6.0/10
העלילה בסדר, האקשן בסדר, זה פשוט בסדר. אבל רק בסדר, לא יותר מזה. ואני מדבר פה על סרט שנחשב הסרט המצופה ביותר של השנה. הם מתאחדים במהירות בלי יותר מדי קונפליקטים ובעיות, הנבל גרוע מאוד והמשחק לא משובח כל-כך. לא סרט מעיף אבל גם לא סרט גרוע.
סרט נחמד. אבל כשזה מגיע לסרט שצריך להיות ה-סרט של השנה, זה צריך להיות יותר מנחמד. אם זה היה סרט רגיל, הוא היה מקבל ציון 6-7, אבל זה לא.
סרט טיפשי ומצועצע. הצילום מעולה, הפס-קול לא רע בכלל עם זאת שלעיתים הוא מעצבן, העריכה מעולה וסצנות האקשן סוחפות ומהנות למרות שהמשחק לאורך רוב הסרט לא טוב, רוב האפקטים מוגזמים ואפילו חלק גדול מהם גרועים, הבדיחות מאולצות ולא מצחיקות, הדיאלוגים שטוחים ילדותיים והתסריט והעלילה צפויים מאוד, רדודים במיוחד, חסרי מקוריות ויצירתיות לחלוטין, מחופפים, נמרחים מעט ולעיתים אפילו מזלזלים. בקיצור, מרגיש כמו קרב בובות. עדיף לוותר.
סרט חמוד וקליל למרות שכולם ציפו להרבה יותר הוא עדיין היה בסדר גמור. מי שאוהב די סי חייב לראות.
ליגת הצדק פשוט נהדר ! הסרט קליל מבדר ומהנה ועשוי בצורה מצויינת .נגיעה בכל אחת מהדמויות שמשולבת בהומור וכיף. כמובן הרבה אפקטים . סרט שבהחלט מצדיק צפייה ורצוי על המסך הכי גדול שנמצא בסביבה !
סרט יותר טוב מהראשון... עלילה זורמת ו...גל גדות אז שווה צפייה.
גרוע ומשעמם עם אפקטים נוראיים
סרט אקשן במכונת רגילה, הטובים נגד הרע ומרעיו. צילומים יפים מאד, הצפייה אינה משעממת, סך הכל סרט סביר.
סרט גיבוריי על מדהים עם תוספת של כמה דמויות חדשות.מומלץ בחום!
נחמד, צפוי ולא מחדש הרבה, לפעמים חוזר על עצמו והנבל מעצבן...
עלילה צפויה ומשעממת, שחקנים משעמים בלי שום ריגוש(כן, גם גל גדות). הסרט יכול להתאים לאוהבי הז''אנר(קומיקס/"הטוב תמיד מנצח"). אני כן אתן ציון 10 לאפקטים.
הלכתי כיוון שראיתי את הביקורות המפרגנות... והתאכזבתי קשות... סרט לילדים בלבד ואם נרצה להיות לארג''ים עד 18 מקסימום... עלילה אינפאנטילית, פעלולים שכבר ראיתי בהרבה סרטים אחרים.. גל גדות...בסדר ותו לא... השתדלתי להתבדר אבל לא ככ הצלחתי רק לילדים...קטנים... השאר להמנע
מדהים לראות איך גל גדות משחקת דמות מרכזית בסרט נוסף ועוד כזה עם הרבה שחקנים מפורסמים. משחק מעולה כמובן. מבחינת הסרט, העלילה היתה לא מספיק מורכבת לקהל היותר בוגר אבל כן תתאים לבני נוער.
הסרט די טוב קצת הזוי לראות שגל גדות מובילה את כל הקאסט הזה, הדמויות של באטמן וונדר וומן היו מעולות, של אקוומן יש הרבה לאן להתפתח עוד, הרובוט די גבולי, של פלאש לא נראה קשור בכלל ודי מעצבן, והייתי שמח שהיו מחליפים את סופרמן בשחקן יותר מוכר ואטרקטיבי, ואז זה יהיה מעולה
הסרט הכי טוב עד כה ביקום של די סי. יותר טוב אפילו מוונדר וומן. הגיבורים עוברים לא רע בכלל הפעם, יחד ולחוד. הפעלולים והתקשורת מעולות. העלילה מפגרת ולא אמינה ומנסה להיות חיקוי מטופש של שר הטבעות הנצחי... אבל האמת... מי צריך עלילה כשיש את סופרמן, וונדר וומן ויתר החברה...
