7.7/10
טעם של החמצה.בגדול המוצר הוא די טוב אבל הולך לאיבוד מידי פעם ולא חד מספיק.דיאלוגים שאמורים לקדם את העלילה, בחלקם הם סתמיים ומשעממים. ברור שהגיבורה הראשית מצוייה בצומת מרכזי בחייה, שבו היא צריכה לקבל החלטות לגבי העתיד. אבל קשה להבין מה הם הרצונות שלה, הלבטים, החלומות. אולי בכוונה זה נשאר לא ברור. לי בכל אופן זה היה חסר.חוץ מזה הסרט ארוך מידי ואיטי במרביתו. ציון 7.5.
סיפור חיים שלם נפרס על המסך ברגישות ושמחק מצוין של השחקנית הראשית.
סרט עם תסריט ובימוי של יואכים טרייר המוכשר,סרט קטן,סיפור שיכול לקרות לכל אחד מאיתנו,לבטים,דילמות על מהלך חיינו,החופש להחליט,הגמישות שאנחנו לוקחים על עצמנו.מוצג מאוד יפה.
סרט מעולה מעניין ומלמד . לא פשוטים החיים וכדאי ללמוד להסתגל לכל מצב ולצאת ממנו מחוזק
סביר ומוזר. יש בו קטעים יפים ומעניינים והוא יכול לעורר מחשבה.
סרט פיוטי ויפה. סיפור קטן מהחיים לא דרמות ענקיות אבל משוחק בעדינות ובכנות. אהבתי מאד
מי שהתרגל לשמוע סקנדינבית על כל תצורותיה, יהנה מסרט זה, כיוון שהבעיות באוסלו במישור יחסי הורים/ילדים, בני זוג, אהבות ישנות, טיפוסים שלא סגורים על עצמם והתמודדות עם מוות הם בינלאומיים. בימוי טוב שמחולק לפרקים, למרות שקצב העלילה השפיע גם על אורכו של הסרט. לסיכום, כל אחד ימצא משהו/מישהו להזדהות איתו.
בהחלט אחד מפניני ז''אנר הקומדיה הרומנטית, תסריט גאוני עם דיאלוגים בלתי נשכחים, תמהיל מדויק בין קומדיה לדרמה אמיתית וכואבת. המשחק של הנטה ריינסב הוא פורץ קריירה והקסם האמיתי של הסרט הוא המסע שהצופה עובר יחד עם הדמות שלה, מזע שחודר לפנימיות ולהחלטות משני החיים שלה. סרט ענק!
נורבגיה, אין בעיות של ממש, אז מחפשים אותן. מה ללמוד, במה לעסוק, בחירת בן זוג. עד כאן, זה בסדר. הסרט ארוך מידי, איטי מידי, ולא קורה בו מספיק בשביל להחזיק את הצופים. כמו סרט סטודנטים, שמישהו היה אמור לערוך. 6 בסולם ששון גואטה.
שמעתי המון ביקורות טובות על הסרט הזה, מה שהתברר כקיטש מתחכם ושעמום אחד גדול. לא ברור מה רצו לומר בו. קמנו ויצאנו באמצע.
ראשית תודה לאתר על הכרטיסים.שנית באתי עם לא מי יודע מה ציפיות לסרט והופתעתי בגדול, סרט ממש מהנה ומעורר מחשבה.השפה הנורבגית לא הפריעה לי להפך הוסיפה נופך נוסף לסרט.בקיצור ממליץ ביותר
במאי הסרט בפרפרזה לעידן הטיק טוק בו אין יציבות ועוברים מאירוע לאירוע במהירות שיא , כך גם גיבורת הסרט שלנו שאינה מחזיקה מעמד לא בנושאי הלימוד שבוחרת ולא עם בני הזוג . הסרט גורם לנו לחשוב ,האם טעתה גיבורת הסרט במעשיה ?האם תמשיך במסע אין סופי ?
סרט מצויין על בחירות בחיים וההשלכות שלהן. השחקנית הראשית נהדרת ומרגשת כך שהמחמאות מוצדקות.
סרט מעניין. מעורר מחשבות.
סרט מצויין שעוסק בנושאים שמעניינים את כולנו: זוגיות, אהבה , מין, קריירה, אמהות. הסרט מציב מראה ומותיר את הצופה עם מחשבות
סרט רגיש ונוגע ללב על החיים האמיתיים, החוויות והלבטים של כל אחד מאיתנו.
סרט מצויין, לדעתי לא כל כך מצחיק.מרגש ומחייב התמודדות עם נושאים שונים לגבי מהות החיים המודרנים, היחסים הבין-אשיים והמחוייות העצמית וגם כלפי הזולת.
סרט מקסים, פיסת חיים של בחורה שלא יודעת מה היא רוצה. מעורר אמפתיה. יש שיגידו שהוא ארוך מידי ויש רגעים שאפשר היה לקצר. אין לו איזו פואנטה גרנדיוזית, מומלץ למי שאוהב סרטים בסגנון הזה, להרגיש וליהנות מהמסע
סרט ממש מעולה. מצחיק ועצוב ובעיקר יצירתי ומיוחד. עם מוזיקה מעולה ושחקנים נהדרים. מומלץ מאוד
סרט טוב ומומלץ