנאלית של סרט גיבור על. היתרון היחיד שלו הוא שהוא מביא הסבר יותר הגיוני לחולשות של הגיבור הראשי ומביא בסיס טוב לאנשים שלא מכירים את סיפור הרקע של הגיבור המפורסם.
באמת שאני אוהב אפקטים וסרטים מהסוג הזה אבל הסרט הזה פשוט לא מתקדם לשום מקום. העלילה נמרחת ואחרי שעה אתה כבר מתחיל להסתכל על השעון..
מדהים! מטורף! מלא אקשן, אפקטים מדהימים, שחקנים טובים, עלילה מעניינת ומועברת היטב ובכלל סרט שבנוי טוב! מומלץ לכולם!!!
הלכנו לסרט מספר חברים, שגדלנו על הסרטים המקוריים ,עם ציפיות גדולות. אך כגודל הציפיות כך גודל האכזבה!! הסרט נטול כל סרט, עירבוב של קטעים ללא כל פואנטה, אפקטים יפים אך אינם תורמים כלום לעלילה שאינה קיימת בכלל! סרט מבולבל ומבלבל , לוקח את כל מה שידענו על סופרמן וזורק את זה לפח . סרט עם המון חורים והמון חוסר היגיון ! והמון דברים חסרי שחר ! והכי מצחיק שאחרי שלואים ליין פגשה את סופרמן לאורך כל הסרט היא לא מזהה כשהוא מגיע לעיתון שלה על המשקפיים המטופשות שלו. בקיצור מטופש וחבל על כל שקל שתוציאו עליו. העצוב הוא שהמון ילדים שהיו באולם יצאו מאוכזבים עם המון שאלות כפי שתארתי למעלה. לדעתי רק ילדים בני 3 עד 5 שאינם מסוגלים עדיין להבין כלום יכולים לצפות בסרט הזה ולהנות. כל שאר הגילאים פשוט יעקמו את האף מרוב איכס. לכו לראות סרט אחר!
סרט מעולה! כל החצי הראשון של הסרט ממש טוב... העלילה מסופרת בצורה נורא יפה! בחלק השני לדעתי היו קצת יותר מידי מכות, הרגיש שזה קצת נמרח... אבל סה"כ ממליצה!
קודם כל לא היה ולא יהיה סופרמן יותר טוב מסופרמן 1 ו 2 של ריצ'רד דונר שהיה פשוט יצירת מופת לסופרמן את הסרט איש הפלדה אפשר להעביר עים כל האפקטים והחדשנות כמו שאומרים הסרט בסדר אךלא יותר מזה הנוקמים למשל פשוט יותר הלהיב אותי. איש הפלדה מזכיר ממש את הרובוטריקים 3 בניינים נחרבים בצורה מהירה ביותר הרבה מהומה ורעש בלתי פוסק הומור לא היה אפילו טיפה בקיצור מהומה רעש ובלאגן אחד גדול אפשר לחכות ל DVD