היתרונות: יש אקשן, הסרט זורם, יש בדיחות מצחיקות, בן אפלק מצויין, הפלאש מוסיף הרבה קלילות וצחוקים וגל גדות להפתעתי תורמת לסרט בנוכחותה. כלומר בסה"כ סרט נחמד ומוצלח מקודמיו. החסרונות: האקשן לוקה בקפיצות מציקות שעל המסך הגדול לא מבינים מה קורה. הנבל של הסרט נכנס אליו בצורה מוזרה ולא מספקת, לא ברור בדיוק מה הוא רוצה, מה קורה סביבו ומה הולך עם ה"צבא" שלו- הקישוריות לא טובה מספיק. גם חבל שאקוומן וסייבורג (שהכח שלו בכלל לא ברור) לא מובחנים כבעלי ייחוד.
תפסת מרובה לא תפסת קודם כל אני רק רוצה לציין שהלכתי רק בגלל שהיום יום סרטים ב10 שקלים אז רציתי לרטות על מה כל המהומה והציון שנתיי ה6.5 כשיצאתי מהסרט הוא הרגיש לי כאילו ראיתי איירון מן 1 כאילו dc לא הבינו שבילינו 10 שנים עם מארוול ועכשיו הם רוצים לעשות סדרת 200 סרטים משלהם שנראה את פירותיה רק אחרי 100 הסרט מתמקד בעיקר בוונדר וומן סופרמן ובאטמן לפעמיים סייבורג פלא ואקוומן נמצאים שם אבל הם לא ממש עושים משהו הם בעיקר בשביל הרקע כמו כיתה טיפולית שמתמקדים בעיקר בתלמידים החזקים הקטע הכי טוב זה שבאטמן מתעורר לחיים הבדיחות שם כבר יוצאות מכל החחורים סייבורג אומר לוונדר וומן "תרחיקי את בן הים הקטן ממני" וננדר וומן עושה כאילו היא צוחקת מזה cgi פה אגרוף שם והביתה סרט בסדר לא יותר מעביר שעתיים בכיף ואני באמת מקווה שdc ישתפרו בהמשך
אני ראיתי היום את הסרט ליגת הצדק ביום הקולנוע במחיר 10 שקלים לכרטיס בקולנוע סינמה סיטי ראשון לציון וזאת הביקורת שלי לסרט זה היה פשוט סרט מהנה וכיפי ועם אקשן ופעולה במשך כל הסרט ועם כמה קטעים מצחיקים זה היה מעניין לראות את שיתוף הפעולה בין באטמן , וונדר וומן , סופרמן , אקוומן , סייבורג והפלאש זה היה המשך לסרט באטמן נגד סופרמן שחר הצדק גל גדות הפתיעה אותי לטובה בסרט אבל מה שאני הכי אהבתי בסרט ליגת הצדק זה מתי שסופרמן חזר לחיים נהיה פתאום רע ואז התחיל להילחם בכולם ואז שתפס את הפרצוף של באטמן הוא אמר לו תגיד לי אתה מדמם שזה בדיוק את אותם מילים שבאטמן אמר לסופרמן לפני שהם נילחמו בסרט הקודם שחר הצדק אבל אני לא הבנתי למה היו את הביקורות הרעות שאני שמעתי עליו בכתבות באינטרנט ובטלויזיה שלפי דעתי זה היה סרט מושלם אז בסך הכל זאת הייתה חוויה מהנה ובלתי נשכחת ^_^ אז אני החלטתי לתת לסרט ליגת הצדק את הציון 10 (-:
פיינלי! (כפיים), כאלו עד עכשיו הסרטים בשנים האחרונות (איש הפלדה, יחידת המתאבדים, באטמן נגד סופרמן וכו׳...) היו כמו דייט לא מוצלח. הצופה מתעניין ורוצה להכיר אבל לא מוצא נקודות להאחז. יש סוג של שיעמום שמונע ועוצר את הפגישה וגורם לרצות להפסיק... אבל פתאום! הכל נפתח, הבחור המנונמם מצליח להצחיק, לרגש וממש לגרום לצופה לנסות את מהלך ״איך אני שם עליה יד עכשיו?״ נכון לעכשיו אני ממש מחכה לפגישה הבאה.
סרט טוב מאוד מאמצע הסרט נהיה יותר מעניין ומותח גל גדות נפלאה מחזיקה את כל הסרט הזה גם סופרמן הוסיף המון לסרט וגם היתר היו בסדר יחסית. הסרט בהרבה יותר טוב משחר הצדק נהננו מאוד לא להקשיב למבקרים האלה.